iPhone 3G - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dave 23. 8. 2008 11:49

niio píše:ako s jednym palcom priblizis fotku?

Palec položíš na displej a držíš ho na jednom místě, na displej položíš i ukazovák, kterým pohybuješ kamkoli od/k palci a to stačí..

niio píše:ako si priblizis jednym palcom web stranku?

tady je to podstatně těžší, nicméně pořád je komfort ovládání podstatně dále než u velké většiny smartphonů/komunikátorů

niio píše:Pravaci: ako kliknete na SPAT palcom, ked to tlacitko je uplne vlavo hore?

a jak zavřeš okno ve WM bez stylusu? kolikrát to jde taky hodně ztuha.. ale uznávám, viz. níže..

niio píše:Reakcie telefonu su pomale

Už jsi měl v ruce někdy nějaký "Touch" telefon od HTC? Nebo Symbian, ve kterém bylo nahráno trošku víc aplikací?

niio píše:Clovek pri tom telefone zaplati nekrestanske peniaze a co sa tyka internetoveho balicka, tak to operatori predavaju najnovsi mercedes, ale na mesiac mate iba jednu nadrz benzinu a tu ma dost prekvapuje, ze to ludia akceptuju...

Přiznám se že moc nesleduji jak je to u vás, ale třeba O2 podle mě má velice zajímavou nabídku co se tarifů týče..

Jinak jak největší nevýhodu iPhonu co se ovládání týče beru občasnou nutnost používat obě ruce, nicméně komfort ovládání telefonu jako takového je nesrovnatelný s konkurencí. Stejně tak rychlost celého uživatelského prostředí..
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 23. 8. 2008 12:09

revoluční mobil a navíc od applu

Vetsi nesmysl jsem snad v posledni dobe ani necetl,revolucni :lol: urcite a to ze je od applu jako vyhodu nevidim,ba naopak.iPhona uz jsem mel doma na otestovani.Telefon temer k nicemu,chapu pro pubertaky a machrovani to bude uplne to nejlepsi.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod aacid 23. 8. 2008 13:38

no tak nam sem napis co je na nom take strasne ze je podla teba pouzitelny maximalne tak na machrovanie???
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod N3o21 23. 8. 2008 16:47

Protože to neni jeho HTC :D

Jinak... všimli jste si někdy, že ty věci na ajFounu jdou dělat několikerým způsobem? Například přibližování "dvojklikem". Zkuste to, a možná vám dojde jak to dělat "jednodučně".

Že by byl revoluční... No to už ani ne. Líbí ze mi že kombinuje iPod, webový tablet a telefon.
Popravdě... V těch funkcích co má - např prohlížení webu, hudba, atd... Co si budem povídat... Kam se hrabe HTC :-/
Btw... Že je od Apple nehraje roli. Kdyby to byla Nokia, tak ho beru taky. Ale není. A možná to, že je od Apple je jediná chyba cop na něm většina lidí vidí.
Chápu že někomu nevyhovuje. Ale proboha, proč by měl být jen na machrování? To spíš to nepoužitelné, ale papírově nabušené HTC, ne?
uiqjirka: používej si prostimtě co chceš. Chápu lidi co potřebují QWERTY atd... Ale nechoď do sekcí o iPhone tvrdit jak je špatný. Klidně se na HTC fóru přesvědčujte že je špatný a jedině HTC je to pravé (i když HTC bylo dobré, zhruba rok je jeho produkce mizerná, ba přímo nepoužitelná). Mě je to jedno. Ale nevím co ti dává, že lezeš sem. Já na vašem fóru taky netvrdím jak jsou vaše stroje špatné a jedině ajFoun je to pravé.
N3o21
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 24. 8. 2008 10:01

Ja to s tim applem ale myslel v duledku s cenou. Právě proto, že je to od applu, tak si myslím, že je to třeba o 1000 - 2000 dražší, než když by to bylo třeba od sony ericssonu. Ale zase je to kvalitnější a i tak ta cena není špatná.
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 24. 8. 2008 11:25

Klidně se na HTC fóru přesvědčujte že je špatný a jedině HTC je to pravé

Nejsi lehce slepy??Vidis v mem prispevku ze bych to srovnaval s HTC??Nebo ze bych to s nim porovnaval??Tento pristroj jsem mel na testovani a vyslovil jsem svuj nazor.O HTC tady mluvis pouze ty.Ja ve svych prispevcich ne.Jo kdyz tonouci se stebla chyta...
Jiank pouzivam i nokie,sonyericsson.O znacce to neni.iPhone je obyc pristroj na kterem nic neni.Leskly kousek cihlicky hazejici vyborna prasatka,umejici volat,prohlizet web,poslouchat hudbu.Tim to konci.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Survival 24. 8. 2008 14:33

