Aplikace teXtovka

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vista250 5. 3. 2008 12:39

:hm Co s tím.
Můžete někdo poradit mám problém s aplikací teXtovka když pošlu teXtovku na Vodafone příjde okamžitě ale na O2 za velmi dlouhou dobu nebo vubec a manželka má přenešené číslo od Vodafone k O2 a na její číslo to nejde odeslat vůbec pořát mi to generuje odesílací kod na Vodafone a nejde to odeslat s kodem ani bez něj.
Asi mě to podle čísla pořad tlačí do sítě vodafone ikyž je číslo už u O2.Jak teXtovku odesílám s počítače tak si sám zvolím že to posílám do sítě O2 a teXtovkas příjde normálně na manželčin telefon ale z mého mobilu na jeí tel. to nejde napíše mi to :Cyba při komunikaci se serverem vyjimka:java.io.IO Exception.-36
Pokut někdo mužete nebo máte skušenosti prosím poraďte co se stím dá dělat Díky Předem . [/b]
Rob.
vista250
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mike-biker 5. 3. 2008 15:27

Zkusím seriózně odpovědět. SMSka stojí normálně do 2 Kč, v rámci různých balíčků i pod 1Kč, ale i kdyby stála 0,005 Kč, tak se najde někdo, komu to vadí. Raději řeší týdny jak to poslat zadarmo. :hm Doporučuji místo takto promrhaného času jít na brigádu a lze psát klasické SMS bez takovýchto koko.tin. :twisted: . Toto je i případ Fringu.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lovo 5. 3. 2008 17:09

Skutečně seriózní a hlavně profesionální odpověď. Než odborně poradit, radši týdny vysvětlovat, že to nejde. ;-) Vista250, máš několik možností: Pokud chceš nadále používat stávající aplikaci, musíš zprostředkovateli říct, že číslo, na které odesíláš, je přenesené. On to při vší dobré vůli nemůže vědět. Patrně někde na jeho webu bude možnost zadat k určitému číslu operátora, nebo se to řeší posláním sekvence z mobilu. Pokud netrváš na stávající aplikaci, použij něco, co funguje na profesionální úrovni. Tedy Gibo či Oskárek. Prvně jmenovaná aplikace má přenesená čísla řešena na svých stránkách, druhá posláním sekvence. Osobně nechápu, proč bych měl platit za něco, co je běžně zdarma, textovky toho budiž typickým příkladem. A už vůbec nechápu, proč bych kvůli tomu, abych mohl zaplatit něco, co je zdarma, měl chodit speciálně do práce. Vážně zvláštní názor.
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 5. 3. 2008 17:14

Mno, než dumat dny a týdny, jak poslat alternativně SMS a ušetřit pár desetníků, a přitom ještě doufat, že vůbec dojde, radši ji pošlu normálně a mám tak nějak jistotu, že to dojde. To už je opravdu lepší zůstat měsíčně v práci o 2 hodiny přesčas a nemusí řešit takovýdle kokotiny...
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 5. 3. 2008 17:32

Taky názor. Věz, že časem bude hůř. Až budeš muset platit všechny životní náklady, třeba si vzpomeneš, o čem kdysi byla řeč. ;-) Nejde o dny a týdny, nýbrž o pár minut. A pak už jen dlouhá léta spokojeného používání. Kdo má zájem, tomu poradím, jak na to. :-)
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod vista250 5. 3. 2008 22:33

Dotaz pro LOVO kde najdu zmíněné aplikace GIBO nebo OSKAREK
jinak vsem díky díky díky atd.
Rob.
vista250
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XXTeens 6. 3. 2008 09:32

Lovo píše:Až budeš muset platit všechny životní náklady, třeba si vzpomeneš, o čem kdysi byla řeč. ;-) -/quote]

Dovolím si tvrdit, že už celé životní náklady platím, a nejen za sebe. Naopak časem zjistíš, že investovat čas do nesmyslných úspor je k ničemu, lepší je investovat čas do vzdělání, do zvýšení příjmů. A nemusíš pak řešit nějaký desetníky...
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 8. 3. 2008 20:39

:-) Lecos už jsem časem zjistil. Především to, že jsou (velmi zjednodušeně řečeno) dvě cesty životem. Jedna je svět spotřeby - tedy platit stále víc a víc, abych mohl vydělávat víc a víc, abych mohl zaplatit víc a víc a tak pořád dokola. Pro takové chování používám pracovní název drancování zeměkoule a osobně jsem přesvědčen, že nikam nevede. Druhá cesta je využívat na ulici již ležících prostředků, tedy svět úspor. Neplatit za něco, co je zdarma, a už vůbec nevysvětlovat někomu, kdo se jasně ptá, jak ušetřit, že šetřit nemá. Neprodukovat zbytečně něco, co nikdo nepotřebuje, abych mohl zaplatit za něco, za co se při použití vlastních myšlenek běžně neplatí. To je moje cesta a myslím, že ji kdykoli obhájím. :-)
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 8. 3. 2008 20:44

Vista250, pošli mi soukromou zprávu, probereme to v klidu k všestranné spokojenosti. :-)
Lovo
Junior