iPhone 3G - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 10. 2008 20:17

jak pise kolega... V nastaveni regionu dej UK misto English a pak to pujde. Ceska klavesnice je v nastaveni klavesnice...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 7. 10. 2008 20:17

Ano daval jsem to na FW2.1 a tvoje pomoc pomohla :-) Dekuji moc.
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 7. 10. 2008 20:54

Není zač,rád pomohu když si vím rady
Kdyby byly nějaké potíže či nejasnosti mrkni také na www.iphone.cz a jejich diskuzní fórum,to je perfekt a dozvíš se tam úplně vše.
Aby mi to admini jako odkaz na konkurenci nesmázli,podotknu že sesterský web MM iphonemania.cz je také dobrá (A pár dalších...českých webů je celkem dost),jen to fórum není moc navštěvované...škoda.
Pokud by ti nebyly jasné nějaké věci v nastavení 3G verze (Pár jich tam přibylo) mrkni na český návod k iPhone 3G v PDFku.
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=6970 14MB
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 10. 2008 21:11

Případně s některými dotazy mohu pomoci. Návodů sem páru napsal (nejznámější je ten s registrací na iTunes bez platební karty, viz. iphone.cz)... Takže pomoci taky mohu jak pomocí mailové komunikace, tak i pomocí IM. Vyžaduji ale slušně napsaný dotaz (nejenom bez vulgarit, ale ať je to i čitelné, takže interpunkce a diakritika přidává na rychlejší odpovědi) a pak odepíšu hned jak je to možné :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 10. 2008 20:03

Návod na zprovoznění iTunes bez karty je fajn a použil jsem jej...díky za něj.Škoda že amíci vyžadují většinou Mastercard,takže se s Maestro moho jít klouzat a stahovat jen free....těch je ale taky dost a placené začínají na 0.99USD což je fajn,třeba později uvidíme.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Sattero 8. 10. 2008 20:25

No Mastercard ano, ale u nás je problém s VISA. Maestro, pokud není embossovaná s povolenými internetovými platbami, tak se opravdu můžeš jít klouzat. V tom je výhoda Mastercard a VISA. Naše VISA karty se ale většinou řadí mezi tzv. "debetní karty" a to v iTunes není povolené. Ono je to totiž dost neoblíbené v USA. Tam to lidi pokud vím zneužívali, tak to zatrhli :) Nejsem si tím ale jist, tak mě opravte, případně popravte. Zkus si zařídit e-card (dávají banky zadara) nebo si v účtě zkus změnit stát třeba na Slovensko. To tě zavede jakoby na novou registraci, tu projdeš a v ní vyplníš způsob platby. Hodně lidem to pomohlo :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 8. 10. 2008 20:38

tak si kluci buci zajděte do banky a zřiďte si elektronickou kartu pro platby na internetu, mám ji ke své embosované Mastercard a žádný problém ;-)
jinak poslední měsíc se to na AppStoru jen hemží různými slevovými akcemi, takže se dá hodně ušetřit ;-]
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 8. 10. 2008 20:43

Taky sem si všiml slev... Já mám embossovanou VISU a platby po internetu v pořádku, jen iTunes zlobí. Asi si ale skočím zřídit e-card do RB (kdysi dávno předávno eBanky) :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 10. 2008 20:50

Já jsem X let spokojený se službami ČS zavolám na infolinku (slečny jsou šikovné a velmi přívětivé 8-D :-P ) a poptám se jak na to.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Sattero 8. 10. 2008 21:02

Cheetah tam už volá jak do bordelu :D
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 10. 2008 21:30

:-D Tak mě napadá,možná by neškodilo přejmenovat to tu na iPhone 3G - Obecná Diskuze ne? ;-)
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Sattero 8. 10. 2008 21:42

Spíš iPhone 3G - Občasná diskuze k věci, jinak žblepty :D
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 8. 10. 2008 22:37

No to jo...v,vo ttom ale diskuze taky tak trochu je je? :D
Cheetah007

Odeslat příspěvekod oco1 9. 10. 2008 20:15

asi udělám jailbreak... přeci jenom to má svá pozitiva ;-]
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 10. 2008 20:27

Taky sem nad tím teď uvažoval, ale asi to nechám plavat...
Sattero
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka