BobSegeth píše:2 Jumbo&Oklizenec
Kdyz mi nekdo ukradne auto tak budu bez auta.. kdyz mi nekdo vykrade byt budu bez vybaveni... kdyz 'UKRADNU' (da-li se tomu tak rici) software... NIKDO O NIC CO JIZ MEL NEPRIJDE... tohle asi ale nechapete...
Ale prijde..autor programu o penize za svou praci. Jenze to zase nechapes ty, protoze nemas ani kapku moralky v tele a v hlave toho mas asi jeste min. Asi te doma pekne vychovali, kdyz ti ani nedokazali vysvetlit, co to je kradez.
BobSegeth píše:Jsem taky student.. Smartfone 5000kc souhlasim.. ale program tam nemam jeden ale cca 30, tedy 30*500=15000... 5000+15000 ANI OMYLEM...
No potes..to nas ceka budoucnost se studentama jako jsi ty. A to mi rekni takovou malickost..na co ti je 30 programu v mobilu? To ani nejde spustit najednou, protoze bys nemel dost pameti a i kdyby jsi jich spustil 5 najednou, tak je to vic, nez nejednou dokazes pouzivat. A kdo vi, jestli v tvem pripade i tech 5 na tebe nebude moc??...

BobSegeth píše:Panove my jsme vam vdecni ze si ty programy kupujete.. jen tak dal... Nejste schopni si obstarat cracky tak to hold musite kupovat.. nezoufejte amateru jako vy je vice....
BS
Jediny amater a zoufalec jsi tady ty, protoze neznas cenu lidske prace a uz vubec ne prace dusevni. Docela mne mrzi, ze nebudu u toho, az ti jednou docvakne, ze kradeni SW je stejne nemoralni, jako kradeni aut, protoze v tom neni vubec zaden rozdil. A to jednou prijde..to se neboj..
Miluju jelita jako ty, co v zivote zatim nedokazali nic jineho, nez ukrast SW a jeste se tim jako pako chlubit

Pak uz existujou uz jen trosku vetsi mamlasi nez jsi ty, a to ti co pisou viry a mysli si, jak nejsou velci frajeri