Jaký budík používáte?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DanMars 28. 1. 2008 20:12

Jaký program používáte k upozornění na daný čas? Stačí Vám vestavěný, nebo jste šáhli po jiné aplikaci? Kdyžtak z jakého důvodu?
.....hledám dobrý, ale současně uživatelsky nejpřívětivější budík :)
DanMars
Junior

Odeslat příspěvekod Luigy 28. 1. 2008 20:45

Pouzivam ten co mam v telefonu je perfektni a nic me na nem nechybi
Nokia E51 Black Steel; Nokia 6310i Bronz 1600mAh Li-Pol battery
Luigy
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 28. 1. 2008 21:28

Taky používám ten běžný.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod ousteen 28. 1. 2008 21:39

Aaano aaano :D Taky používám ten vestavěný budík. Na vestavěný budík symbianu se většinou nadává že není opakovaný. Mě osobně tohle ale vůbec nevadí. Opakovaný budík jsem si koupil a nainstaloval a stejne jsem ho nikdy nepouzil a používám jen ten originál.
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 28. 1. 2008 21:43

Můj originální budík už opakovaný je - budí mě každé ráno ve stejnou dobu od pondělí do pátku, tak je šikovný. O víkendech samozřejmě nebudí.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod Filip Novák 28. 1. 2008 21:49

Já používám budík v aplikaci Handy Clock (vřele doporučuji). Není to pouze budík, ale celý balík funkcí pro organizaci času.

Pokud hledáte jednoúčelnou aplikaci (zdarma) pro buzení, tak sáhněte například po Y-Alarms.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod redmond 28. 1. 2008 22:14

Pouzivam vstavany ten co ponuka system na N95.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 29. 1. 2008 14:41

filiptoje píše:Já používám budík v aplikaci kb]Handy Clock[/b] (vřele doporučuji). Není to pouze budík, ale aurl=http://www.symbianportal.cz/clanky/121-handy-clock-hodinky-tise-zavidi/]celý balík funkcí pro organizaci času
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 29. 1. 2008 15:50

Při vypnutém telefonu budí třeba i Alarm Manager. Pro symbian 2nd je zdarma. 3rd je placený.
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 29. 1. 2008 16:43

Používám vestavěný v N95, vyhovuje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod matus201 30. 1. 2008 07:06

trochu ot, ale zaujimalo by ma ze akym figlom ta aplikacia Alarm Manager zapne mobil.. (nevravim ze to nefunguje, len chcem vediet ako :) )
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 30. 1. 2008 08:45

matus201: Opravdu to funguje a 100% spolehlivě. Aplikace Alarm manager je program, který umožní nastavit opakované buzení v zadaný den a hodinu.
Ptáš se jak funguje? Jakmile v této aplikaci nastavíš budík, tak ho automaticky tento program nastaví do vestavěného v telefonu. Takže je to spíš taková "mezi aplikace". Prostě nastavíš třeba 5 buzení na celý týden v alarm manageru a ten to nastaví automaticky přímo do vestavěného budíku v telefonu. takže když to řekneš dost nadneseně alarm manager slouží jen pro nastavování a v konečném výsledku tě budí klasický budík který je v telefonu. Jednoduché ale účinné a spolehlivé. Mám to vyzkoušené :!:

//Breaker: odstránená citácia predchádzajúceho príspevku
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod rast0 30. 1. 2008 09:17

Pouzivam Spb Time. Vcelku vsetky programy od Spb su v Kaiserovi suprove. :tleskani
rast0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noker1 30. 1. 2008 10:52

A co to mas s polocne zo Symbianom?? :roll: :roll: Inac ja pozivam vstavany, ten je najlepsi.
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rast0 30. 1. 2008 11:15

noker1: jj. Sry. Som prehliadol temu. xybycka se vloudila. :mrgreen:

//Breaker: odstránená citácia predchádzajúceho príspevku
rast0
Kolemjdoucí

Další stránka