od Johny[CZ] 19. 5. 2005 20:55
Já teda nevim nevim... Jsem student, je mi 17(!), kapesný dostávám 300 na měsíc a doučováním mám další tisícovku na měsíc, o prázkách chodím na brigádu. Telefon si koupit můžu, za našetřený peníze, ale že bych si kupoval soft, to se mi moc nechce. Občas si něco stáhnu (většinou nějaká java), nevím jestli je to free nebo warez. Oni to na těch stránkách stejně nepíšou. Osobně doufám že je to free, a jestli ne, tak si řeknu že to zas tak moc nepotřebuju a nebudu shánět crack. Je sice fajn že i ze svýho "platu" bych si moh koupit 1 app týdně, což není vůbec málo, ale to se nepočítaj časáky, sem tam svačina, sem tam pozvu holku do kina, sem tam na večeři, sem tam jedu za kámošema do Práglu (jsem z MB). Myslíte si že i po tomhle mi zbývaj peníze na orig apps? Ne. A proto je nemám:-). To už bych si radši koupil hru na PC, což využiju mnohem víc, než nějakou app na mobil.
Nepřiklánim se k názoru že platit by měli jenom Švédi a Amíci a další "koupěschopnější" národy, jak tu někdo psal. Na mě je to možná moc drahý, ale co, jsem mladej a obejdu se bez většiny věcí:-). Ještě jsem nedspěl do stádia že bych potřeboval na mobil tolik apps. Všechno co tam potřebuju je telefonování, SMS, MMS, foťák, MP3 player a tím jsme asi skončili. Budu si kupovat 6630, tak jsem docela zvědavej ještě na ebooks:-).
Možná jsem na Vás ještě moc mladej a spousta věcí nechápu, ale co bych za to dal kdybyste měli pravdu....
Mějte se všichni a buďte na sebe hodní, některý příspěvky se skoro nedaj číst:-//