Kolik jste ochotni max. investovat za novou Java hru?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Am!go 19. 3. 2006 11:06

prej platit, dobrej joke :twisted:
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 3. 2006 11:32

Hry v mobilu nemám, nehraju = nic.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 19. 3. 2006 12:45

Nic, hry nehraju a kdybych něco chtěl tak si jí stáhnu zdarma.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Jílke 19. 3. 2006 12:47

0 :mrgreen: platit 50,- i víc je bláznivost :pozor2
Jílke
Junior

Odeslat příspěvekod DjTuning 19. 3. 2006 12:50

Odkedy mi mobil padol na kamenou dlazbu,nefunguju mi tlacidla na 100% a tym padom je to onicom.Par ich v mobile mam,ale hram velmi malo a vsecky mam zdarma.
DjTuning
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 19. 3. 2006 13:14

Ja vetsinou 40,-, ale 80% her jsem nekupoval

[quote="Jílke";0 :mrgreen: platit 50,- i víc je bláznivost :pozor2-/quote]
To je krádež :twisted:
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jílke 19. 3. 2006 13:18

Jirk4 píše:Ja vetsinou 40,-, ale 80% her jsem nekupoval

[quote="Jílke";0 :mrgreen: platit 50,- i víc je bláznivost :pozor2-/quote]
To je krádež :twisted:-/quote]

Já si je stahuju z netu a většinou jsou freeware...
Jílke
Junior

Odeslat příspěvekod Redswift 19. 3. 2006 13:30

Ja jsem driv normalne kupoval nejcasteji z Redbossu za 79KC a pak si to v mobilu stahl pres wap,takze to vychazelo velmi draho. Utratil jsem za ne hodne, ale co bylo bylo.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Dvd 21. 3. 2006 17:36

Za pocestene lepsie poslovencene hry aplikacie by som investoval do 10Sk.
Dvd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Banny 21. 3. 2006 19:26

Podle kvality. Třeba i 50Kč (maximum) za NYNights, to je javovka, co mě bavila asi nejdýl.
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 21. 3. 2006 19:29

Maximalne tak 30Kc vcetne dat :-)
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 21. 3. 2006 19:29

:idea: :nenapadne NIC :potichu :potichu

Nikdy bych za java hru neplatil.... :twisted:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michalreznar 21. 3. 2006 23:57

Ještě že se u Eurotelu při stáhnutí java hry placené z ET Live! neplatí za data! Neumím si představit, že bych třeba zaplatil za dobrou hru 90,- a ještě za data dalších třeba 60,-
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 22. 3. 2006 09:05

Mno kdyz pominu warez tak maximalne bych byl ochoten dat tak 30 korun. Ale uz i to je docela hodne. A kdyz ted obcas vidim, za kolik se ty hry prodavaji (50 a vic) tak by me z toho trefilo. Ale nejhorsi je, ze ty ceny jdou porad nahoru, protoze si lidi ty hry porad kupujou... Chtelo by to nejakou konkurenci aby tlacila ceny dolu. Tim by se vymytil (v tomhle slove si vubec nejsem jistej pravopisem :nenapadne ) treba i warez...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Banny 22. 3. 2006 13:59

Tuhyk píše:Mno kdyz pominu warez tak maximalne bych byl ochoten dat tak 30 korun. Ale uz i to je docela hodne. A kdyz ted obcas vidim, za kolik se ty hry prodavaji (50 a vic) tak by me z toho trefilo. Ale nejhorsi je, ze ty ceny jdou porad nahoru, protoze si lidi ty hry porad kupujou... Chtelo by to nejakou konkurenci aby tlacila ceny dolu. Tim by se vymytil (v tomhle slove si vubec nejsem jistej pravopisem :nenapadne ) treba i warez..../quote]

No, warez se bude provozovat i když hry budou stát 5Kč, vždycky se někdo najde... ;) Ale kdyby hry stály do 20Kč (ty nejdražší třeba 40Kč), tak bych si je asi kupoval. Jenže já hraju převážně Symbianovky, ty se v Kč jen tak neseženou a 10 dolarů se mi za - většinou - průměrnou hru dávat nechce. Ale to už je trochu OT... :)
Banny
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka