Prvé dojmy mám výborné, nečakal som, že stará N73 niečo také dokáže, ale všetky hry idú plynule a stoja za to. To rybárčenie je paráda, Space Impact je rýchla akcia, System Rush ma tak neberie, ale má dobrú hrateľnosť. Takže spokojnosť z mojej strany, budem vás ďalej informovať.
Breaker: jakto že ti fungujou hry na N73? Díval jsem se na n-gage.com a tam píšou, že je to stále jen pro First Access. A když jsem zkoušel nahrát System Rush (další jsem nezkoušel ) do své N95 8GB, tak mi to řeklo, že to je pouze pro N81čku... De to snad nějak jinak nainstalovat??
adam: na N95 8GB by mal fungovať postup, ktorý p@sco popisoval v poslednom odstavci tu. Nemôžem to overiť, mne na N73 funguje First Access aplikácia aj hry, tak neviem...
rozchodil to niekto na 6120???prwetoze ja som to skusal hned ked to vyslo- vtedy mi to vypisalo uz pri instalaci first accesu ze telefon nie je podporovany, ale teraz mi to vyhadzuje ze certifikat stratil platnostm, alebo este neplati a este nieco mi tam hadze...Teda to vyzera tak ze teoreticky by sa to mohlo rozchodit aj na nizsich mobiloch...