TOMOPK
1. to ze neviem kde sami instaluju programy a kde sa ukladaju fotky a hudba neznamena, ze v tom je bordel, ja to nechavam na svoj system a podstatne je pre mna to, ze sa k fotke, ktoru chcem, dostanem do 2s bez ohladu na to v ktorom x-tom podadresari je ulozena - takze ja to za bordel nepovazujem
2. asi by som zarobil
3. ano s tym suhlasim, ale blbe telefony to zvladaju uz priamo z krabice

a pritom su blbe
4. som rad ze sme sa zhodli
5. ospravedlnujem sa ja som to napisal asi moc emotivne ja som nechcel na symbian az tak nadavat, je to skor vseobecna vec co sa tyka aj windowsov aj linuxov, manualnych prevodoviek atd... ludia maju radi zlozite veci. ja som ich mal rad tiez, i ked nie som stary, zacinam chapat americanov ze nemaju cas ani chut nic riesit s HW a chcu veci len a len pouzivat. aj tak si myslim, ze by sa dali veci spravit jednoduchsie v symbiane
BREAKER
to som troska opat presolil. myslim si vsak, ze dovod uspechu symbianu je asi podobny ako uspech windowsu - teda temer ziadny rozumny substitut (WM a iPhone neboli resp. aj dnes su len malo zastupene)
REDMOND
2. pravda, to ma ani nenapadlo, vzdy pouzivam online slovniky, ale pravda v cudzine by sa zisiel skor offline slovnik
3. a/ uznavam pre niektorych moze byt velmi uzitocne, b/ opravujem: zaujimava moznost c/ extremne specificke pre 0,1 promile uzivatelov
4. dakujem
inak este pridam, ze cim viac testujem, tak sa mi multitask zacina pozdavat

a suhlasim aj s tym ze sa na to da zvyknut... len to trva dlhsie