existuje nejaky program na vytvorenie java hier?? Alebo program na gravity defied ale nie iba trate ale aj vsetko ostatne (navstavenia. hudba v hre, zvuky, uvodna obrazovka, atd....) plis potrebujem toooo dakujem
Takový program neexistuje musíš mít naučený jazyk Java a pak v jakémkoli textovém programu aplikaci naprogramovat a uložit v pravém formátu, nebo existují programy pro vývyn aplikaci, nějací pomocníci.
Mám na vyzkoušení Nokie 3500, 5200, 5300, 5310 xpressMusic, 5610 xpressMusic, 6500 classic, 6500 slide, 7500 Prism, E51, E61i, E65, N82, N95, N95 8GB - můžete se ptát na cokoliv.
No trochu jsem nad tematem premyslel a vzpomel jsem si na prezentaci NetBeans - Mobility pack. Aplikaci tam vytvorili vicemene jen pomoci klikani a propojovani komponent v IDE, java tam temer nebyla videt. Ale nikdy jsem to nezkousel, davam prednost psani kodu v ciste textove podobe.
Bude to asi na podobne urovni jako Delphi. Pokud je potreba spousta okynek, menu a jinych prvku GUI, muze to usetrit spoustu casu a prace, ale jakmile ma aplikace taky neco delat, stejne si ten kod clovek musi napsat sam.
na prezentacii vsetko vyzera super, v reale je to ale vzdy trosku ine
na uvod si stiahni wtk od sunu alebo od od sony-ericssonu, pripadne nokie. ako editor pouzi eclipse alebo netbeans. a potom sa pohraj s prikladmi, co su tam
Jerry: no stejne musis tak jako tak sahnout na tu nizsi uroven a nektere visualni editory produkujou silenosti a pak se neco podela a nedokazes to bez znalosti spravit..
die('Hacking attempt');
Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
Srovnavat HTML a JAVU je fakt trosku uhozeny Tusim ze pro win32 nejaky ten program na vytvareni her existuje. Ale pro mobilni podle me urcite nic takoveho neni. Hold kdo tohle potrebuje tak by si mel uvedomit ze nejdriv prace a potom zabava a naucit se javu:)) Nebo v C++ neni tezke vytvaret Symbianove aplikace no a o Windows Mobile nemluve...tam je opravdu velika podpora.