Jak "násilím" odinstalovat aplikaci z S60

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zdenekg 27. 12. 2007 16:19

Ahoj,
mel bych mensi prosbu... koupil jsem si tedka E51čku, nainstaloval jsem si tam par programu a her... ale stal se mi problem s java hrou V-Rally 3D.. Neda se totiz spustit ale ani odinstalovat. Tim myslim, ze se neda odinstalovat ani tuztickou ani pres spravce aplikaci. Ani po restartu. Nemuzete mi poradit?
zdenekg
Junior

Odeslat příspěvekod |Mio| 27. 12. 2007 21:07

mas ji instalovanou na karte nebo v telefonu, pokud na karte, pomuze ctecka a PC, pokud v telefonu pomuze format telefonu.
"Nemam rad CENZURU = nemam rad De Funese"
Motto: "Heh pry pravidla fora, ale nikdo mi nezdeli ktere jsem porusil. Kam ten svet speje"
|Mio|
Junior

Odeslat příspěvekod zdenekg 28. 12. 2007 14:09

Mam ji nainstalovanou v telefonu....
není to trochu drasticky kvuli tomu smazat vsechno? Nechce se mi znova instalovat plny officy, slovniky a jiny veci.... neslo by to jinak? To vazne neexistuje neco, co odebere aplikaci nasilim?
zdenekg
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 28. 12. 2007 16:01

nie neexistuje
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 28. 12. 2007 16:12

Teď plácnu do vzduchu, jelikož zařízení s 3rd nemam, ale u starších šlo ty soubory ručně pes nějaký průzkumník souborů (FExplorer,...) smazat. To už u 3rd nejde? Mazat soubory v C/System?
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zdenekg 28. 12. 2007 19:20

Zkousel jsem se tam podivat v X-Plore ale tam žádné aplikace nejsou primo videt.... jen samé dočasné soubory....(a zobrazení skrytých souborů mám nastaveno)
Takže budu muset vážně natvrdo naformátovat? a jak se to vlastně dělá? (je to můj první symbian) a o co všechno přijdu?
zdenekg
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 28. 12. 2007 19:36

Format=stlac sucasne 3 * zelene a zapni fon chvilu to drz potom to bude asi minutu formatovat. Uz si nepamatam keby to nebola * tak skus #. A formatom zmazes vsetko ostatne okrem toho co obsahoval nahraty fw. Takze skus zazalohovat co sa da.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod yarinek 28. 12. 2007 21:15

ja nevim jak je to u e51. ja mam n73 a odinstaluju je normalne tlacitkem 'c' ,ale nevim jestli takovy tlacitko e51 ma.
yarinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenekg 29. 12. 2007 11:18

E 51 jednička tužtičku samozřejmě má, ale to hodí chybu... Tak jo, asi mi s tím nikdo víc neporadí...takže formát:/
zdenekg
Junior

Odeslat příspěvekod funt 8. 1. 2008 21:28

kdyz telefon sformatujes tak se ti ty puvodni aplikace 100 procent zustanou a formatujes hvezdicka krizek7370krizek a cekas asi minutu,data skus zalohovat na pc pomoci pc suite.to je jadina moznost a jeste skus pridrzet domecek pak se ti otevre oknose spustenyma aplikacema,muze to nejit odinstalovat proto ze ta tvoje aplikace porad bezi na pozadi,neco jak v pc,kdyz neco otevres a rychle jdes pryc cervenym tlacitkem pro ukonceni hovoru tak ji nevypnes ale nechas bezet na pozadi.napis mi jak to dopadne!
SAMSUNG GALAXY N7100 NOTE II (ROOT)
Nokia C7-00 Belle Refresh 111.030.0607 Hacked Edition
Sygic 13.1.1
Navitel Navigator 7.5.0.200
funt
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 11. 1. 2008 19:42

ja mam ten isty problem na N 6120c ale som hned vyriesil preinstaloval som hru (potom som ju nespustal ) a hned odinstaloval pomohlo
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod dusan211 17. 2. 2008 11:39

nazdar ja mam ten isty problem s java aplikaciou read maniac nainstaloval som ju chcel spustit a nic tak som ju chcel vymazat a tiez nic tak som vymazal vsetky zlozky v telefone co som k tomu nasiel a zostala mi tam uz asi len ikona potom som skusal tu aplikaciu najst a znova nainstalovat ale ked som nejaku chcel nainstalovat tak mi to pisalo chyba certifikatu kontaktujte dodavatela aplikacie inac pomaly mi to pise pri vsetkych java aplikaciach neviete co s tym ? Vdaka za info.
dusan211
Junior

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 17. 2. 2008 12:20

Ale houby, že jen formát... Jde to složitě najít a odmazat přes kábl nebo možná spustit telefon ve SWUP módu, ale to jsem nezkoušel. Já bych to ale neřešil. Taky mám dvě "neodinstalovatelné" aplikace a dal jsem je do nepoužívané složky do doby než budu fotmátovat. Paměti už je dneska dost...
dusan211: tvůj problém už je něco jiného. Řešilo se to buď na symbianfóru nebo na n73fóru, možná i tady. Myslím že pro tebe by byl vhodný ten formát. *#7370# moc nedoporučuju, často se nesmaže úplně všechno. Lepší je formátovat trojmatem, úplně nejlepší je flash fw.
Upozornenie administrátora: nevkladajte do podpisu linky
###########
Mé upozornění pro milého neznámého pana administrátora: Mýlíte se. Toto nebyl, není a nikdy nebude link: forum.n73.eu.
A proto znova:
Bydlím na forum.n73.eu
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dusan211 17. 2. 2008 16:37

vdaka toxic skusim tam pozriet
dusan211
Junior

Odeslat příspěvekod yogi222 19. 2. 2008 17:14

Sprav si zalohu toho co mas v telefone (kontakty,SMS,poznamky, atd...) na pam. kartu popripade do PC cez PCSuite
a daj preformatovat telefon *#7370#
yogi222
Kolemjdoucí