Jak využíváme WIFI v telefonu???

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Eiffel. 3. 12. 2007 23:13

Mám nově Nokii E51 a přemýšlím jak by se dala int. wifi využít...

Jaké možnosti využití wifi v telefonu vás napadají? Řekněte co je a co neni možný:

1) Brouzdání v souborech v počítači na displeji mobilu a obráceně. Z toho plyne třeba pouštění filmů na mobilu uloženejch v počítači.

2) Co nejplnohodnotnější prohlížení webů. Co třeba youtube?

3) rychlé posílání dat mezi PDA a E51.

4) Spíš dotaz: Zvládnou se FTP klienty, ktery sou dělaný na GPRS a třeba i 3G, připojit přes wifi?
Eiffel.
Junior

Odeslat příspěvekod Pade 4. 12. 2007 12:56

4) u Nokie N95 8GB sa aplikácia pri pokuse o spojenie najprv opýtala ako sa chceš pripojiť, a boli tam na výber aj prístupové body wifi, takže by to malo ísť
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mark.oh 5. 12. 2007 09:56

prosím, pokud by jste mi někdo dal návod jak se připojit k hotspotu? mám E51, nadefinuji přístupový wi-fi bod,který telefon našel, zkusím připojení ale tel. vypisuje připojuji via GPRS Web...To stejné mi dělala N95...nevím kde je chyba, v přehledu "připojitelných bodů" vidím veškeré sítě...Prosím event na mejl mark.oh@centrum.cz Budu vám vděčný i za jakoukoliv informaci
tak já teda taky : Motorola D160, ericsson T65, T66, Nokia 5110,Nokia 3310, Nokia 3210,Nokia 6681, Nokia E51,Nokia E61,Nokia E66, Nokia N95, Nokia E66, Nokia X6 32GB, iPhone 3GS, iPhone 4
mark.oh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VTI 11. 12. 2007 16:46

torrent klient pre symbian ;)
VTI
Junior

Odeslat příspěvekod panborat 16. 12. 2007 22:14

Eiffel. píše:Mám nově Nokii E51 a přemýšlím jak by se dala int. wifi využít...

panborat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tiborek 16. 12. 2007 22:23

nebudu zakládat nový topic tak se zeptám tady:

Sestra se na notebooku připojila v cizině přes wifinu na síť a normálně brouzdala po netu a nic neplatila. můžu dělat to samé s nokií N80? Jako abych nebrouzdal a pak mi nepřišel účet na 30 tisíc.

Děkuji
Tiborek
Junior

Odeslat příspěvekod Al1eN 16. 12. 2007 23:14

mužeš, platit nebudeš nic
Nokia E50
Al1eN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panborat 26. 12. 2007 01:25

Dotaz:
jak lze provést:
"1) Brouzdání v souborech v počítači na displeji mobilu a obráceně. Z toho plyne třeba pouštění filmů na mobilu uloženejch v počítači.
Neboli - jak se dostanu z mobilu na své PC."
Moc díky
panborat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orolko 26. 12. 2007 19:31

Tiborek: ano ide to super net cez wifi a zadara, problem je najst daco zadara :) ja chodievam do kafecka a hockedy to vyuzivam, skype, icq, www, proste hoc co, ide to skvele na E65
orolko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noker1 26. 12. 2007 20:17

panborat: to sa mi zda ze nejde ... a co sa tika wi-fi tak je najlepsie mat vlastnu doma :D
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka_2 26. 12. 2007 22:52

mark.oh píše:prosím, pokud by jste mi někdo dal návod jak se připojit k hotspotu? mám E51, nadefinuji přístupový wi-fi bod,který telefon našel, zkusím připojení ale tel. vypisuje připojuji via GPRS Web...To stejné mi dělala N95...nevím kde je chyba, v přehledu "připojitelných bodů" vidím veškeré sítě...Prosím event na mejl mark.oh@centrum.cz Budu vám vděčný i za jakoukoliv informaci
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod fridge 27. 12. 2007 00:01

1) Jestli víš, jak to zprovoznit, nemám námitek.

2) Na YouTube nemáš nárok. Procesor nestačí (Samsung 400MHz). Kromě E90 se asi taky o komfortním prohlížení mluvit nedá... Na tohle je asi nejlepší NTB. :-(

3) Není špatnej nápad. Viz 1)

4) Nemám tušení

5) Až budou hotspoty, bude využití.
Vždy možnost volby. Zvolit si nesvobodu je taky volba.
fridge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod carnero 27. 12. 2007 00:10

Asi pul roku jsem mel N80IE a neprisel jsem na to, k cemu tam WiFi je. V CR nejak neni dost hot-spotu, abych to mohl normalne pouzivat. V praci sedim u notebooku, doma take (a nebudu pouzivat mobil, kdyz sedim u velkeho displeje, s poradnou klavesnici a rychlym HW). A na ceste mezi tim WiFi zpravidla neni. Tam je EDGE nebo WCDMA.
poznal jsem Symbian... proto uz ho nikdy nechci!
carnero
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 27. 12. 2007 00:21

napriklad nato aby si mohol stahovat torenty na kartu a nemusel nechat bezat pc/notebook ;)
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 12. 2007 00:38

Já wifi využívám dost. Na youtube, když nejsem u pc, net, i torrenty. Wifi skoro na každém kroku, co chtít víc.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Další stránka