Playman World Soccer

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 11. 3. 2006 19:13

Znate tuto hru? Je cisto nova a je super:) sice nema na Real Futbal 2006 ale je aspon po cesky :) co tak sem davat nejake tie vase skore? :)
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andels 11. 3. 2006 20:17

vubec me to nechytlo..jednak pro debilni ovladani a za druhe playmani sou dobri na atletiku a zimni sporty ;)
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod teplice 11. 3. 2006 21:02

andels: presne..to ovladani nic moc...
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 11. 3. 2006 22:15

Ovládání je naprosto jednoduché, 5 minut hraní a víte co přesně s hráčem udělat a hlavně jak...
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 12. 3. 2006 20:02

Promazáno. Pravidla této sekce tu opravdu nejsou pro srandu, pokud někteří jedinci nedají pokoj, bude sáhnuto k radikálnějším zásahům.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vizitix 12. 3. 2006 22:29

koukal jsem na to v mobilhrách..ovládání hrůza,ale jinak to vyzeralo pjekně..
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod playmaker 13. 3. 2006 18:07

hot_spot:Sorry :wink:
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 13. 3. 2006 21:53

Tento soccer od Playmena som sa uz naucil super hrat :) uz som aj skoro presiel Kariéru :) este poslednych 5zápasov a budem mat vymakany tím :)
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 13. 3. 2006 22:20

Je super, ale teraz hram Real Football 2006... Hodim sem moje rekordy (hral som to ale len 1 den):

Hraci cas: 3:14:47
Zapasy: 207
Vitazstva: 195
Prehry: 12
Remizy: 0
Vstrelene goly: 599
Inkasovane: 46
Zlte karty: 10
Cervene: 1
Nahla smrt: 592045 (70 kolo)
Penalty: 140000 (26 kolo)
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Vnately 14. 3. 2006 17:34

Playmanov futbal bol pre mna sklamanim. Na 2005 ani 2006 sa nechyta.

Keby z toho urobili hokej, mozno by to bolo lepsie :-) - prave na hokej by mi sedelo viac to ovladanie kedy su postavicky stale v pohybe a ty iba urcujes smer. A takisto rozmerovo je to ihrisko take hokejove.
Vnately
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 15. 3. 2006 17:52

Jooo, super hra! Chvílí se to zdá nuda, ale jak se to naučíš hrát tak je to bomba!
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 15. 3. 2006 22:11

Vnately píše:Playmanov futbal bol pre mna sklamanim. Na 2005 ani 2006 sa nechyta.

Keby z toho urobili hokej, mozno by to bolo lepsie :-) - prave na hokej by mi sedelo viac to ovladanie kedy su postavicky stale v pohybe a ty iba urcujes smer. A takisto rozmerovo je to ihrisko take hokejove.

To je ono. Presne tohle jsem chtel rict ale nenasel jsem vhodna slova:) Playman dela dobre hry ale kdyz fotbal tak radeji 2005 Real Football (ale tam me stve ten nahac - kdyz vybeh poprvy tak sem se zasmal, po druhy jsem si s nim i zabehal, ale po padesaty bych ho nejradsi zabil) a cekam na 2006 Real Football...ten vypada nadejne...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vnately 16. 3. 2006 10:35

V 2006 RF uz nahac nie je (aspon nie v kazdom zapase), cize isty pokrok tu je.

Ale toto je thread o PWS, tak sorry.... :nenapadne
Vnately
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Redswift 16. 3. 2006 18:03

Uz jsem to cele dohral ale statistiky Vam nenapisi, protoze tam nejsou a neni to nijak ulozene, nechapu. Ale hral jsem karieru a az na par zapasu,ktere jsem remizoval (asi 3 nebo 4) jsem vsechny vyhral. :)
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Dvd 17. 3. 2006 17:09

Ja mam iny problem mam siemens cx65 a my to pekne seka. pritom mam nedavno meneny softver a 3d my bralo aj pred zmenou aj teraz. Inak real Football je velmi dobra hra a zhanam dobru hokejovu ala RF.
Dvd
Kolemjdoucí

Další stránka