pamě? telefonu na N6630

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš K. Drahoňovský 28. 5. 2006 17:13

Poslední dobou se mi nějak hrozně rychle zaplňuje paměť telefonu na 6630, ačkoli seznam má ječn několik kb a nic do paměti neinstaluju. Fotky i mp3 mám na kartě. Jak je to možné? Zbývá mi už necelá polovina paměti... Co mám kromě formátu udělat, abych se dostal na původní hodnotu kolem 8MB? Díky moc za odpovědi!!
Siemens S6 - Ericsson T10 - Siemens C35i - Siemens M35i - Sony J5 - Sony J6 - Ericsson A2618 - Siemens S45i - Nokia 6210 - Nokia 3660 - Nokia 6230 - Nokia 6630 - Nokia N80
Tomáš K. Drahoňovský
Junior

Odeslat příspěvekod Puccko 28. 5. 2006 22:44

Skust sa pozriet cez nejakeho spravcu suborov,najlepsie Fexplorer,zlozka C:, co su tam za subory.Mne sa v C: zapisuju aplikacie,ktore mam na karte,mislim ze su to len informacie o mieste ulozenia,alebo take nieco.Treba sa na to proste pozriet,co za subory zaberaju tu pamat.
Puccko
Junior

Odeslat příspěvekod Puccko 28. 5. 2006 22:45

Skust sa pozriet cez nejakeho spravcu suborov,najlepsie Fexplorer,zlozka C:, co su tam za subory.Mne sa v C: zapisuju aplikacie,ktore mam na karte,mislim ze su to len informacie o mieste ulozenia,alebo take nieco.Treba sa na to proste pozriet,co za subory zaberaju tu pamat.
Puccko
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš K. Drahoňovský 29. 5. 2006 15:50

Jasně, tomu rozumím. Do exploreru už jsem se kouknul, nejvíce místa zabírají soubory v adresáři Data, ale otázka je, které soubory jsou odpad a které mají nějakou funkci. Dá se to nějak jednoduše poznat?
Siemens S6 - Ericsson T10 - Siemens C35i - Siemens M35i - Sony J5 - Sony J6 - Ericsson A2618 - Siemens S45i - Nokia 6210 - Nokia 3660 - Nokia 6230 - Nokia 6630 - Nokia N80
Tomáš K. Drahoňovský
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 29. 5. 2006 16:07

Zalohuj, a pak to zkousej promazavat, nebo podle informaci (vytvoreni, posledni pouziti) u tech souboru si vydedukuj co asi je treba a co ne.
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 29. 5. 2006 16:21

A co SMS?
Me zpravy zabiraly nejakych 200 kB ale po presunu na kartu se mi uvolnily aspon 2 MB.
A nevisi Ti tam nejaky nenaistalovany program?
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert