Jimm 0.5.2b a přenos souborů

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kolebr 6. 1. 2008 22:17

Telefon Sie ME75, Jimm 0.5.2b a ani u předcházejících verzí Jimma se mě nepodařilo zprovoznit přenost souborů. Při použití ICQ 6 na PC jsem vůbec nezazanamenal, že by se kdokoliv něco přenést chystal. Rozdíl jsem viděl při použítí jiného klienta (QIP 2005) na PC, kdy se aspoň ukázalo, že se někdo soubor přenést snaží, ale po potvrzení přenosu se nic nekonalo. Na telefonu chyba #125.0 a dál nic. Díky za rady a zkušenosti třeba i s jinými telefony a klienty na PC.
Když pominu tu výdrž baterie, nemůžu než nostalgicky vzpomínat na Siemensy.
kolebr
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 6. 1. 2008 22:39

Mam pocit, ze u Jimma prenos souboru funguje jen na SE, aspon jsem se nesetkal s nikym s jinou znackou, komu by prenos souboru fungoval.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod kolebr 6. 1. 2008 22:53

Tak to není potěšující zpráva. Je to vůbec možné, že by autoři programu nezkoušeli funkčnost přenosu? Kdyby to ve skutečnosti na některém founu nefungovalo nebo na některé značce, ale že by to jelo jen na SonyEricssonech? Zajímavé.
kolebr
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 7. 1. 2008 10:57

Viem že je taký jimm aj na nokie ale t-mobile -sk tu funkciu nepovolil
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod kolebr 7. 1. 2008 17:58

Tak to jsem rád, že nejsem u T-Mobile. Nevím jak je to v Česku, ale hádám, že podobně.
kolebr
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 7. 1. 2008 18:18

Obávám se, že toto s operátorem nijak nesouvisí. Se symbianovými telefony a IM typu Slick, Agile, IM+ apod. filetransport funguje bez problému. Příčina je v Javě a v jejích možnostech přistupovat k funkcím a souborovému systému mobilu. SE prostě Javě dovolí víc, než ostatní značky. Ani u něj to ale nejede se všemi modely.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod kolebr 7. 1. 2008 18:33

To je zajímavé. I když při odesílání resp. pokusu o odesílání nějaké operace ručně povoluji.
kolebr
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 7. 1. 2008 18:46

Mam t-mobile - sk a ked chcem poslat subor tak to na pc dotycnemu aj zobrazi, ale nic neposle. A to s tym operatorom si asi ani ja nemyslim, ale uz mi to vela ludi povedalo ze je to operatorom. A tiez ked nokiam java dovoli posielat subory cez bluetooth tak myslim ze by mohla aj cez internet, v podstate je to len iny sposob odosielania dat.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 7. 1. 2008 20:21

Aha. A jak do této teorie o spiknutí operátorů zapadá to, že s jinými mobilními klienty přenos souborů funguje?
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 8. 1. 2008 22:03

Mozem vediet s akym? :)
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 8. 1. 2008 22:23

Můžeš. Přečti si předchozí příspěvky. :roll:
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 9. 1. 2008 16:57

Myslel som java klienta na mobil. No mne to zobrazilo tiez na qipovi aj na icq5.1. A to s tym operatorom este stale vyvratene nieje. Kto ma T-Mobile - SK a jimma 0.5.2 b a sony ericsson nech skusi odoslat nejaky subor a da vediet ako to dopadlo. Dik.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod sp@c3 9. 1. 2008 16:59

A este by som rad vedal ako je to s tou volbou poslat SMS v tomto jimmovi. Ked na to kliknem nic sa nedeje. A je tam aj moznost volat. Da sa to dako dosiahnut?
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 1. 3. 2008 20:47

Mal som niekolko 10-tok verzii a modov Jimma,mal som SE k700i, teraz w580i, mal som aj ine java icq,skusal som vsetky mozne nastavenia, prenos suboru nejde! Takze ani SE na tom nie je lepsie. Ani kamosovi na k800i,dalsiemu na k510i to nejde. A nechapem teda,na co taku moznost potom ponuka ten Jimm.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod igi 1. 3. 2008 21:27

Policak píše:... Příčina je v Javě a v jejích možnostech přistupovat k funkcím a souborovému systému mobilu. SE prostě Javě dovolí víc, než ostatní značky. Ani u něj to ale nejede se všemi modely.e/quote]

to neni pravda... vacsina novsich mobil vyuziva triedu jsr75 ktora umoznuje pracovat javovej aplikacie s filesystemom ;-)
igi
Junior

Další stránka