Java vs. Symbian

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sergo 22. 2. 2006 12:29

will27 píše:Kdo nezazil OS,nepochopi...a kdo zazil,ale neumel vyuzit je dalsi vec...(pro ty,co se zde budou ohanet nepodlozenymi argumenty). Proste JAVA nemuze konkurovat.. Na k750 sice muzes minimalizovat...ale 5 aplikaci najednou nepobezi :pozor2 ... A tezko muze konkurovat po graficke strance.... Nebo si nemuzes pustit video v klasickem avi,ci mpeg formatu...(bez upravy v pocitaci)...

Pravda pravda.A napriklad take vyborne hry pre Sega genesis alebo Super nintendo bez Os nespustis
Sergo
Junior

Odeslat příspěvekod jnnvk 22. 2. 2006 12:32

Nic ve zlém, ale podle toho jak se ptáš tak si kup javový foun. Systémy s OS vyžadují již elementární znalosti a ten kdo je nemá, tak buď má foun absolutně nevyužitý a pouze machruje, nebo na foun nadává jaký to je šmejd a že už měl lepší. Když jsem mýmu kámošovi vysvětloval, že by měl zálohovat data, pravidelně projíždět antivirem, vyprázdňovat knihovny a pokud opravdu hodně stahuje a maže, tak taky foun občas zformátovat, tak koukal o čem to mluvím. Líbí se mi, když po čase někdo konstatuje, jak se mu foun zpomalil atd. Každé smetí se musí čas od času zamést. To platí i u OS. Už několikrát jsem na vláknech psal, ať si každý pořídí to co zvládne a opravdu využije, nebo to co ho bude motivovat poznat nepoznané. A nechte si ty proklamace o značkách o tom to není. Podstatné jsou parametry, sympatie, využití a to je výhradně subjektivní záležitost. Přeji ti dobrou volbu. :) 8)
jnnvk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 22. 2. 2006 12:36

Je jasne,ze si nemuzou konkurovat, protoze JAVA (J2ME) je jiny prog. jazyk nez je na symbianu (jazyk C/C++)..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 22. 2. 2006 16:03

Gromm píše:Tak třeba K750i umí minimalizovat JAVU...
./quote]

Ale muze byt minimalizovana vzdy jen jedna aplikace (hra).
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 22. 2. 2006 21:04

fido_cz píše:Ale muze byt minimalizovana vzdy jen jedna aplikace (hra).

No to já vim, ale minimalizovat umí...
A nejsem debil, abych hrál 2 hry najednou... :eh
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 22. 2. 2006 21:16

Gromm píše:
fido_cz píše:Ale muze byt minimalizovana vzdy jen jedna aplikace (hra).

No to já vim, ale minimalizovat b]umí
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gromm 22. 2. 2006 21:51

jannnn píše:a proc jen hry? treba icq, oskarek, mp3 prehravac, nejaka hra zaroven neni u me az zas tak neobvykly...

No tak u tebe...
ICQ nepoužívám, Oskárek taky ne. A mp3 přehrávač by vadil zvukám ve hře... :wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobohome 23. 2. 2006 10:42

Kup si Nintendo, nebo Gameboy a na telefonování ti stačí 3310 :D . Je vidět, že ti jde jen o hry.
Jo a ještě jedna věc jde u 750i minimalizovat : zklamání... a to tak, že si ji nekoupíte :wink:
Bobohome
Junior

Odeslat příspěvekod christian 23. 2. 2006 17:47

Btw. slysel nekdo z vas o MIDP 3 (Mobile Information Device Profile)? Udajne by konecne mohlo bezet vice JAVA aplikaci, beh na pozadi, automaticke spusteni aplikace..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod ***Apollo*** 23. 2. 2006 18:16

Bobohome píše:Kup si Nintendo, nebo Gameboy a na telefonování ti stačí 3310 :D . Je vidět, že ti jde jen o hry.
Jo a ještě jedna věc jde u 750i minimalizovat : zklamání... a to tak, že si ji nekoupíte :wink:-/quote]

No ty si taky moc nevejskej. Az se ti satne to co me tak budes taky ********j jako Ja. N6600 2x servis kvuli OS, Po treti samovolnej format tel i karty a placeny plogramy vsechny v pr***i. takze klid.
Nalejvaj se pupence, nalejvaj se mraky,
a ja nejsem pupenec ani mrak, a naleju se taky.
Acer Extensa 5620 ;SE K790i, BMW E 30
***Apollo***
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 23. 2. 2006 18:54

***Apollo*** píše:
Bobohome píše:Kup si Nintendo, nebo Gameboy a na telefonování ti stačí 3310 :D . Je vidět, že ti jde jen o hry.
Jo a ještě jedna věc jde u 750i minimalizovat : zklamání... a to tak, že si ji nekoupíte :wink:-/quote]

No ty si taky moc nevejskej. Az se ti satne to co me tak budes taky ********j jako Ja. N6600 2x servis kvuli OS, Po treti samovolnej format tel i karty a placeny plogramy vsechny v pr***i. takze klid.
sice je to pekny, ale co si nam tim jako chtel zdelit? :hm :oboze
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ado 23. 2. 2006 19:18

Ať žije symbian!!!! Java je pro mě bleps!!! Ale to je pouze můj názor!!!!!! Game boy , psp a ty další superkomerční kraviny nesnáším!!!! :pozor2
Ado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod USER47 23. 2. 2006 19:22

Zato symbian je absolutně nekomerční záležitost.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 23. 2. 2006 19:23

Mozna superkomercni, ale jsou na to ty nejlepsi hry (z mobilnich zarizeni) :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod ***Apollo*** 23. 2. 2006 19:26

jannnn píše:sice je to pekny, ale co si nam tim jako chtel zdelit? :hm :oboze

co ze to je jako s Windows na pocitaci.Je to vsude a je to neforemny a nedotazeny. Presne jako Symbian. sice nemam Microsoft rad na compu ale v mobilu je to lepsi nez symbian.

Tohle jsem chtel rict.
Nalejvaj se pupence, nalejvaj se mraky,
a ja nejsem pupenec ani mrak, a naleju se taky.
Acer Extensa 5620 ;SE K790i, BMW E 30
***Apollo***
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka