The Sims 2 Mobile

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nirman 11. 3. 2006 14:16

A jak dlouho se to asi pařit?
nirman
Junior

Odeslat příspěvekod schumiisKING 18. 3. 2006 22:48

Je to super hra,jasně že není tak vymakaná jak nakompu ale doporučuju :tleskani
schumiisKING
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 18. 3. 2006 23:09

me to teda nebavilo vubec..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelych 21. 3. 2006 09:35

Já jsem někde stáhnul verzi určenou přímo pro 6230i ale nezkoušel jsem ji. Mam ji totiž na D750i (už tam byla, kryž jsem ji koupil)
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 21. 3. 2006 14:36

s.t.a.p.i píše:pri spousteni to hodi chybu install from JAD, not JAR.. staci dat zrusit a jede to v pohode dal..
Cituji starší příspěvek. Já jsem nahrál verzi přímo pro 6230i a asi na ni byla nějaká chyba tak to nešlo VŮBEC spustit jak jsem vyzkoušel mi tady poslali (bylo jich víc) tak už prostě jela....
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 21. 3. 2006 14:39

Jo jinak k otázce, tahle hra mě vůbec nebaví, je to to same jako The Sims II na PC je to na mě prostě složité ;), ale jako hrafika a zvuky ujdou, ale mě se zdá lepší NY Nighst, no vlastně teď už mě to taky moc nebere ;)
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod andels 21. 3. 2006 16:17

no ja sem na PC Sims 2 hral od rana do vecera..proste me to bavilo jak se o ne staram :D...ale ted uz hry nehraju vubec..jen serii NFS ;)
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hornikluki 27. 3. 2006 17:09

Ja to mám, ale poznám aj lepšie hry. Je to nuda len chodíš s jedným pajkom a nudíš sa.Luki :D
hornikluki
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 28. 3. 2006 15:12

No, zkoušel sem to. Ale je to vážně celkem nuda, máš tam jednoho človíčka a chodíš s ním na záchod, koukáš na televizu, sprchuješ se, sem tam něco sníš.... Moc možností tam fakt není. Tohle trochu zdrbali, mohla tam být aspoň možnost chodit po nějakým měste, třeba do práce... :) Ale to by zase byla ta hra docela velká, na Javu.
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod andels 28. 3. 2006 15:29

ja si myslim, ze to neni uplne plna verze ;)..to je to same jak s POP: T2T...v casopisech sou uplne odlisne screeny nez ve warez verzi...
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frito22 29. 3. 2006 17:40

Olikxxx píše:a řekne mi teda prosím někdo kde to vzal???? :oops:-/quote]
Ja viem kde to je. Ale ak je tu zakázaný warez tak potom nič. :D :D
frito22
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 29. 3. 2006 20:45

andels píše:ja si myslim, ze to neni uplne plna verze ;)..to je to same jak s POP: T2T...v casopisech sou uplne odlisne screeny nez ve warez verzi...

V recenzi na Doupěti z toho byli taky docela zklamaní.
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 8. 4. 2006 13:29

kde to zoženiem? (platenú verziu)
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelych 8. 4. 2006 14:33

Tak jsem to hral, a docela dlouho, nemohlo mi chybet moc do konce kdyz se mi hra sekla a musel jsem se z ni dostat podrzenim sipky (na D/K750I) a kdyz jsem ji pak pustil znova tak ten muj save tam nebyl! Pristupna byla jen polozka New game! :-( Mel jsem ji pred nahrani noveho FW presunutou na kartu, ale kdyz jsem ji tam dal, tak tam stejne nebyla! Nevite jak by se fajn dostat primo do pameti telefonu a ulozene pozice obnovit?
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 18. 4. 2006 23:39

noker1 píše:kde to zoženiem? (platenú verziu)u/quote]

Zkus se podivat do nabidky tveho operatora..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka