iPhone 15/Plus/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 23. 10. 2024 08:37

Určitě bych dal tovární nastavení a žádnou obnovu z iCloud, nainstaloval z Applestore dané aplikace a vyzkoušel na čistém systému.

Prostě máš bordel v systému, jinak by to nefungovalo všem.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod whatt 23. 10. 2024 16:30

"Bordel" v systému vyloučen. Je to celosvětově hojně reportovaná chyba.

//edit: zkusmo jsem naistalovat ios 18.1 public beta verzi a problém u všech aplikací zmizel. Jde tedy o SW problém operačního systému, který Apple řeší a fixne v následujícím updatu.
Když někomu v napjaté chvíli řeknete "okamžitě se uklidni", dáváte mu tím úkol, se kterým se těžko popasuje i zkušený jogín.
whatt
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 8. 11. 2024 06:25

Nevím kdy přesně k tomu došlo, jelikož jsem ty dvě app nějaký den nepoužíval, ale jedná app na kamery a pak lightroom se mi samy přeply z českého jazyka do polského. A v lightroom teď nastavení jazyka nikde nevidím a u té app na kamery dokonce ani čeština už vůbec není. Přitom právě u téhle app čeština byla!
Prisuzuji to instalaci nového systému iOS 18.1. Nevím to sice jistě, ale mám pocit, že se to stalo tímhle. Taky se mi už 2x stalo, že mobil zvonil a hovor mi nešel přijmout - nefungoval posuvnik na dotyk. A pár dalších zadrhelů... Už to vážně není, co bývalo, ten iOS.

-- 9. 11. 2024 18:55 --

Ani zde už nikdo neodpovídá!!!

Nechápu jak, ale v nastavení telefonu byla nastavena jak čeština, tak polština! Nechápu, jak se to tam dostalo nebo prenastavilo. Do nastavení jsem nesahal už pěkně dlouho. Nicméně to prisuzuji upgradu na IOS 18.1.
JAK JSEM UŽ PSAL, ANI iOS není, co býval! Mívá různé zaskuby, bugy a podobně. Že by nastal opět čas na změnu značky!?
pikropikro
Junior

Předchozí stránka