Sony Ericsson, Siemens a symbian

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod boy ms 28. 3. 2005 19:17

Proc ani SE ani Siemens nedavaji do novych telefonu symbian? :roll:
Nemusi bejt kazdej telefon se symbianem, ale krome N3230 se mi zadnej symbianovej telefon nelibi :roll:
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 28. 3. 2005 19:27

boy ms píše:Proc ani SE ani Siemens nedavaji do novych telefonu symbian? :roll:

No, to je zajímává otázka :lol: . Na SX2 se čeká jak dlouho a prej někdy má být :roll:

Někde na zahračniční site jsem četl, že do SXG75 si Siemens vyrobil vlastní systém, ale jestli to je pravda nevím.

Možná jim taky vadí, že největší podíl v Symbianu má Nokia.
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 28. 3. 2005 19:28

Asi z duvodu licenci, ona licence na mobil se symbianem, neni uplne lehka. A platit tezky penize de facto konkurentovi... To se nechce nikdomu. A taky vyvoj symboanovyho telefonu asi neni uplne levnej, rekl bych ze drazsi nez nez normalniho mobilu.
Ale tot muj ciste osobni nazor :)
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Užovka 29. 3. 2005 23:40

No jo, ale kdo chce Sybian tak ten si ho i zaplati. N 6630 je taky drazsi nez treba 6020, ne ??? A prodava se.
Užovka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dolnajs 30. 3. 2005 04:53

Jojo, ono to holt asi fakt nebude s těma licencema Symbian tak lehké... Ale je to zvláštní, když i daleko menší výrobci dokáží takový tel. vyrobit... Holt škoda...

Nebo mě napadá ještě větší kravina a to, že jim ještě nedošlo, že ve Smartphone je budoucnost... :mrgreen:
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deawo 30. 3. 2005 05:43

OD SE můžem jen čekat,mimo péček, kalsický telefon s UIQ 3.0 která má trošičku blíže k S60,
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod X-Mac 30. 3. 2005 05:45

Jméno se mi dobře zapamatovalo, ale i tak tý značce moc nevěřím.

Podle mě by sme si měli začít zvykat na to, že se malý výrobci budou chtít spojit s většíma. Konkurence je příliš velká a malej výrobce nemá šanci na trhu, kterýmu vládnou Nokia, Siemens a další.

Na vytvoření jednoho z prvních telefénků pro síť 3G taky vzniklo cosi jako " sparingpartnerství " Siemens - Motorola. I když tady jde už o trochu jiný story..... 8)
" Ten, který předběhne svou dobu, musí na ní obvykle čekat na místech nikoli nejpříjemnějších..."
X-Mac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goddad 30. 3. 2005 19:58

je to skoda ze treba ze SE nema S60 nebo tak ale UIQ je po zvyknuti podle me daleko lepsi nez S60 ........
Goddad
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 30. 3. 2005 20:28

Goddad píše:je to skoda ze treba ze SE nema S60 nebo tak ale UIQ je po zvyknuti podle me daleko lepsi nez S60 ........

dovolim si nesouhlasit, UIQ sem zkoušel a prostě ke mně nejde, takže preferuju S60, ale koneckonců, od toho to tu je, aby si člověk vybral z S60, S80, S90 či UIQ, co mu víc sedne :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Goddad 31. 3. 2005 20:09

tomashl píše:
Goddad píše:je to skoda ze treba ze SE nema S60 nebo tak ale UIQ je po zvyknuti podle me daleko lepsi nez S60 ........

dovolim si nesouhlasit, UIQ sem zkoušel a prostě ke mně nejde, takže preferuju S60, ale koneckonců, od toho to tu je, aby si člověk vybral z S60, S80, S90 či UIQ, co mu víc sedne :wink:w/quote]

presne ak kazdymu sedi neco jineho :wink:
Goddad
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 6. 4. 2005 00:40

Je to skoda, ze SE nema vic modelu pro Symbian... Zrovna nedavno jsem to resil s kamaradem... V S60 series vede Nokia a to ji bohuzel nikdo neodpare... 8)
dolnajs
VIP uživatel