To Nortonek..
To mas jiste pravdu. Na PC je neporovnatelne vic kvalitniho freeware. Je to ale jen otazka casu, az pocet chytrych telefonu ziska vetsi podil na trhu a zacnou vytlacovat telefony s proprietarnim OS.
Na druhou stranu, ja si dobre pamatuju, jak kopec lidi od nas vzdycky argumentovalo tim, jak je SW na PC drahy a ze kdyby stal treba 20 dolaru, tak by nevahali a aplikaci/hru si koupili. No ja nevim..ceny aplikaci pro mobilni telefony jsou vetsinou v rozmezi 10-20USD a lidi je stejne kradou? Podle mne, je cena jen obycejna vymluva. Kdyz ma nekdo na tel. za 5000 a vice tisic, proc si nemuze koupit aplikaci za 10-20USD? I kdyby stal SW 1 dolar, stejne budou krast, stejne jako nemaji lidi u nas absolutne zaden problem na verejnosti odhodit na chodnik cigaretu nebo obal od tycinky, pripadne nechat psa vydelat na piskovisti pro deti a nechat to tak.. Jeste to chce tak jednu dve generace a neco se mozna zmeni...a nebo taky ne
A jen mezi nama, kolik nainstalovanych aplikaci opravdu potrebujeme?

Lidi si kradou a instalujou tuny sw, ktery pusti jednou..dvakrat...no dobre..trikrat a pak si zacnou stezovat, ze maji nestabilni telefon. No bodejt ne, kdyz ho maji zadelany hromadou balastu

Ja nevim..mam sx1 uz vic jak pul roku, obcas vytuhnul, ale vetsinou jen na non-siemens aplikacich, ktere jsem si tam doinstaloval. Holt i vyvojari jsou jenom lidi a neco jako bezchybny SW neexistuje