Java hry s vyuzitim kamerky ?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cejdap 6. 9. 2006 14:46

Ahoj videl jsem kamose jak ma na smartphonu hru vyuzivajici kamerku a tak jsem se chtel zeptat jestli nejaky hra s vyuzitim kamerky existuje i v jave ? pro 6230 ? diky moc:) btw. on mel agent v :)
cejdap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 6. 9. 2006 14:53

Myslim, ze Java nema takove moznosti, takze asi ne.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Gromm 6. 9. 2006 15:09

No takovou hru, co využívá foťák, měl můj jeden kámoš na Siemensovi C65, ale už nevim jak se jí nadává :wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kruch 6. 9. 2006 15:13

Presne jak pise M., v 6230 (ani i-ckovy) neni v jave podpora - nejde nahravat zvuk, video ani staticky snimky :-(
kruch
Junior

Odeslat příspěvekod Majklmn 6. 9. 2006 15:40

Hry, které využívají fotoaparát u mobilu a jsou přitom v javě existují.Jedna z nich se jmenuje například Virtual Shooter.Osobně jsem ji zkoušel na Se k750i.Sice jsou trochu zvláštní a zrovna tuhle jsem moc nepochopil, ale prostě tyhle hry existují. 8)
Vodafone - SE K750i + Crystal case + SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 1GB
Majklmn
Junior

Odeslat příspěvekod crashpc 6. 9. 2006 16:28

jo, sou to prima hry - třeba když musíte vyfotit co nejpodobněji barvu která vám je předložena, a levely se stupňujou.... :lol:
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 7. 9. 2006 15:35

to crashpc: jj to znam to je fakt lol
jinak pohybove hry v jave urcite jsou ptz si vemte jak se jednu dobu propagovaly ty kryty wavemassaging na 3220 bo jak tak k tomu byli i pohybove hry :lol: Ale komu by se za to chtelo davat ten litr?? :lol:

Edit: sry za pravopis, asi sem nejak vypla, ostuda :oops:
Naposledy upravil l.i.b.r.a dne 8. 9. 2006 21:18, celkově upraveno 1
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kruch 7. 9. 2006 21:21

Majklmn píše:Hry, které využívají fotoaparát u mobilu a jsou přitom v javě existují.Jedna z nich se jmenuje například Virtual Shooter.Osobně jsem ji zkoušel na Se k750i.Sice jsou trochu zvláštní a zrovna tuhle jsem moc nepochopil, ale prostě tyhle hry existují. 8)l/quote]

Nikdo nerika, ze neexistuji; akorat 6230 nefunguji... 8)
kruch
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 9. 2006 08:45

l.i.b.r.a píše:to crashpc: jj to znam to je fakt lol
jinak pohybove hry v jave urcite jsou ptz si vemte jak se jednu dobu propagovaly ty krity wavemassaging na 3220 bo jak tak k tomu byli i pohybove hry :lol: Ale komu by se za to chtelo davat ten litr?? :lol:

Nepíše se náhodou kryty? :shock: Umíš česky?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Martynos 8. 9. 2006 09:01

Nevíte někdo náhodou o adrese, kde by se taková Javová hra dala sehnat?
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 8. 9. 2006 12:49

seterwohipikule píše:
l.i.b.r.a píše:to crashpc: jj to znam to je fakt lol
jinak pohybove hry v jave urcite jsou ptz si vemte jak se jednu dobu propagovaly ty krity wavemassaging na 3220 bo jak tak k tomu byli i pohybove hry :lol: Ale komu by se za to chtelo davat ten litr?? :lol:

Nepíše se náhodou kryty? :shock: Umíš česky?
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 9. 2006 13:39

strny88: Asi ti to nevadí, protože sám nevíš jak to napsat! Svůj komentář jsi si taky mohl nechat pro sebe, ne? Omlouvám se, ale nedalo se to číst.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Martynos 9. 9. 2006 16:45

Co takhle tedy adresy, kde bych je mohl stáhnout, nebo přesný název ;)
K750i, MS DUO 1GB, redukce na sluchátka, sluchátka Panasonic. Počítačový software k mobilu- Tvorba temat, aktualizační balík na firmware, převod videa na 3gp, telefoní klient.
Martynos
Junior