Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
InfernoX píše:Já si budu kupovat taky 6630.Dneska sem měl možnost si jí pořádně prohlídnout a i vzhledově je docela dobrá.l/quote]
Marek L. píše:Tohle jsou ale nevýhody i všech ostatních smartphonů, mezi kterými se tady vybírá. Žádný z nich nemá infra, žádný nemá rádio,...n/quote]
Marek L. píše:No, nebyl bych takovy optimista. Aplikace na pozadi se postupne samy zaviraji. Casto se mi stane, ze se treba prave Smart Dialer nebo aplikace pro delani screenshotu na pozadi sama zavre, bez jakehokoli dotazu.
Zajimave je, ze Lifeblog je aktivni porad, Nokia mu asi nastavila nejakou prioritu.
Preco vlastne z vyberu vypadlo P910?
....Toť otázka nad kterou jsem se nepozastavil ... dotykový displej musí být určitě dobrá věc, navíc je velký a zřejmě přehledný. Teď opravdu nevím. Půjde spíše o vkus, Nokia (ač jsem býval zastánce značky Siemens) mě oslovila. Pořád jsem obyčejná ovce ve stádě a vybírám si očima... i když musím přiznat, možná trochu chytřejší ovce...i/quote]
odpoved:
Ivo M.
______________________________ad P910i: dotykovy displej je jiste zajimavou zalezitosti, jen mam pocit, ze v tomto pripade bychom UIQ mohli prirovnat k vyse zminovanemu Windows Mobile - zatim nema prilis sirokou softwarovou zakladnu a neni tudiz moc z ceho vybirat..i kdyz na druhou stranu je v posledni dobe docela trendem aplikace pro Series 60 portovat na UIQ a opacne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků