Palm Tungsten E

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod maeko.boss 9. 2. 2006 22:26

Zdarec lidi
chtěl bych se zeptat, jestli tady není nějaký uživatel tohoto pda, nebo aspon někdo, kdo ho viděl.. Uvažuju o jeho koupi.. Používal bych ho hlavně jako MP3 player a na filmečky.. Můžete mi ho někdo doporučit??
maeko.boss
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 2. 2006 22:35

A nebylo by lepsi vzit spis T|E2 ? Ma lepsi procesor a bluetooth...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Kojot 9. 2. 2006 22:43

Tungsten E j eopravdu asi nevhodny, urcite se podivej po E2.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod maeko.boss 9. 2. 2006 22:43

O bluetooth mi ani tak nejde.. Jak jsem psal budu to používat jako takovej MP3 player a na filmečky.. Stíhá procák filmy?? Ještě přemejšlim o toshibě e330 co si myslíte, kterej z nich??
maeko.boss
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 9. 2. 2006 22:48

e330 bude uz mit baterku naprd. Ale nevim, kolik ma Mhz, jsem linej hledat. U E2 je supr, ze se nevymaze, kdyz dojde baterka, cili, kdyz to mas v kapse a vystavis baterku, tak i kdyz do vecera nedas nabijet, nic se nestane.

BTW. tuhle vlastnost maji palmici zhruba pres rok, PPC zhruba od vanoc, kdyby tu chtel nekdo zacit kricet, jak je Palm OS valcovanej suprvyvyjenym WM OS :twisted:
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 2. 2006 22:50

126 mhz je na filmy asi malo... To spis tu Toshibu...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 2. 2006 22:51

Ma 300 mhz... Co se tyce baterky: neni problem nainstalovat aplikaci, ktera bude automaticky zalohovat data na SD kartu, takze ztraty dat bych se nebal, navic jsem jeste nidy o data kvuli baterii neprisel...

Technicke specifikace Toshiby:

http://www.ce4you.cz/hardware/detail.asp?d=127
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Kojot 9. 2. 2006 22:54

mousefromhouse píše:Ma 300 mhz... Co se tyce baterky: neni problem nainstalovat aplikaci, ktera bude automaticky zalohovat data na SD kartu, takze ztraty dat bych se nebal, navic jsem jeste nidy o data kvuli baterii neprisel...

Technicke specifikace Toshiby:

http://www.ce4you.cz/hardware/detail.asp?d=127

Jakou myslis, ze bude mit LiIon/LiPol baterka vydrz, kdyz je 2-3 roky stara? Zalohovat po 1 hodine poslouchani mi to fakt nevyresi. Proto jsem mluvil o baterce, ne proto, ze ti bude mazat data.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 2. 2006 22:57

Tak baterka se da koupit nova... Navic ten Palm by byl taky starsi... Predpokladam, ze auor se rozhoduje mezi pouzitym T|E a pouzitou Toshibou e330...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod maeko.boss 9. 2. 2006 22:57

jj přesně tak
maeko.boss
Junior

Odeslat příspěvekod Kojot 9. 2. 2006 22:59

Na multimedia je lepsi Toshiba.
Kojot
Junior

Odeslat příspěvekod mdop 9. 2. 2006 23:10

Mám ho a jsem spokojen. Na mp3 mám discman, ale i jako mp3 player je naprosto v pohodě. Procak se da taktovat až k 200 MHz a to pak zvládá i 25 fps. Samozřejmě záleží na tom, jestli je to film konvertovaný pro PDA... Mě postačuje 15 fps při 126 MHz.
Na filmy vydrží s normálním podsvícením tak 3 hodiny, ale při stáhnutí na minimum a čtení knížek, to si vzpomínám, že jsem dal 6-7 hodin.
mdop
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 10. 2. 2006 08:34

Ale po pretaktovani se rapidne zvyzuje spotreba... Doporucil bych tu Toshibu..
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod trocken 10. 2. 2006 09:05

Co resite, diky TCMP jedou filmy i na starem Tungstenu T, takze na Ecku to pofici taky i bez pretaktovani ...
Ber toho Tungstena a neres to, navic ma to Ecko lepsi displej a rozliseni ...
Naposledy upravil trocken dne 10. 2. 2006 14:04, celkově upraveno 1
Základ tuningu je chlupatý volant!
trocken
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod maeko.boss 10. 2. 2006 14:00

jj, asi vemu toho Tungstena
maeko.boss
Junior

Další stránka