Originalni java hry? ZLODEJINA, ZLODEJINA a nic JINEHO.

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rejca 26. 3. 2007 15:17

Koupil jsem si u vodafone dve java hry... za 79Kc.

Namisto aby ubylo cca 160Kc kreditu, tak mi ubylo 550Kc.

Jedna hra mela 350KB a ani me nenapadlo, ze mi to bude pocitat navic stazena data pres wap....... a ve skutecnosti to nestahlo 350 ale asi 450KB.

Cenik pro vodafone kartu hovori jasne ... 0,68 Kč / KB

Takze priste na nejake kupovani her kaslu...

To je proste neuveritelna svinarna :roll: :pozor2 :| :oops: :!: :cry: :twisted:

Ta hra byla stazena na EDGE za cca 15s....

TO JE SVINARNA. TAKZE PRO VSECHNY, POZOR :!: :!:
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 26. 3. 2007 15:19

kde si to kupoval ??
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rejca 26. 3. 2007 15:22

vodafone...
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 3. 2007 16:07

Kupoval jsi to přímo na Vodafone live! portálu nebo jen použil wap Vodafonu pro nákup hry od jiné společnosti? V prvním případě je stažení hry zdarma, ve druhém samozřejmě za stažení platíš.

Jediný operátor, který zpoplatňuje i stahování her při nákupu z vlastního portálu, je T-Mobile.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rejca 26. 3. 2007 16:19

primo z vodafone z te stranky co prisla....

na vodafone jsem nasel ukryte toto... (pod jinou strankou)

Kolik to bude stát?

*
o Cena za objednání:
1. Za samotnou hru zaplatíte dle platného ceníku, který najdete v katalogu
2. Za stažení dané hry zaplatíte podle zvoleného způsobu připojení k wapu
3. Objednáte-li si hru pomocí SMSky, zaplatíte navíc cenu za běžnou textovku do sítě Vodafone podle svého tarifu

Jedna hra z vypisu:
25.03.2007 Připojení 11:13:24 data.vodafone.cz287,80 423,240
25.03.2007 SMS 11:13:16 83,30
Hra objednana z : http://www.vodafone.cz/consumer/ie/javagames/

Prisla sms, napsal jsem kod, prisla servisni zprava, najel jsem na odkaz a stahl jsem......

Lumpové
Naposledy upravil rejca dne 26. 3. 2007 16:25, celkově upraveno 1
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 26. 3. 2007 16:22

nevravim,ze to neni vyxanost,hentolko za java gamesu,ale zato ze si sa ojepkal,nenadavaj na nich,hento si si mohol precitat aj skor ako si objednal..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 3. 2007 16:56

rejca: Věc se má tak:
http://www.vodafone.cz/consumer/ie/javagames/ není součástí Vodafone live! portálu - na tyto stránky se lze dostat z hlavního menu webu Vodafonu výběrem položky Info a zábava. Odkaz ke stažení hry, který přijde formou zprávy WAP push, směřuje na http://oskarwap.redboss.cz/ - tyto stránky nejsou součástí portálu VF live! a pro přenášená data týkající se stahovaných her platí cenové podmínky, které jsi ze svého příspěvku již odstranil a které sis měl před stažením vážně prostudovat, jak Ti radí i předchozí příspěvek.

Situace by byla jiná, pokud by šlo o stažení hry z VF live! portálu, případně i jejich objednávku z webu prostřednictvím stránek http://games.vodafone.cz/, které jsou součástí tohoto portálu - dostat se na lze z hlavního menu stránek Vodafone výběrem položky Vodafone live! - Hry a aplikace. Datový přenos za stažení takto objednaných her nebo her stahovaných přímo výběrem na portálu VF live! je skutečně zdarma a před platbou ceny hry na portálu ji zákazník potvrzuje kliknutím na cenovku hry (i když byla objednána z webu http://games.vodafone.cz/).
Naposledy upravil pan Y. dne 26. 3. 2007 16:57, celkově upraveno 1
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rejca 26. 3. 2007 16:57

Jo je to moje chyba, ale koho by to napadlo.... (mě ne).

No vodafone.live jsem koukal ted a stejne tam zadny hry nejsou (na muj telefon tak desetina nez tam kde jsem to kupoval ja). Jinak cenove podminky jsem nemazal... Jsou tam stejne.

Hlavně to píšu, ať si dají ostatní pozor.

