Jaký icq klient (nejlépé free) pro Nokii E50?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod King of Potato People 29. 11. 2006 15:27

Tak jsem si koupil nokii E50 a ted na me bafl nemily problem a to sehnat ICQ klienta, ktery je zdarma a funguje. jimm mi zahlasi nejakou chybu, ale pred tim stihne shodit ICQ, ktere bezi na PC.

agilemessenger je zpoplatnen nechutnymi 79Kc/mesic ... grrrr

Napada vas neco funkcniho, co pojede na symbianu 3rd???

//jannnn - upraven nadpis
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sentry 29. 11. 2006 15:33

No .. to ze ti ICQ shodil klienta na PC znamena jedine, ze se pokousel prihlasit. Jakmile se totiz prihlasis z telefonu, na PC se ti klient automaticky odhlasi. Podival bych se na nastaveni datoveho profilu a na samotne nastaveni v Jimmovi... tam si zkus pohrat s nastavenim site.

Za Agilemeseenger 80 Kc zase neni tolik ...
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod King of Potato People 29. 11. 2006 16:19

80Kc neni tolik, ale je to palka, kdyz clovek uvazi, ze to muze byt zdarma... to ze se to jako snazi pripojit mi doslo, nejsem zas uplnej nouma. hodilo by se napsat, co tam ma byt nastaveno :)

doplnim chybu, kterou jimm vypise odpojovaci paket nenuze byt zpracovan(#135.1)

tak jsem si to zprovoznil, tuze prakticke forum to tady je :)

//De Funes: příspěvky spojeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami - Obrázek
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majsner 29. 11. 2006 17:36

Nastaveni Jimma bylo rozebrano na netu uz tolikrat.... predevsim zde ve foru a pak take treba na nokiamania.cz... tak nebudte liny a hledejte

A jinak Jimma nemuzu na E50 doporucit, vubec javove aplikace na symbianech jsou strasne tezkopadne a zabiraji hrozne moc RAM... take casto padaji apod.... muzu doporucit Agile Messenger, cena 70 Kc za mesic, to je skoro zadarmo. Nesmite to porovnavat s PC ale se soucasnou situaci v mobilech, ktera je rozlozena mezi pomaleho a tezkopadneho jimma (to pouze na symbianech, na blbych telefonech beha celkem svizne) a spickoveho agile messengera za par kacek mesicne...
Majsner
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 29. 11. 2006 20:29

JencekSF píše:tak jsem si to zprovoznil, tuze prakticke forum to tady je :)

hele můžu poprosit jak? mě to taky totiž nejde:(
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod J-o-U 29. 11. 2006 20:38

Je to sice trosku mimo misu, ale me by zajimalo jak zprovoznit ICQ pomoci funkce Chat co je v telefonech Nokia, napr v me N90, a myslim ze je i v telefonech SE. Zkousel jsem to pres http://www.yamigo.com ale to bohuzel nefunguje, teda aspon me ne :(
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cream 29. 11. 2006 20:58

wap.tjat.com :)
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod Alone 2. 12. 2006 12:32

Ak chces icq len na pisanie tak existuje aplikacia stICQ!Je zadarmo!
Alone
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 2. 12. 2006 12:43

stICQ ještě není pro 3rd Edition, ne?
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 12. 2006 13:53

Ja nechci zadny program, o tech samozrejme vim, chtel jsm jen zprovoznit funkci chat aby byl kompatibilni s ICQ. Nasel jsem web http://www.chatnu.dk/forside.asp a uz to funguje, nemusim nic instalovat 8)
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alone 3. 12. 2006 10:52

A ako funguje ta webka?Staci tam dat icq cislo heslo a prihlasit sa?Alebo sa tam treba zaregistrovat a potom cez to na icq?
Alone
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 8. 12. 2006 12:04

Jimm, Agile Messenger, stICQ...to rozhodne nejsou jedine volby, ktere lze na Symbianech vyuzit. Spousta uzivatelu stale prehlizi Jabber, na nemz staci jen jednoduse aktivovat ICQ transport a muzete mit v mobilu vyborneho javoveho klienta zcela zdarma. Ja osobne uz vice nez rok pouzivam (posledni 2 mesice na S60 3rd Edition) Bombus (http://www.jabber.cz/wiki/Bombus) a mohu jen doporucit.

Jeste dodam, ze znami na starsich telefonech pouzivali take docela sikovne Colibri (http://www.jabber.cz/wiki/Colibry), pro mobilni telefony je dale urcen napr. i Mobber (http://www.jabber.cz/wiki/Mobber).
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod CrazyKid 16. 12. 2006 01:10

Jimm na E50 funguje naprosto výborně! Doporučuji a máš to zadarmo. Navíc máš možnost posílat klasické typy smajlíku, soubory i nějaké to foto...přímo z mobilu
SE T610; E50 + 1GB Kingston + LD-3W; NB Toshiba L20-183 + externí šuplík eSATA + disk WD 3200KS SATA II
CrazyKid
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 17. 12. 2006 12:47

Jedinou jeho nevýhodou je to, že jde o JAVA aplikaci, takže se sem tam stane, že telefon nahlásí chybu ohledně nedostatku paměti (vyřeší restart). Ale jinak potvrzuji, že jde o dobrý ICQ klient. Zcela postačuje pro běžné používání a chatování.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod carnero 18. 12. 2006 09:13

Pouzival jsem kde co, ale vzdycky jsem se vratil k Jimmovi. Nastveni je naprosto bezproblemove, funguje take dobre. Nikdy se mi nestalo ze by spadl. Je zdarma... podle me skvela volba.
poznal jsem Symbian... proto uz ho nikdy nechci!
carnero
Junior

Další stránka