(nahodne ako ma napadli, bez udania dolezitosti
- mensie pismo v notepad (sucasne obrovskeho ho meni na temer nepouzitelnu aplikaciu)
- to iste pre "penazenku"
- zaznam voice recorderu dlhy aspon 1 hodinu (a nie 1 hodinu)
- vstavany backup/recovery program na pamatovu kartu
- auto-lock klavesnice
- lepsi today screen (aspon som nepostrehol ze by bolo mozne si na active standby menit aspon farbu fontu ..) => v tomto ma WM ohromny naskok, skoda ze sa v nokii neinspirovali aspon s XML ..
- podpora plug-inov pre today screen (napriklad prepojenie s aplikaciami tretich stran ako papyrus
- lepsi office balik ako quick office (neviem preco, ale mne konkretne ignoruje aj taky jednoduchy prikaz ako freeze a je jedno ci subor savnem na pocitaci alebo na mobile) s podporou office 2003.
- podpora push-email
- vacsie hodiny/datum pre screen saver
- nahradenie pop-portu mini-usb & 2,5mm jack (3,5mm by uz chcel asi moc
- trosku OT => model s qwerty klavesnickou a wifi (ak bude 6830 taka aka sa slubje, tak snad to bude aj pravda)
p.s.
- rychlost na symbian 8.0 a novsich uz je vdaka 220 mhz silne do pohody
- usb mass storage bude built-in feature symbian 9.0.
- co sa displeja tyka, tak sa blyska na lepsie casy, ale bolo by dobre to aj vyuzit => vid spominane pisma & antilialiasing...
- ad video => N70 a N90 uz budu konecne nahravat v mpeg4 s normalnym encodovanim zvuku a rozlisenei 353x288 (4x tolko bodov co teraz), cim pocitam ze uz bude aj nativna podpora mpeg4 a nie len 3gp..