AgileMessenger i v J2ME

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dolnajs 1. 6. 2007 13:14

Ahoj, nevím jestli nejdu s křížkem po funuse, ale nikde sem tu nenašel, že by se tu o tom psalo. :)

AgileMobile zapracoval a už udělal i klienta AgileMessenger v J2ME. Zatím je to v betaverzi a je nutná registrace na jejich webu:

http://mis.j2me.am-im.net:8080/BetaProgram/RegisterUser

Ale je to zadarmo a graficky i funkčně je velice podobný těm ostatním verzím pro chytré telefony a komunikátory.

Rozjel jsem ho na několika telefonech a všude šlape v pohodě. Akorát na SE k750i ve fullscreenu mi tam vadí globusek pro datovou komunikaci.

Oproti Jimm se mi líbí víc grafika a hlavně sem nezapsal sebemenší problém s připojením.

Doufám, že tato informace aspoň někomu pomůže, já sám používám placenou verzi pro Symbian, ale pro případ nouze už jsem si to dal i do služebního telefonu. :)

p.s.: a pokud se už o tom někde psalo, tak se omlouvám, sypu si popel na hlavu a zase to tu klidně smažu... :)
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chipy 1. 6. 2007 18:03

No,otestoval som ho a celkom sa mi paci.Oproti Jimmovi je prehladnejsi,dobre sa ovlada a hlavne podporuje viac protokolov.Asi nan prejdem z Jimma,este som zvedavy na datovu narocnost.
chipy
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 3. 7. 2007 02:24

No ja som ho stiahol v jave ale nejde mi rovnako ako mi nejde jimm. Neviem si dat rady. Mam nokia 6235 a je to CDMA telefon. Neviem ci to nieje tym. Ale cez reporo mi icq funguje ok. Poradte mi !!!!
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sentry 7. 7. 2007 19:28

Musim potvrdit, registrace zdarma, po prvnim zadani prihlaseni AM a zadani prihlasovacich udaju pro icq si pri ukonceni aplikace vse ulozi a pri dalsim prihlaseni uz pohoda. Otazka je jaka je datova narocnost. Pri spravnem nastaveni telefonu pro pripojeni pres APN internet neni treba u aplikace nic nastavovat ...
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 8. 7. 2007 10:20

Tak jsem java AM odzkousel na chvilinku, diakritiku odesila bez problemu, problem byl v zobrazovani diakritiky od nekterych klientu, ale to je zalezitost serveru, jestli to podporuje nebo ne (z bombusu se diakritika zobrazovala spatne pres rusky server). Co se tyce datove narocnosti, tak to nebude nijak moc valne, par zprav si vzalo 40kB (prijate, odeslane) ... jinak bez problemu
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 8. 7. 2007 10:41

tu su aj priame linky
agile_messenger.jar
agile_messenger.jad

ja som to uz z 6230 zmazal asi pred mesiacom, vadilo mi hlavne ze vzdy ked odoslem spravu, tak ked idem pisat dalsiu, musim zmazat ten text co ostal
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sentry 8. 7. 2007 20:31

matho83:
no s timhle jsem se nesetkal to co popisujes, jsem napsal zpravu a pri dalsi, kterou jsem chtel psat bylo to okno prazdne. Bez problemu ...
Sentry
Junior