Potřeboval bych vědět jestli:
1.) mi iPhone umí připomenout nejakou údálost/úkol.
2.) Jestli se můžu přes nějakou aplikaci připojit na ICQ. Přes jakou?
3.) Jestli existuje nějaký slovník. Stačilo by anglicko-český. Jestli ano, jaký?

Díky :-)
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 24. 8. 2008 14:47

odpovedam na zaklade skusenosti s ipod touch:

1) ano, k zaznamom v kalendare mozes nastavit alarm.
2) ano, urcite ich je viac, prvy co som nasiel v top25 sa vola palringo a je zadarmo.
3) ano, taktiez na appstore, vola sa "English-Czech dictionary", ale neni zadarmo, zaplatis 8 euro.
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Topazz 24. 8. 2008 22:45

Měl bych dotaz, zda jde na Iphone spustit java hra nebo aplikace? Díky
Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3510, nějakej Siemens, Nokia 6230i, Nokia 6233+1G, N73 Music Edition+2GB
Topazz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sattero 24. 8. 2008 22:48

Zatím myslím ne. Javu iPhone nepodporuje, ale to snad není nutné, ne?
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 24. 8. 2008 22:50

iphone ma vlastny OS s vlastnym SDK a java hry ani aplikacie urcite nepodoruje. ale uz teraz su stovky aplikacii, ci uz zadarmo alebo platenych, ktore si do iphonu mozes stiahnut bud cez itunes alebo priamo cez aplikaciu v iphone.
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod niio 25. 8. 2008 11:14

uiqjirka píše:
revoluční mobil a navíc od applu

Vetsi nesmysl jsem snad v posledni dobe ani necetl,revolucni :lol: urcite a to ze je od applu jako vyhodu nevidim,ba naopak.iPhona uz jsem mel doma na otestovani.Telefon temer k nicemu,chapu pro pubertaky a machrovani to bude uplne to nejlepsi.

to ze je to od apple vidim ako znacnu nevyhodu. Apple si stanovil na vsetko svoje vlastne standardy, snazi sa vytvorit IT svet vo svete, ktory uz davno existuje a vsetci ho pouzivaju. Apple v IT mi pripada, ako ked latinsko americke staty pouzivaju dlzkovu mieru 1 mila, pricom cely svet pouziva 1km...

Inac, aky sta mali dovod, ze ste si kupili iPhone????
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 25. 8. 2008 11:26

Důvod koupě iPhonu? Pomalost a nestabilita WM. Chtěl jsem dotykový displej, HTC Raphael ničím neoslnil, tak nebyla jiná možnost...
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 25. 8. 2008 13:40

Tak já si nakonec kupuji v O2 s kůlem a daty iPhone 3G 16GB verzi v černé. V Brně Špalíčku bílé mají vyprodané, černé už málo a 8GB verze ještě mají dostatek. Pár dnů vydrží. Další dodávka se prý čeká relativně brzo. V půlce příštího měsíce, možná dřív.

Ad: 16GB verzi s kůlem a daty za 8000Kč+4000Kč vratná záloha (případně se z toho dá platit paušál). 250Kč "kůl" a 150Kč datovej tarif s 150MB FUPem na měsíc (37 na týden, když se to tak rozpočte - po překročení se sníží rychlost, ale neplatí se nic navíc).
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod niio 25. 8. 2008 16:50

oco1 píše:Důvod koupě iPhonu? Pomalost a nestabilita WM. Chtěl jsem dotykový displej, HTC Raphael ničím neoslnil, tak nebyla jiná možnost...

a nutne potrebujes mobil s OS a s dotykovym displejom, lebo ak ho nebudes mat, tak na dalsi den zomries? pokial ano, tak je to dovod na kupu, v opacnom pripade vyhodene peniaze. Respektive, ked sa nad tym zamyslim, tak nie su to vyhodene peniaze, zavisi od toho, kolko radosti to majitelovi prinesie. Mne radost skoncila po troch hodinach skusania, ale keby som ho kupil, tak mi ostane este 24mesiacov viazanosti :hm
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka