nejlepsi konvertor na filmy

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cream 3. 1. 2007 16:05

mas to zle nastavene pri konvertovani ;)
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod skinyman 3. 1. 2007 16:08

Jednoznacne je nejlepsi ten PocketDivXEncoder stahnete ho zde je free divx.ppccool.com Doporucuju vsem na cesky dabovane filmy. Titulky s cz diakritikou bohuzel nezvlada.
N70 + 1GB A-Data
skinyman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cream 3. 1. 2007 16:44

POCKET DIVX ENCODER je namakany program ale pre mobily s WM,pre mobily s OS Symbian je najvhodnejsie SmartMovie :nenapadne
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 3. 1. 2007 16:49

jednoznace od eRightSoft a program sa vola SUPER
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 3. 1. 2007 17:00

skinyman píše:Jednoznacne je nejlepsi ten PocketDivXEncoder stahnete ho zde je free divx.ppccool.com Doporucuju vsem na cesky dabovane filmy. Titulky s cz diakritikou bohuzel nezvlada.

Pocket DivX encoder titulky s ceskou diakritikou samozrejme zvlada, staci nastavit kodovani na "cp1250".
[quote="Martin Ď.";POCKET DIVX ENCODER je namakany program ale pre mobily s WM,pre mobily s OS Symbian je najvhodnejsie SmartMovie :nenapadne-/quote]
Lze pouzit i pro Symbian, nevim v cem by mel byt Smartmovie converter vhodnejsi.
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod bajker 7. 1. 2007 22:25

hele prosimvás v tom programu super co musim nastavit aby převed z avi nejakej film do MP4 a aby mě to přehrála K800i ??
bajker
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 7. 1. 2007 22:36

Odkazem vas na sekciu SonyEricsson a na funkciu tohto fora Hľadať. Urcite najdete, co hladate.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filip Novák 7. 1. 2007 22:53

bajker píše:hele prosimvás v tom programu super co musim nastavit aby převed z avi nejakej film do MP4 a aby mě to přehrála K800i ??0/quote]

http://www.k800i.eu/?p=navody&id=26 :wink:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bajker 7. 1. 2007 23:18

díky moc už mě to faká :)
bajker
Junior

Odeslat příspěvekod frankys 10. 1. 2007 23:40

U některých filmů při převodu z dvd je výsledný film bez zvuku. Co s tím? A nebo se mi vůbec neukážou zvukové stopy na výběr. Jinak jsem s programem spokojen.
frankys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loli 15. 7. 2007 10:19

Loli video covnerter :) ve kterym mam kupodivu i profil pro nokiu. \:
Loli
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 15. 7. 2007 12:59

Ja preferuji SmartMovie.Jednoduchost ovladani,pricemz lze nastavit vse potrebne,profily pro jednotlive pristroje a vyborne vystupni video...je to placeny produkt.

http://www.lonelycatgames.com
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod komunista 18. 7. 2007 15:48

Dle mě je nejlepší Xilisoft DVD Ripper Platinum! Není to sice free program! Ale je naprosto dokonalý! Lze v něm nastavit téměř vše! Od rozlišení, bit rate až po zvuk a jeho kvalitu! Nemůžu si ho vynachválit!
Sony Ericsson P990i + 2GB, Motorola V500
komunista
Kolemjdoucí

Předchozí stránka