Jak instalovat hry .jar na SX1!

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ziletka 9. 4. 2005 13:41

Mám množství her s koncovkou .jar a nemohu je dostat a spustit na SX1.Nevíte někdo jaký je na to postup.Díky
ziletka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod huncut 9. 4. 2005 13:47

No normalne ve file managerovi ten soubor spustis a on se nainstaluje :)
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 9. 4. 2005 15:11

Nevim jestli je to u SX1 jiny, ale na N3650 jsem ten JAR normalne poslal pres BT do mobilu a tam sem to otevrel. Bez jakyhokoliv file manageru. Prislo mi to jako SMS a hned sem to nainstaloval a tu instalacku pak smazal. Nic tezkyho...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deawo 9. 4. 2005 15:41

Driver píše:Nevim jestli je to u SX1 jiny, ale na N3650 jsem ten JAR normalne poslal pres BT do mobilu a tam sem to otevrel. Bez jakyhokoliv file manageru. Prislo mi to jako SMS a hned sem to nainstaloval a tu instalacku pak smazal. Nic tezkyho...

Je to úplně stejný způsob jako byl popsán výše, není potřeba filemanager. Ale když je souborů více, nebo je soubor větší tak je BT nehorázně pomalé :twisted:
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod huncut 9. 4. 2005 16:31

Ja predpokladal ze uz JAR soubor ma nakopirovany v mobilu.
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 9. 4. 2005 17:52

Deawo píše:Je to úplně stejný způsob jako byl popsán výše, není potřeba filemanager. Ale když je souborů více, nebo je soubor větší tak je BT nehorázně pomalé :twisted:!/quote]

u SX1 se dá instalačka otevřít normalne ze zpráv, přes filemana sem to musel delat na gejči

ziletka: no do telefonu je dostaneš pomocí BT, IR, kabel, čtečka nebo mail, tak si vyber :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Archer 10. 4. 2005 18:41

Když nahraju svojí přítelkyni přes modrozub do její 6230 jar soubor, instalovat nejde (hazí to něco jako neznámý formát souboru) Ale jinde to žádnej problém neni a na symbianu už vůbec ne....
Archer
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 10. 4. 2005 18:43

Pokud vím, tak do 6230 lze javové aplikace a hry instalovat jen prostřednictvím PC Suite nebo prostřednictvím wapu. Instalační soubor sice do telefonu nahrajete, ale nedá se zde spustit.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Archer 10. 4. 2005 19:00

Ano, mate pravdu, jde to skutečně jen přes Pc-Suite, je to podle mě dost velké mínus :|
Archer
Junior