S60 3rd FP1 - Jak mít na ploše v Symbianu víc zástupců?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rogner 26. 3. 2008 18:56

Můžete poradit, jak upravit plochu v Symbianu (Nokia N82), resp. jak přidat možnost mít na ploše více zástupců v poh. režimu, než je jen těch šest?

díky
Rogner
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 26. 3. 2008 19:05

Sledujte túto stránku, ide o program SmartSettings, ktorý Vám na pravé alebo ľavé tlačidlo pridá menu podobné "Ponuke Štart" z Windows, kde si môžete naskladať ľubovolné aplikácie.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filip Novák 26. 3. 2008 20:25

Doporučuji aplikaci GDesk, která je nyní k dispozici i pro S60, či trochu pokročilejší Tracker.
Zvláště GDesk dokáže plně zastoupit standardní pohotovostní displej, pracovní plochu se zástupci aplikací si může každý přizpůsobit podle sebe díky velkému množství pluginů a motivů vzhledu.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod matus201 29. 3. 2008 15:57

No jo ale ten GDesk asi na n82 nepojde :)

\\edit: tak pojde, ja som si najprv myslel ze to je len na uiq :)
Naposledy upravil matus201 dne 3. 4. 2008 01:31, celkově upraveno 1
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 29. 3. 2008 16:14

Ale půjde. :wink: Proč by neměl?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 29. 3. 2008 16:25

Já mám nejlepší zkušenosti s Trackerem od Smartphoneware. Pohotovostní režim telefonu ani menu telefonu vidět nemusím a na jednotlivé virtuální plochy se toho vejde opravdu hodně. Není to sice asi to co Rogner chce, ale myslím že je to lepší řešení než Gdesk nebo SmartSettings (těm je taky podobná free aplikace jBakTools/JBakStart)
Upozornenie administrátora: nevkladajte do podpisu linky
###########
Mé upozornění pro milého neznámého pana administrátora: Mýlíte se. Toto nebyl, není a nikdy nebude link: forum.n73.eu.
A proto znova:
Bydlím na forum.n73.eu
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PetaH 19. 4. 2008 13:12

Neví někdo kde sehnat nějakou galerii schémat do Gdesk? Díky
Ať se daří a ať to vyjde.
PetaH
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 19. 4. 2008 13:18

#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PetaH 19. 4. 2008 14:05

breaker: Díky, tuhle samozřejmě znám, představoval jsem si něco jako:
http://www.ipmart-forum.com/showthread. ... ight=gdesk

:)Neví někdo náhodou, jak udělat, aby se mi zobrazovala plocha úplně celá? Gdesk se mi zobrazuje, ale nad tím ještě proužek, který nejde odtranit (zbytek z pohotovostního režimu)
Ať se daří a ať to vyjde.
PetaH
Junior