Java vs. Symbian

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ***Apollo*** 23. 2. 2006 19:35

Ado píše:Ať žije symbian!!!! Java je pro mě bleps!!! Ale to je pouze můj názor!!!!!! Game boy , psp a ty další superkomerční kraviny nesnáším!!!! :pozor2s/quote]

Na to ze tady pises "At zije symbian" tak moc aktualni verzi toho OS nemas doslo totiz trosku ke zmenam (zaplat pan buh ze k lepsimu) a to hlavne ve vzhledu a vstricnosti k uzivateli.
Nalejvaj se pupence, nalejvaj se mraky,
a ja nejsem pupenec ani mrak, a naleju se taky.
Acer Extensa 5620 ;SE K790i, BMW E 30
***Apollo***
Junior

Odeslat příspěvekod Sergo 23. 2. 2006 20:15

***Apollo*** píše:
Bobohome píše:Kup si Nintendo, nebo Gameboy a na telefonování ti stačí 3310 :D . Je vidět, že ti jde jen o hry.
Jo a ještě jedna věc jde u 750i minimalizovat : zklamání... a to tak, že si ji nekoupíte :wink:-/quote]

No ty si taky moc nevejskej. Az se ti satne to co me tak budes taky ********j jako Ja. N6600 2x servis kvuli OS, Po treti samovolnej format tel i karty a placeny plogramy vsechny v pr***i. takze klid.

No ale pokial viem tak 6600 je najporuchovejsi mobil so symbianom a aj jedna z najporuchovejsich nokii(ak nie nahodou ta najporuchovejsia) A mimochodom neviem co tu spominas windows mobile ked tu je rec o jave a symbiane tak sa pls drz temy
Sergo
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 23. 2. 2006 20:34

christian píše:Btw. slysel nekdo z vas o MIDP 3 (Mobile Information Device Profile)? Udajne by konecne mohlo bezet vice JAVA aplikaci, beh na pozadi, automaticke spusteni aplikace..

Já jsem o tom nic neslyšel, ale bylo by to dobré, kdyby to bylo...
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 23. 2. 2006 20:38

Něco jsem zaslech. To by bylo velké zlepšení!

Osobně Symbian nepotřebuji, Java mi bohatě stačí.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zoomax 26. 2. 2006 11:22

Symbian je uplně o něčem jinym, něco potřebuješ tak si to doinstaluješ :D
Nokia N70 + 512 Mb
zoomax
Junior

Odeslat příspěvekod Pakin 26. 2. 2006 11:25

Symbian jsem testoval nekolikrat, ale proste mi nesedne, takze se drzim Javy, ale casem treba WM...
Pakin
Junior

Odeslat příspěvekod Tonanek. 26. 2. 2006 11:52

Jasně,že každému to,co potřebuje.Já osobně nemámmoc času ani náladu každý týden zálohovat a přeinstalovávat mobil.Mám dost práce s PC.Chystám se na koupi W810i a tam budou možnosti javy pro mě dostačující.T. 8)
Tonanek.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannnn 26. 2. 2006 12:06

Tonanek. píše:Jasně,že každému to,co potřebuje.Já osobně nemámmoc času ani náladu každý týden zálohovat a přeinstalovávat mobil.a/quote]
a to myslis, ze se symbianem musis? mam 6681 od rijna a rekl bych, ze furt s ni neco delam(instaluju, mazu, zkousim ruzny novy postupy, podilim se na betatestingu nejakejch veci) a zatim sem musel formatovat jen jednou a to po instalaci hry z n-gage, ktera me znefunkcnila hlasove ovladani a zpomalila telefon. Takze s tim tvym tvrzeni nemuzu vubec souhlasit!
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod narayan 26. 2. 2006 14:36

Take mi driv stacila java nez sem si koupil N70 a uz bez OS nechci,ale zase zalezi jestli to clovek vyuzije. Je uz si nejak zvykl i na tvorbu word dokumentu na cestach a myslim si ze ty hromady aplikaci co rozsiri Symbian o vic jak dost funkci mluvi za vse,ale bez neomezeneho datoveho tarifu bych to asi moc nevyuzil a zkuste pouzivat .zip a pod aplikace v mobilu bez OS. Dnes uz stahuji i zabalene aplikace rovnou do mobilu ktery je umi i rozbalit takze potreba pc se zmensila jen na obcasne zalohovani a nic vic. :!: :!: :tleskani :oboze
narayan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod will27 26. 2. 2006 14:55

OS nepotrebuje ten,kdo nevi o jeho moznostech...Kdyz uz to nekdo zkusi, zpet neprejde... Kdyz uz to jednou zkusite,tak neni co resit...s tim se mnou musi vsichni majitele OS souhlasit... A nejakeho resetovani a problemu se neni treba bat... Zatim jsem delal master reset jen kdyz jsem se chtel zbavit upravy od Eurotelu..
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod braigl 26. 2. 2006 15:11

Bude mit SE wilma symbian?
braigl
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 26. 2. 2006 15:12

Tak já třeba OS nepotřebuju a vim o jeho možnostech. Už jsem si ho zkusil a prostě ho nevyužiju. Nějaký blbý aplikace fakt nepotřebuju...

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sergo 26. 2. 2006 15:13

Presne tak s willom a jannnnom musim plne suhlasit.Ja som uz mal aj symbian aj wm a ani s jednym ziadne problemy s restartovanim alebo ze by sa musel denne preinstalovavat.A jednoznacne moznosti os su oproti jave niekde inde.Tie aplikacie su uplne o niecom inom ako v jave a hry su podla mna neporovnatelne.(Nemyslim len tie klasicke pre symbian alebo wm ale myslim hlave emulatory,ty co hovoria ze java hry sa priblizuju os nech sa pozru napriklad na doom rpg a doom 2 a hned uvidia rozdiel a to este nespominam golden axe atd.)
Sergo
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 26. 2. 2006 15:16

braigl píše:Bude mit SE wilma symbian?

Nebude

Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sergo 26. 2. 2006 15:16

braigl píše:Bude mit SE wilma symbian?

nie
Sergo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka