Java hry - Pekelna hratelnost aneb vývoj mobilních her..

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod matus201 27. 1. 2008 05:01

neviete kde zohnat (samozrejme kupit) BT biplanes na 240x320? uz som stiahol dost verzii (priznam sa, nelegalne) a vsetky blbly..
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 27. 1. 2008 12:40

Este som nevidel bt biplanes 240x320 a aj ja som ich uz vyskusal hodne. Vsetky sekali dole. Ked som viletel som sa videl na inej casti displeja, ale hrat sa to da.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 27. 1. 2008 20:15

jj, presne to je ten problem :( mozno keby sa zozenie orig. verzia na s60v2 (176x208) a prepise sa ten manifest.mf (na zmenu rozlisenia aplikacii) tak by to islo sice kockovane ale normalne... treba vyskusat..

\\edit: tak ma napadlo.. kedysi som kdesi cital (asi v mobil hrach) ze vyjde hra s ponorkami na rovnaky princip ako bluetooth biplanes (takze 2 ponorky po sebe strielaju, multiplayer cez bluetooth..)
neviete niekdo ako sa tato hra vola?
inac sry za OT :oops:
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

matus201
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 27. 1. 2008 21:14

Na BT Biplanes nepomoze jar resize??
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 27. 1. 2008 22:53

no ved to co som napisal je to co ta aplikacia robi :D prepise manifest.mf :D len by to niekto mohol skusit (akurat nemam pristup k ziadnej verzii bt biplanes :( )

matus201
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 27. 1. 2008 23:15

Aj by som skusil, ale cakam odpoved. Tak asi tak.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 7. 2. 2008 20:53

Poslední dobou se u mě skoro žádná hra v telefonu dlouho neohřeje. Většinou po pár minutách hraní zjistím, že se jedná o totální blbost a jediné, co si daná hra zaslouží je rychlý výmaz z mého mobilu. Jednou za čas se však objeví hra, která mě baví a neskončí po pár levelech. Nedávno jsem narazil na hru Diamond twister od Gameloftu. Diamond twister je hra zaměřená hlavně na postřeh, není od věci mít při hraní zapnutý mozek. Už dlouho mě žádná hra tolik nebavila.

» Více informací na oficiálních stránkách
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod matus201 8. 2. 2008 02:44

Mna zas javovky celkovo nebavia, kedysi ked som mal siemens som bol na nich zavisly ale teraz ked mam symbian.. na mobile teraz hravam len quake..

ale aby som nebol len off topic:
Jedny z najlespich java hier su podla mna Flexis Extreme alebo Slide-a-lama- ta hlavne cez BT multiplayer

\\edit: (a na mobile okrem hrania aj pozeram Dr. House, super serial :D )

matus201
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 8. 2. 2008 16:13

Jo, flexis extreme je haluzna hra, neco ako tetris, ibaze sa to moze lietat abo co, nevim sa vyjadrit :D.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod matyseksl 14. 2. 2008 22:30

Nevite prosim kde se da sehnat vyvojove prostredi pro vytvareni aplikaci pro SE P1i v jave?
matyseksl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krMeEjNzy 18. 2. 2008 00:58

Tak na vytvareni j2me veci je jedno pro jakej telefon ne (kdyz se java musi ridit urcitejma standartama (i kdyz skutecnost takova neni)), takze snad staci klasicky WTK (Wireless Toolkit), NetBeans nebo Eclipse... Kde stahnout - viz. google. Nevim co jinyho bys(te) chtel :wink:
krMeEjNzy
Kolemjdoucí

Předchozí stránka