Za 600Kč jsem mohl mít krásnou gamesku na PC i s poštovným a ne blbost na mobil, co ani nešla jedna spustit.... (ta druha Tornado mania je ale pekna ;) ale ne za 600...)
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod rejca 26. 3. 2007 17:01

Za blbost se plati...

Ale kdyz clovek cte, ze na vodafone se za prenos her neplati, tak cloveka nenapadne, ze jen nekde....

Ale nic to nemeni na tom, ze WAP s 1KB za 0.65Kc je svinstvo.

za 15s prenos zaplatit 300 Kč :tleskani
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 26. 3. 2007 17:09

Je to tak. Poučení pro příště - stahovat hry jen přímo z portálu, kde je stažení zdarma. Navíc, některé hry nabízí Vodafone oproti konkurenci levněji, jeden příklad zde.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod komar013 27. 3. 2007 10:41

jj... z vodafone live zaplatiš jen za hru a za stahováni neplatiš nic tak příště to skus z tama ted by měl byt vodafone live zpřístupněn všem zakaznikum vodafone pokud ne zkus zadat odkaz ktery ti pokud ho budeš chtit pošlu. Je to odskoušeny ja z tama stahoval asi kolem dvaceti her a vždy sem platil jen za samotnou hru a nikdy za data.

P.S:ale mam telefon upraveny pro vodafone live na neupravenych sem to nezkoušel ale vodafone live bys tam měl spustit a mělo by to byt take zdarma a pokud ne tak tady by ti měli uznat reklamaci

Pamatuj: stahuj hry jen z vodafone live!!!!!!

Tak asi tak jo
komar013
Junior

Odeslat příspěvekod tudzo 27. 3. 2007 11:03

A čo takto poobzerať sa na nete ?! Je tu toho hafo a zadarmo. Nepamätám sa, že by som za nejaku hru platil. Buďte normálni, nestačí, že tým vydriduchom platíte za paušály, sms ?
"The path of the righteous man is beset on all sides
By the inequities of the selfish and the tyranny of evil men.
Blessed is he who, in the name of charity and good will,
Shepherds the weak through the valley of darkness ...
tudzo
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 27. 3. 2007 11:25

Bravo, tudzo...buďte normální-kraďte!

Něco mi tam nějak nesedí...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tudzo 27. 3. 2007 11:42

"Cesta spravedlivého ze všech stran, lemována jest nespravedlností, sebectvím a tyranii lidské zloby..."

Svet je bohužiaľ zlý, dejú sa aj nesprávne veci. Zomierajú ľudia, miznú lezy, hynú zvieratá... a hrajú sa hry, za ktoré niekto nezaplatil. No skôr som to mylsel tak, že existuje aj kopa wap stránok, z ktorých si možno stiahnuť hry a ten kto si ju stiahne ani nemusí vedieť, že je nelegálna. Keď ti niekto ponúka "free download", tak ho využiješ a basta. Nemusím sa k nikomu vlámať a násilím mu tú hru vziať. Takto som to myslel. Je však na každého osobnom rozhodnutí, ako si hru zaobstará.

P.S. Debata o spravodlivosi tejto doby by bola veľmi dlhá.

"Požehnán buď ten, kdo ve jménu víry a Boží vúle, vyvedé slabé z údolí temnot..."
Naposledy upravil tudzo dne 27. 3. 2007 12:07, celkově upraveno 1
"The path of the righteous man is beset on all sides
By the inequities of the selfish and the tyranny of evil men.
Blessed is he who, in the name of charity and good will,
Shepherds the weak through the valley of darkness ...
tudzo
Junior

Odeslat příspěvekod narg- 27. 3. 2007 12:02

YAMATO píše:Bravo, tudzo...buďte normální-kraďte!

Něco mi tam nějak nesedí...e/quote]

no nevim, me to sedi, jak ***** na hrnec. nevim kde jinde by ste chteli ukazkovy priklad toho, ze kupovat poctive hry, se vam proste NEVYPLATI, lepe receno VYMSTI ??? ja mam doma javovych her asi 2cd (1400Mb po 150kB prumer) takze si to spocitej, z toho mi v mobilu vydrzeli dele nez tyden cca asi 3, pri cene jedne hry 79kc si to vynasob.

dle poslednich pruzkumu, budou u nas (ve svete uz to je) opove vydelavat na logach, hrach atd 3x vic penez za volani, takze jim to nekdo nacpat musi (v tomto pripade ty :) )

osobne bych neveril, ze se nekdo takovy najde, no jak je videt, tak jo :)
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Další stránka