Otázky na aplikaci Jimm - ICQ v mobilu !

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod foker 16. 1. 2007 10:33

Asi sa na to vybodnem.Mam v pazi cely JIMM.Ked napisem ako miesto pristupu gprs orangewap tak sa to zasekne hned,server neodpoveda.Ked napisem internet tak to zase pise disconnect kanal a nejde ani opera.Funguje to vobec niekomu kto ma orange world?Kaslem na to
foker
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 16. 1. 2007 11:31

Myslis chybu 135? skontroluj safe login a pre istotu shadow connection
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod foker 16. 1. 2007 14:36

Co je safe login?Myslis v login.icq.com?Tam mam co dat?Skusal som tam dat svoj login ale nic.Shadow conection mam tiez ale nejde to.Skusal som aj uplne 1.verziu,najjednoduchsiu.Nic.Bud chyba 135.1 alebo 118
foker
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 16. 1. 2007 14:57

Nastavenie spojenia ->bezpecne prihlasenie, 118 obcas vyhadzuje aj mne, ale na viac krat sa pripoji
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod foker 16. 1. 2007 19:53

Nejde to ani tak.Neviem co mam zle.Uz som to vzdal.Az mi to niekto ukaze nazivo a spojazdni
foker
Junior

Odeslat příspěvekod lacoste1 17. 1. 2007 11:42

Cau. Ja mam tiez Orange World a mne to funguje bez problemov.
lacoste1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod celestyn 17. 1. 2007 12:04

Zkusel jste nekdo, kolik dat prenese Jimm, pokud ho ponecham online (a nebudu psat zadne zpravy, ani mi treba zadne nebudou prichazet) ? Tedy zajima mne traffic, ktery slouzi jen ke zjistovani stavu. Vliv na to ma asi interval udrzovacich paketu (a taky nevim jestli mohu nastavit treba 300, zkusil jsem to a zda se ze porad funguje). Akorat si ted nejsem jist tarifem tak ocekavam s napetim ucet od operatora.
celestyn
Junior

Odeslat příspěvekod foker 18. 1. 2007 00:58

A aky mas tel?Co mas ako miesto pristupu gprs?
foker
Junior

Odeslat příspěvekod wmat 18. 1. 2007 15:30

zdar mám problém s připojením svého čísla icq aplikace jimm 0.5.0 v tel. sony ericson k 750i. Manželky icq chodí v mem mobilu a moje chodilo 2 dny a nyní nelze připojit chybová hláška 111,5 heslo ale to mám v pořádku. Děkuji za pomoc.
wmat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 18. 1. 2007 16:32

Heslo moze byt v poriadku, ale max 8znakov, ak je dlhsie tak skratit, mal som podobny problem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wmat 18. 1. 2007 16:37

Mám 6 znaků a 2 dny mi to chodilo.
wmat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wracker 19. 1. 2007 00:10

gumMen píše:
Proky-x píše:mam K750i od Vodafona
Jméno: login.icq.com
Port:5190
mam K750i od Vodafona
Jméno: login.icq.com
Port:5190
Typ spojení:socket
Pod. spojení?:ano
Interval udržovacích paketů:120
Připojení při startu:ne
Vlastnosti spojení:ano - Bezpečné přihlášení
ano - Asynch. přenos
ano - Stínové připojení
pak když dam připojit tak to píše
nema odpověd od serveru (#118,0) -po uplinuti nake doby
pozadovaneTCP spojeni nelze uskutecnit (#121,0)
Predem moc dekuji
Pod. spojení?:ano
Interval udržovacích paketů:120
Připojení při startu:ne
Vlastnosti spojení:ano - Bezpečné přihlášení
ano - Asynch. přenos
ano - Stínové připojení
pak když dam připojit tak to píše
nema odpověd od serveru (#118,0) -po uplinuti nake doby
pozadovaneTCP spojeni nelze uskutecnit (#121,0)
Predem moc dekujis/quote]

Mám to skoro stejně nastavený, jen místo su]Typ spojení:sockett/u] mám u]Typ spojení: HTTPP/u] a v půlce připojování mi to napíše stejnou chybu jako b]Proky-x[/b]ovi (jak todle méno skloňovat? :-P )... co s tim dělat?a/quote]

mam taky ten samy problem :( už nato někdo přišel ?
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filki 19. 1. 2007 09:00

Zdravím, mám problém s Jimmem na N6230i - sice mi funguje, ale když ho chci použít někdy příště, musím ho znova nastavit - nepamatuje si nastavení. Takže při každém spuštění aplikace musím znova vyplnit UIN, heslo, nastavení připojení...nevíte, co s tím?
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žužla 22. 1. 2007 20:32

Mám k700i a nejde mi se připojit k servru a píš to chybu 118,0 nejsem si jistej čim by to mohlo bejt. Zkusil jsem snad všechno nastavení přesně podle všech rad akorám mě tady zaujalo že na Vodafon mám port 8080 tak píše 118 a když dám port co tady píšou ostatní tak píše chybu 120 tak nevi co je správné a co mám vlastně zadat.
Žužla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 22. 1. 2007 21:56

:arrow: CHYBA #118

Zkontrolujte si nastavení APN. Také zkuste připojit Jimma ještě jednou, někdy to ICQ server nevezme, prtože je zatížený.

Poznámka:Datové profily musí být nasatveny na GPRS, EDGE či UMTS, ne WAP - přes W@P se k Jimmovi nepřipojíte

:arrow: CHYBA #120

Zkontrolujte nastavení samotného Jimma a také datových profilů. V nastavení zkuste zaškrtnout "Stínové připojení" nebo také položku "Bezpečné připojení"

:arrow: CHYBA I/O error occured (#120.0) nebo Requested TCP connection cannot by made(121.0)

Zkontrolujte si nastavení datového profilu Javy a také APN - nastavení pro WAP nepůjde, musí být vyplněno "internet".
Také pro fungování Jimma je nutné mít u operátora povolená data přes GPRS (popř. EDGE, UMTS atp.).

:wink:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka