Existuje něco jako IR Remote pro Symbian 3rd?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Breaker 17. 11. 2007 15:04

Konečne som s podporou Psilocu vyriešil svoj problém (DRM CS mi reštartoval telefón), takže, prvé dojmy: s N73 funguje dobre, bohužiaľ s podmienkou priamej viditeľnosti. Ovládanie je jednoduché - z domovskej stránky programu si stiahnete ovládací reťazec, v telefóne ho otvoríte a irRemote si ho sám nainštaluje. Funguje na vzdialenosť cca 2,5m, celkom spoľahlivo.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dave_1984 19. 11. 2007 10:05

Tak jsem to taky testnul a pracuje vcelku dobře, jenom mi dělalo problém najít svou TV v seznamu i po refreshi. Některé modely tam nejsou, tam jsem buď hledal nejbližší k mému typu a nebo jsem se řídil podle označení dálkového ovladače. Neměl jsem zatím moc času to testnout, ale na mé Hifi věži nefunguje vůbec, na jedné TV zase ano a to z dálky cca 1,5 m, na dalších pak sotva z 30cm.
Užitečné je to, že aplikace nenabízí pouze přepínání kanalů a hlasitosti, ale také např.:změnu jasu, vyvolání menu TV atd. 8)
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 19. 11. 2007 10:16

Ja co som kratko testoval tak dvd, veza v pohode,

s tym tv to bolo horsie

inak vyborna app
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lukassss01 10. 12. 2007 09:35

Breaker píše:Konečne som s podporou Psilocu vyriešil svoj problém (DRM CS mi reštartoval telefón), takže, prvé dojmy: s N73 funguje dobre, bohužiaľ s podmienkou priamej viditeľnosti. Ovládanie je jednoduché - z domovskej stránky programu si stiahnete ovládací reťazec, v telefóne ho otvoríte a irRemote si ho sám nainštaluje. Funguje na vzdialenosť cca 2,5m, celkom spoľahlivo.m/quote]

Mi nejde v telefonu otevrit ty ovladace, ktere jsem si stahnul z domovske stranky iRemote. Ani v manazeru, ktery je v Nokii vestaveny ani X-plore. Tyhle ovladace mam nakopirovate n Rootu na karte, ale fakt mi to nejde otevrit. Jakto, ze vam to jde?
Mam Nokii E50
Lukassss01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Breaker 10. 12. 2007 18:40

Pokiaľ ovládač otvorím (obyčajným stiskom tlačidla OK, stačí integrovaný správca súbrov), tak si ho irRemote sám spozná a načíta, takže neviem, idú mi všetky 4, čo som skúšal. Možno hlúpa otázka, ale spustili ste už prvýkrát aplikáciu?
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kudli3 11. 12. 2007 14:10

Takze uz konecne ovladac na tv na 3rd je?
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Breaker 11. 12. 2007 16:54

Áno, dokonca funkčný. :)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod msio 23. 12. 2007 17:09

ja mam n 73 a tiez mam problem ze som si stiahol ovladace z domovskej stranky a neviem ako ich mam dat do irremote. mam ich nakopirivane na karte a jed ich stlacim vypiseme ze nema podporu
prosim pomozte :) :) :) :)
msio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 5p33dy 13. 1. 2008 20:01

ja zas mam taky problem ze pri instalacii vypise: pozadovany pristup pre aplikaciu neuvedelny :( neviete cim to je ?
5p33dy
Junior

Odeslat příspěvekod stevelino 17. 1. 2008 07:57

A co takto podobna app len na uiq 3??? chcel by som si to tiez vyskusat na svojej p990....
my phone: se p990i + 2oj gigovka
moja zbierka: nokia 5110, 7110, 3510, 3100
se: t 300, t 230, k 610, 2x siemens a35, 2x ericsson 2628
stevelino
Junior

Odeslat příspěvekod mirro83 4. 2. 2008 21:40

čus, je to super!!!!!!!!!!! Funguje 100% na nokii e51 s televizí Samsung/Philips. :lol: :lol:

bylo to k irREMOTE
mirro83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maartinek 28. 2. 2008 22:47

mozna jsem hloupy, ale nejak se mi nedari na me E50 soft rozchodit, resp. mi po spusteni to po me chce licenci. Proc?
maartinek
Junior

Odeslat příspěvekod frip 6. 3. 2008 12:43

Mám N95 8GB, aplikaci instalovanou, stažený ovladač, ale nemůžu se připojit ke zvolenému zařízení. Jaký mám prosím zvolit IR mode? Je tam 6 možností. A jak IR aktivovat? Aktivuje se to samo? Díky za radu.
frip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Breaker 6. 3. 2008 17:15

IR mode podľa TV, ja tam mám 4ku. IR sa aktivuje sám, keď som ho aktivoval ja, tak sa aplikácia ani nezapla...
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod frip 17. 3. 2008 12:33

A ten se nastaví automaticky nebo musíš manuálně?
frip
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka