Nokia N70 a synchronizace na Vistách

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod diamant 20. 5. 2007 20:11

Ahoj lidičky, máte už někdo zkušenosti se synchronizací N70 na Win Vista? Nechce mi tu jaksi chodit Outlook a nevím jakým jiným způsobem si mám telefon synchronizovat a zálohovat :-(
Pokud někdo víte, tak prosím poraďte. Díky moc :-)
Naposledy upravil diamant dne 20. 5. 2007 20:44, celkově upraveno 1
diamant
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 20. 5. 2007 20:28

To je dotaz spíš na zive.cz, ty potrebujes poradit s Outlookem a ne se synchronizaci. Pokud ti nejde Outlook, co chces synchronizovat?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod diamant 20. 5. 2007 20:43

Co chci synchronizovat? Asi jsem špatně položila otázku, chci vědět, jestli se to dá nějak "obejít" a synchronizovat jinak než přes Outlook. Ale koukám, že to asi nevíš.... Neříkej, že to jde JEN přes Outlook! V nabídce je víc programů, ale zrovna to co mám já, tak tam není.... No, ale to tu teď nechci řešit.

A jen tak mimochodem, dotaz jsem zadala i na zive.cz, předpokládám, že když nebude někdo vědět na "jedné straně", tak mi poradí někdo na "druhé". Nebo snad nejde o problém jak ze strany telefonu, tak počítače? Synchronizace jde OBĚMA SMĚRY! Musí přeci existovat nějaké řešení....
diamant
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 20. 5. 2007 20:51

Ano, ale s čím chceš synchronizovat? S Outlookem, s Lotusem nebo s Microsoft Windows Vista Contacts. Pokud nic z toho v počítači nemáš, není s čím synchronizovat. Nebo máš?
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod diamant 20. 5. 2007 20:57

Mám tu Win Vista Contacts, ale nevím jak to synchronizovat. Nejde mi to. Jestli jsi tak chytrý a víš to, tak mi to popiš "krok za krokem". Díky
diamant
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 20. 5. 2007 21:05

První synchronizace
Při první synchronizaci telefonu Nokia s počítačem je vhodné postupovat podle následujících pokynů. Chcete-li používat program Nokia PC Sync, musí být telefon Nokia připojen k počítači. Telefon musí být v pohotovostním režimu.

Připojte telefon k počítači.

Otevřete program Nokia PC Sync.

V dialogovém okně Nokia PC Sync klepněte na tlačítko Synchronizovat nyní. Program otevře průvodce vytvořením nastavení.

Na první stránce průvodce vyberte aplikaci PIM, kterou chcete synchronizovat s telefonem. Průvodce dokončete podle pokynů na obrazovce.

Pokud se rozhodnete průvodce přeskočit, použije program při synchronizaci sadu výchozích nastavení. Doporučujeme, abyste správná osobní nastavení synchronizace zadali pomocí průvodce.

Na stránce Co synchronizovat můžete určit, které údaje mají být zahrnuty do synchronizace.

Na stránce Rozsah synchronizace můžete určit nastavení pro synchronizaci položek kalendáře a úkolů. Další informace naleznete v části Kalendář a úkoly. Pokud jste na stránce Co synchronizovat nevybrali položku Kalendář a úkoly, tato stránka se nezobrazí.

Na stránce E-mail můžete zadat nastavení pro synchronizaci elektronické pošty. Další informace naleznete v části E-mail. Pokud jste na stránce Co synchronizovat nevybrali možnost Položky E-mailu, tato stránka se nezobrazí.

Na stránce Záložky můžete zadat nastavení pro synchronizaci záložek. Další informace naleznete v části Záložky. Pokud jste na stránce Co synchronizovat nevybrali položku Záložky, tato stránka se nezobrazí.

Chcete-li zobrazit a měnit nastavení automatické synchronizace a řešení konfliktů, prohlédněte si upřesněná nastavení používaná při synchronizaci. Klepněte na tlačítko Upřesnění...

Klepnutím na tlačítko Dokončit na poslední stránce spustíte synchronizaci. Nechcete-li zahájit synchronizaci, zrušte zaškrtnutí v políčku v dolní části stránky.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod M. 20. 5. 2007 21:28

Kdyby ty dotazy na obou forech aspon byly stejny.

Odpoved je tady:
Obrázek
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Policak 20. 5. 2007 21:32

M. píše:Kdyby ty dotazy na obou forech aspon byly stejny.

Odpoved je tady:
Obrázek

Aspon si precti jeji prispevky. Nic z toho, co tu uvadis, nema, nebo ji nefunguje. :?
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod M. 20. 5. 2007 21:33

A ty si precti jeji dotaz na Zive. Pouziva Windows Mail a ten neni podporovan synchronizaci.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Policak 20. 5. 2007 21:35

....Mám tu Win Vista Contacts, ale nevím jak to synchronizovat. Nejde mi to. Jestli jsi tak chytrý a víš to, tak mi to popiš "krok za krokem". Díky....tohle pise tady. Reagoval bych spis na tento thread a ne na zive.cz.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod diamant 3. 6. 2007 20:40

Věc se má takto, na telefonu mi "selhalo" více funkcí, tak jsem ho šla reklamovat. Dnes se mi "vrátil" zpět domů a synchronizace opět nejde, resp. nejde vůbec nic, mé milé Visty telefon vůbec ani nevidí.
Zkoušela jsem i jiný telefon (jiný model, co nepoužívá Symbian) a ten se synchronizací neměl problém...
diamant
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 3. 6. 2007 21:14

Jakou mas verzi Nokia PC Suite?
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod diamant 3. 6. 2007 21:21

Tu nejaktuálnější, ze stránek Nokia. Ale neboj, zkoušela jsem i tu co přišla origo s telefonem na CD. Nejde ani jedna, to je jedna z prvních věcí, která mě napadla.
Taky už jsem zkoušela vypínat a zapínat firewalls... snad všechno na co jen lze pomyslet!
diamant
Junior

Odeslat příspěvekod EfineSS 4. 6. 2007 17:05

Provadel jsem na sve E50 synchronizaci pres PC Suite uplne v pohode ve Vistach s aplikaci MS Outlook 2007. Takze v teto kombinaci problem urcite nebude.
EfineSS
Junior

Odeslat příspěvekod diamant 4. 6. 2007 20:28

Problém komunikace to byl, ale už jsem vše vyřešila :-) Volala jsem přímo na zákaznickou linku Nokie a tam mi poradili.
Pokud se někdo budete potýkat se stejným problémem jako já, tak si ze stránek http://www.nokia.com stáhněte nejaktuálnější verzi PCsuite, momentálně je to 683, a pak už to půjde ;-) 683 je už dělaná i pro Visty :-) Good luck :tleskani
diamant
Junior

Další stránka