Holt jsem na ten warez nějaký citlivý, ačkoliv mne nijak nepoškozuje.
Že byl, je a bude, je jasná věc, stejně tak jako že měl, má a bude mít dostatečnou poptávku. Jen mně vytáčejí lidi, kteří se tím beztrestně (právě proto) chlubí.
Hezký večer.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Zajimave, ze jako student, ktery ma strasne hluboko do kapsy mas na symbianovy telefon?? Opravdu zvlastni...syrrius píše:Ja kdysi kupoval javu ale to je davno:-)
originaly nekupuji protze:
1 jsem student a do kapsy ma strasne hluboko
Treba proto, ze to je kradez jako kazda jina?syrrius píše:2 na internetu je vse tak proc kupovat kdyz de stahovat(viz IRC,DC++)
Proc by mely stat 25Kc? Vis co to je za praci napsat program? Asi ne, protoze bys takhle neuvazoval. BTW, i kdyby stala hra 25Kc, stejne by sis ji nekoupil, protoze by jsi byl liny vytahnout kartu a bylo by ti lito dat za poplatky bance vic, nez kolik by stala hrasyrrius píše:3az budou N-gagr hry stat 25Kč tak si je klidne koupim ale k tomu asi nedojdee/quote]
Vzhledem k tomu, ze jedinec o sobe prohlasoval, ze je student, ktery ma hluboko do kapsy, mi prijde minimelne podivne, ze ma na to vyhodit treba jen 5000 za novy smartphone, ale uz je mu lito vyhodit 500 nebo min za SW?BobSegeth píše:2 Odklizenec...
1) symbianove telefony jsou skutecne desne drahe... obcas se podivej nekam kde je prodavaji..
Ja vim ze se SW kradl, krade se a krast se bude, ale chlubit se kradezi muze jenom dementBobSegeth píše:2)Odstehuj se nekam jinam.. ale smir se s tim ze software se KRADL,KRADE a KRASTI BUDE!!!! A jestli podnikas nebo mas nejake vazby na softwarovy prumysl tak se s tim budes muset smirit nebo se odstehovat nekam kde si lide mysli ze software je chranem autorskymi pravy opravnene.. vec ktera se da vyprodukovat v neomezenem mnozstvi by nemela byt chranena autorskymi pravy a je dobre ze hodne crackeru si to mysli take![]()
Copak?..dosly ti argumenty, nervy, nebo oboji?...BobSegeth píše:3)No COMMENT...
chev píše:Kupuju na jednom skvělym obchodě kde maj všechno zadarmo...
Nejsem blázen abych si kupoval jednu app za 500, jsem jen chudý student a peníze nese*u. Až přestanou lidi vyvíjet aplikace(jako že nepřestanou) tak si je začnu psát sám. A ještě navíc jelikož mám tři smartphony, musel bych ty app kupovat 3x...t/quote]
Luba píše:Originální verze různých programů jsou dost drahý!!! Až budu mít peněz, že nebudu vědět co s nima, tak si taky něco na fóna koupím, ale jako chudej student si to absolutně nemůžu dovolit! Jestli někomu přebejvají peníze, klidně mi je může poslat, zlobit se rozhodně nebudu!!!![]()
![]()
V/quote]
frouzman píše:Aplikaci na svuj foun jsem jeste nekoupil a ze jich pouzivam pomerne dost.Penez prilis nemam a kdybych mel tak bych asi neco i koupill.Veskere penize co se mi pracne podari nastradat davam do PC a do sveho druheho milacka(pritelkyne).Abych pravdu rekl tak stud ani necitim,protoze je to (nozna bohuzel)dnes bezna vec a myslim,ze mi cesi uz mame takovou povahu,ze radeji dame prednost tomu co je zdarma.Co se tyce otazky jestli mam strach z toho,ze to vyvojare software odradi myslim,ze urcite ne,protoze trch je dnes opravdu velky a poptavka jeste poroste a doufam,ze i poroste koupeschopnost obyvatel.
rohm píše:Pro mě osobně je nákup nového SW nemyslitelný. Pokud by neexistoval warezz na internetu, proč si něco nekoupit, byl bych jeden z prvních, který by nakupoval!! Ale když máme např. IRC proč si tam něco "nekoupit", že! Když potkám jakéhokoli známého s mobilem s OS myslíte, že nemá nějaký nelegální SW? Vždycky se minimálně 70 % používaného SW skládá z nekoupeného materiálu!! A proč se za to stydět, dělá to každý, tak proč né já!! Český národ je prostě takový!!p/quote]
SpoonE píše:Zatím nemam smartphone, ale snad to brzy příjde.
Software nekupuji a to hlavně z důvodu ceny. Sice je pěkné, že stojí 500Kč, ale při výplatě 11.000Kč toho moc na ten software nezbývá (platím - nájem, internet, pojitka na auto, benzin, opravy a samozřejmě jídlo, oblečení a další a další). A kdybych měl živit PC a ještě mobil taky bych mohl vydělávat jen na software.
Když se člověk trochu zamyslí tak je jasný, že software s dmešními cenami si může kupovat člověk s příjmem tak 20.000Kč a výš. (a to ještě né všechen)m/quote]
EXIT píše:Protože foun často formátuju a proto, že programy dokážu sehnat zadarmo, nevidím důvod, proč je kupovat..k/quote]
chev píše:rk747 píše:Chudy student a 3 smartphony,to je snad spatny vtip?!
Jo, na všechny jsem si tvrdě vydělal, to za prvé, za druhé: nemám je pro parádu... nemůžu ti za to, že máš jen jeden, pořiď si taky tři a nenavážej se do ostatníchp/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků