Nákup aplikací ze zahraničí?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod boy ms 7. 12. 2006 17:51

Hodlám si pořídit svůj první telefon s operačním systémem - symbianem. Nepotřebuji nějak mnoho aplikací, ale myslím, že smartphone využiji. Chtěl bych se zeptat, jak je to s nákupem softwaru pro symbian např. ze serveru Handango? Je mi 16 let, nemám svou platební kartu, takže v tom vidím největší problém. Nejsem moc zběhlý v těch různých platebních metodách. Můžu na Handango nakupovat platebním převodem přes internet ?
Hledal jsem na tomto fóru odpověď, ale žádnou jsem nenašel...
Pokud se to zde již řešilo, omlouvám se za zbytečně založené další téma.... :wink:

Děkuji předem za odpověď
Nokia N73 + Kingstone 1GB
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod Coyotte 7. 12. 2006 18:28

Platit za programy? :shock:
Samsung Galaxy S4, White + Kingston 8GB

Winner never quit, quitter never win.
Coyotte
Junior

Odeslat příspěvekod boy ms 7. 12. 2006 21:05

To KarelMlha: Děkuji za odkaz, moc mi to pomohlo... :wink:
To Coyotte: Ano, proč ne? Ceny těchto programů nejsou zase tak hrozné, 500-1000,- Kč jsou dobré ceny....
Dělám zakázkově webové stránky, takže přestože jsem student, jsem ochoten obětovat 3000-5000,- Kč za software pro Symbian, takže na tom nevidím nic divného :eh

Jestliže víte o jiné alternativě systému nákupu softwaru pro Symbian, jakou nabízí firma, na níž jsem vložil odkaz KarelMlha, přidejte ho sem :wink:
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 7. 12. 2006 23:07

Coyotte píše:Platit za programy? :shock:

Ach jo, co na tohle typicky české nechutenství platit říct :?: Ono je přeci snažší si je sehnat s crackem, že :?:

squote="boy ms"](...)Ceny těchto programů nejsou zase tak hrozné, 500-1000,- Kč jsou dobré ceny.... (...)(/quote]

Moc si Coyotteho nevšímej. Ty ceny jsou často i nižší. Záleží samozřejmě na programu. Co se určitě vyplatí je třeba Best Taskman a ten stojí 6,79€ což je momentálně něco kolem 194,-kč.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod boy ms 8. 12. 2006 07:46

To lojza: Vím, že jsou i nižší, ale např. SlovoEd stojí nějakých 24€, což si myslím, že je adekvátní cena k tomu, jak je ten slovník dobrý (co jsem tedy o něm četl, nemám to z vlastní zkušenosti), na ostatní aplikace jsem zase tolik nekoukal... :wink:
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod Coyotte 8. 12. 2006 08:56

No jo studenti. Něco si vyděláte něco vám daj rodiče .... Až přijde čas se o sebe postarat tak teprve uvidíte, jestli dáte 500-1000 za programy na telefon, nebo za něco užitečnějšího. :pozor2
Samsung Galaxy S4, White + Kingston 8GB

Winner never quit, quitter never win.
Coyotte
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 8. 12. 2006 11:53

Nektere aplikace lze zakoupit napr. i na serveru http://www.phonesoft.cz/. Vzhledem k tomu, jak si stoji ceska koruna vuci dolaru, mozna by bylo lepsi poprosit nektereho z rodicu, jestli by ti tu aplikaci nekoupil na svoji kartu napr. prave z Handango. Ve vetsine pripadu to vyjde vyhodneji.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod boy ms 8. 12. 2006 14:34

To Coyotte: Mno, já se tady s tebou nebudu hádat, rodiče platí jen to nejnutnější, to mi věř. Ale já nejsem z těch, kteří si snaží něco ,,vydupat"...když něco chci, tak si na to vydělám....konec OT....

To Ivo M.: Díky za radu a odkaz :wink:
boy ms
Junior