Nové Nokia N-Gage - všeobecne o najlepších hrách pre Nokie

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Vyskúšali ste už N-Gage?
Áno, je super! 27 %  35%  [ 27 ]
Áno, priemer. 17 %  22%  [ 17 ]
Áno, ale nezaujalo ma. 12 %  15%  [ 12 ]
Ešte nie. 11 %  14%  [ 11 ]
Nie, nemôžem/nemám podporovaný mobil. 9 %  11%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 76

Odeslat příspěvekod zipo7 18. 2. 2008 19:28

halooo, fachci to na 6120? ak ano, tak by som ju snad aj kupil :twisted:
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 18. 2. 2008 19:32

Ťažko, Nokia nepotvrdila ani len to, že by sa to na 6120 vôbec chystalo. Naviac, hneď nad tebou je jedna zlá skúsenosť.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zipo7 18. 2. 2008 22:08

no jo. inac co myslite:

aka je pravdespodobnost, ze sa to podari rozbehat nejakym manikom aj na nokiou nepodporovanych symbian-mobiloch?

aspon 75%? ci moc odvazne to je? :wink:
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod zipo7 26. 2. 2008 19:43

myslite, ze nasledujuce video N-gage 2 na nokii 6120 je podvod? (vidno len display) :?:

http://www.youtube.com/watch?v=bdTc8rkVXy8
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod vetristo 15. 3. 2008 18:23

Podvod to nie je! Ale nie je to ani n-gage v pravom zmysle slova. Tiez som to rozbehal na N80. Ide o to, ze nejakemu hackerovi sa podarilo nejako extrahovat Asphalt3 a urobit z neho sis instalaor. Ten sa vsak da spustit iba pomocou AppQLaunch (presne ako vidis na videu). Na akomkolvek S60 3rd telefone potom spustis to iste demo Asphalt 3 ako je pripravene v N-GAGE (tom discovery balicku, ktory je predinstalovany napr v N95 8Gb). Skutocnu n-gage vsak v N6120 nespustis (aj ked procesor by na to podla mna mala, len nema taku grafiku ako N95 atd.)

//seterwohipikule: odstraněna citace
vetristo
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 17. 3. 2008 13:57

nemozes mi poslat link? dik
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Kotwa-Jakub 30. 3. 2008 08:40

Na Nokia 6120c to nerozbehnete lebo N-gage je na radu telefónov Nseries a nie na Series.Prvý problém málo free RAM...Mne by to otvorilo N-gage hru ale napíše nedostatok pamäte (RAM).Pritom má 64SD RAM.Global race mi na nej sekalo...Málo RAm no skúsme počkať na nový FE a uvidíme :) :hm
Kotwa-Jakub
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomopk 30. 3. 2008 11:55

To nie je pravda. N95 má tiež 64mb RAM pamäte a rozbehá to úplne v pohode takže v tom to nebude.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xmindox 8. 4. 2008 12:05

Tak od vcera je spustena plna podpora n-gage. Stiahol som si ju do mojej N95 a stiahol som si vsetky hry a mam par otazok; 1, co to znamena ked mam tral hru. Mozem ju plne pouzivat? Vsimol som si napr. Ked spustim hru Asphalt 3. Tak tam mam moznost N-gage nepristupnu. Tyka sa trial iba tohto? A ako si mozem zahrat s inymi hracmi cez siet?
xmindox
Junior

Odeslat příspěvekod adam5555 8. 4. 2008 15:38

Taky už mám všechny zkušební verze v mobilu :-) , ale abych ti odpověděl na otázku: trial hra znamená, že to je pouze zkušební verze, která je vždycky něčim omezená (že si jí můžeš zahrát jenom parkrát, nebo jenom určitou dobu atd...) Pokud chceš plnou verzi, která není ničim omezená, tak nezbývá nic jinýho, než si ji koupit.
adam5555
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 8. 4. 2008 16:02

Aktualizoval som anketu. ;)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mulo 8. 4. 2008 16:23

ja len nechapem ze co tam robi N73 ved ma slabsi procak jak 6120c a RAM taku istu (alebo N95 tiez ) , bude to asi len preto lebo ma N73 ma ten privlastok Nseries , pevne dufam ze si to zahram aj ja na 6120c ale urcite to nebude verzia od nokie , ale nejaky dobry clovek to spravi ako s Aslult Urban , ale na nete som videl aj NGAGE verziu ktora sa da nainstalovat aj na 6120c (uz som ju mal ale zahrat hru sa mi este nepodarilo mozno som nieco zle urobil )
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod xmindox 8. 4. 2008 20:01

A ako mam zistit ci mam Trial u N-Gage Discovery napr. fifa bola len na par spusteni ale tu som si vsimol ze v hl.menu hrách mam polozku N-gage Arena nepristupnu. Dufame ze ked mam trial budem ma len toto obmedzenie a nijake dalsie. Uz ste si vyskusali s niekym si zahrat
10 dolarov nie je sice vela ale ja si to asi nekupim lebo moja karta Maestro nie je podporovana.

//seterwohipikule: o jiných než legálních aplikacích a hrách je zde zakázáno se zde bavit :wink:
xmindox
Junior

Odeslat příspěvekod Rashka 28. 4. 2008 15:26

Chtěl bych se někoho zeptat, jak je to s objednáním N-Gage hry? Jde to platit přes účet? A podařilo se to někomu? Byl bych velmi rád za jakoukoli radu..
Rashka
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 28. 4. 2008 15:35

Pokiaľ si stiahnete trial a pri spúšťaní zvolíte možnosť "Purchase now", mali by sa Vám zobraziť len tie možnosti, ktoré sú v ČR dostupné. ;)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka