Jaké hry paříte na svém phonu??

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chytrák 17. 4. 2005 21:22

CMR05, WWP, ChessGenius
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod standys 18. 4. 2005 08:43

už rok hraju jenom GLUMa
standys
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 19. 4. 2005 13:09

Taky pařím Worms: forts under siege. Na to že to je Java, je to docela dobře udělaný. Potom tam mám Townsmen 2, taky docela dobrý, grafika je skvěle udělaná, opět Java. A naposledy Animal bomberman, napodobenina hádejte čeho :D
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 4. 2005 13:35

Opet dalsi vec ktera neni pro me u mobilu dulezita :D ale mam tam jen 5 her a to vse od YETTISPORTU :) je to nejlepsi vec :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MPxondra 19. 4. 2005 13:56

ja parim worms world party a to nejlepe ve ctyrech o hodine ta jo dost husty a ted me chytlo i crazy bubles vse mam ve WM
MPxondra
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 19. 4. 2005 14:17

parradoxx píše: Z N-Gage her pak Asphalt: Urban GT,

Nevím proč, ale když chci nainstalovat asphalt urban, tak nejde N-gage verze a ani Java verze. :cry:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Maso-X 19. 4. 2005 15:45

radekm píše:
parradoxx píše: Z N-Gage her pak Asphalt: Urban GT,

Nevím proč, ale když chci nainstalovat asphalt urban, tak nejde N-gage verze a ani Java verze. :cry:-/quote]
Tusim, ze N-gage verze na SX1 nejede. Ohledne te javovky: mas verzi pro tvuj telefon?
Maso-X
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 19. 4. 2005 17:28

n-gage verze poradne nejede nikde (teda krom n-gage)..kdyz uz se to aspon spusti, tak je to cely do zelena:)
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod Popi 19. 4. 2005 17:39

Ted zrovna me chytl Virual pool mobile od Celerisu (prave sem prohral vsechny love s bossem na poslednim stole => muzu hrat od znovu :twisted: )
pak taky Dougie Lamkin´s Trial challenge, WWP, Tennis Addict (moc jednoduchy) a taky Volleyball od Simbsoftu... :lol: :wink:
..?
Popi
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 20. 4. 2005 06:15

Maso-X píše:Tusim, ze N-gage verze na SX1 nejede. Ohledne te javovky: mas verzi pro tvuj telefon?

:cry: :cry: tu javovku mám, ale nevím jestli je to přesně na můj foun, ale psali tam, že je to kompatibilní se siemensy. :wink:
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod velkejfrajer 22. 5. 2005 16:15

ja jsem parival lemonade tycoon a vsechny n-gageovky hlavne asphalt
alcatel one touch db - nokia 6510 - sony ericsson t68i - sony ericsson t 310 - nokia 3650 - nokia n-gage - nokia 3650(znova) - siemens c35i - nokia 6310i (vice v servisu nez u me)
velkejfrajer
Junior

Odeslat příspěvekod Ghost00 20. 6. 2005 19:03

Mě teď hodně chytil Bobby volly nebo jak to je :-D. Prostě jak ti dva "slyzáci" hrajou proti sobě volejbal :-D
Ghost00
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filda 20. 6. 2005 19:30

mě nejvíc baví Super Real Tenis a potom je dobrý Asphalt Urban GT a TopGun
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod Toncek(smazano) 20. 6. 2005 20:06

Já hraji 3D pool, milionáře v angličtině a super real tennis.
Toncek(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Riddick 21. 6. 2005 05:04

Z n-gageovek hlavně Midtown Madness, ale nejvíc pařím symbianový Legacy, strašně chytlavej mi přijde ten volleybal, jak tady někdo psal s těma dvěma gumama.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka