Existuje něco jako IR Remote pro Symbian 3rd?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lojza_ 31. 1. 2007 21:27

Možná kvůli zpětné kompatibilitě a přání zákazníků.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod apaopic 4. 2. 2007 00:42

podla mna sa im to neoplati lebo davat take peniaze za to len aby sa clovek mohol "pozabavat! a smarty si malokedy kupuju blaznivy pubertaci aj ked by ich chceli...
apaopic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 4. 2. 2007 11:14

apaopic: Tak s tímhle názorem nesouhlasím ani trochu :pozor2
Tyhle telefony nejvíce využívají mladí, kteří ho opravdu využijí a z vlastní zkušenosti vídím, že když má takový telefon někdo starší tak ho má buď kvulí práci (kontakty, poznámky, kalendář), nebo vůbec netuší co symbian znamená a pak nadává jaký je to velký, težký, pomalý šmejd.... I když občas se objeví i někdo starší co si s takovým telefonem "vyhraje" :wink:
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod code 8. 2. 2007 17:15

NE, neexistuje a nejspis asi nikdy existovat nebude, 3rd ma jinou modulaci paprsku, ktera se neda pouzit na TV..
code
Junior

Odeslat příspěvekod Dreamer_ 10. 2. 2007 19:22

... a ako je potom možné, že mi to komunikuje cez IrDA so starou 6610i ? ...
Dreamer_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 10. 2. 2007 19:28

Taky se mi nezdá, že by měl mít jiné paprsky než ostatní tel s IrDA... To by postrádalo hlavní funkci kompatibility...
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 13. 2. 2007 20:17

psal jsem přímo na support Psilocu, jak to vypadá s tímto prográmkem na S60 3rd, jestli mají nějaký problém s vytvářením a kdy bude dostupný...odpověď je následující:

Hello
Thank you for your inquiry.
We are still developing this application version for SymbianOS 3rd S60. We can't precise exact time of release, but we hope to finish it in one month time.

překlad pro neangličtináře:
Dobrý den.
Děkujeme za váš dotaz.
Stále pracujeme na vývoji této aplikace pro Symbian S60 3rd. Nemůžeme určit přesné datum jejího vydání, ale doufáme, že se nám to do měsíce podaří.

takže tak...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kundt 18. 2. 2007 18:18

Ludia, ved si pockajme na IRREMOTE CONTROL od Psiloc. Pracuje sa uz natom programe. :) uz len cakat.
SonyEricsson K800i unbranded
kundt
Junior

Odeslat příspěvekod babca 21. 2. 2007 16:56

code píše:NE, neexistuje a nejspis asi nikdy existovat nebude, 3rd ma jinou modulaci paprsku, ktera se neda pouzit na TV..

Noo, super... :)
Thx to lukas, konečně byly věty tohoto typu vyvráceny.

Btw. taky nevím co máte s tou modulací či co, IrDA má svoji specifikaci ne?
babčův HTPC pro rok 2011: AMD Zacate, spotřeba 16W@46°C při idle, just Google it
babca
Junior

Odeslat příspěvekod kocpel 22. 2. 2007 22:47

Včera jsem na ovládání pomocí IR pro Symbian S60 3rd. narazil na symbian foru...
Nokia450 > Nokia5110 > Nokia3310 > Nokia6310i > Nokia6230i > NokiaN80 > NokiaE50 > NokiaN86 8MP> NokiaN8 > Apple iPhone 5S
kocpel
Junior

Odeslat příspěvekod kingwiktor 16. 5. 2007 10:49

nazdar, asi nieco o mobiloch vies, tak by som ta chcel poprosit, ak by si sa niekde dostal k total ir remote pre N80, daj mi prosim ta vediet. vdaka. (teda ak to bude technicky mozne).
kingwiktor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vetristo 17. 5. 2007 20:53

kingwiktor: ESTE STALE NIE JE!

//Breaker: nie je potrebné citovať celý predchádzajúci príspevok
vetristo
Junior

Odeslat příspěvekod Dave_1984 30. 10. 2007 23:47

Tak je tu beta verze pro 3rd od Psilocu!

Obrázek

Download:
http://shop.psiloc.com/en/Download,2623 ... 603rd.sisx

Kompaktibilita:
http://irremote.psiloc.com/

Funkčnost jsem ale neměl zatím možnost vyzkoušet, protože po naistalování na mou E50 a snaze aktivovat aplikaci z jejího menu mi vypíše hlášku něco v tom smyslu, že aplikace je zatím pouze pro "vyvolené" shopu Psilocu (nejsem dobrý angličtinář...)
Kdo umí dobře anglicky, tak nechť si počte a dá nám vědět. Já jsem z toho usoudil, že nezbývá než čekat. 8)

Aplikace je ZATÍM zdarma.
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 31. 10. 2007 00:24

"Sorry, but currently irRemote Beta is available only for Psiloc Shop customers"

a este
"you can activate the application for free by sending the application to your friends or by turning the Quality Feedback ON
More at: http://www.psiloc.com/cash

vlastne na tej stranke je to popisane
This beta version of irRemote is available only for those Psiloc customers, who have bought and activated any of Psiloc S60 3rd application on the device they are using now (the Smartphone is identified by IMEI number). To activate run irRemote, select Activate for free and follow the instructions. The beta version will be valid until 15th of November.
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka