iPhone 3G - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Survival 17. 6. 2009 11:05

Taky mě to v noci trochu štve, tak vždycky, když mě to fakt vadí, iP zamknu a odemknu. Ale na světle je to pravý opak, to se zesílí okamžitě a samo.
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 17. 6. 2009 14:16

Mě popravdě dělá automat pro jas úplný hov... Radši to dělám manuálně - takže SBSettings - čekám na jailbreak, 3.0 je sice super, ale bez SBS je to poloviční :/
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 17. 6. 2009 19:37

Tak u O2 není tethering povolený, bohužel :-( MMS fungují
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 17. 6. 2009 23:21

tethering - Co to prosím tě je? Omlouvám se zároveň za svou neznalost.. :(
Apple iPhone 3G S 16GB Black
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 17. 6. 2009 23:27

je to vlastne pouzitie iphonu ako modemu... pripojis ho k pocitacu a cez 3g/gprs mozes ist na internet.
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 17. 6. 2009 23:42

Jo takhle... No to je škoda. Ale potěšilo mě to vyhledávání jak je pohybem doleva. Jen mě zklamalo, že u toho nefunguje natočení telefonu, pro lepší psaní. Nicméně Jablečňáci udělali kus poctivé práce s tímto SW, takže klobouk dolů!
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 18. 6. 2009 08:48

Tethering funguje u T-M a VF bezproblémů, O2 se k tomu ještě oficiálně nevyjádřilo, kdo to potřebuje zprovoznit hned, tak tady je jednoduchý návod pro PC a MAC.
http://blog.ondratoral.com/2009/06/jak-zprovoznit-tethering-na-iphone-o2-t-mobile-vodafone/
a podle tohoto odkazu si tu můžete udělat přímo z iPhonu, bez použití počítače, JB není nutný
http://www.iphone.cz/blog/navod:-tethering--sdileni-internetu--aktivace-primo-z-mobilu-(o2,-t-mobile)-497
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Mrick 19. 6. 2009 18:20

Po strasnem zklamani z Nokie 5800 zacinam pokoukavat po iPhonu (3GS). Zajimalo by me akorat par veci...

Jde do iPhonu dostat hudbu a videa jinak nez pres iTunes (napr. pomoci JB)?
Jake vyhody ma displej ze skla a jak je to s jeho umazavanim a naslednym cistenim (v porovnani s klasickymi plastovymi displeji)?

Diky.
Mrick
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 19. 6. 2009 20:27

Co se týká iTunes, tak problém s ním mám takový, že je to děsně pomalý program(aspoň u mě na pc), pak další nevýhoda je ta, že při smazání a následné instalaci programu do pc(např. při přeinstalování systému) se vám pak smaže při vkládání nové skladby či videa veškerý playlist v telefonu ( zatím jsem nepřišel na to, zda to jde zalohovat). Někde jsem viděl prográmek, který umí mp3-ky dát do telefonu bez iT.

Skleněný displej, je výhodou, protože se jen tak nepoškrábe. Celkem se patlá(ale také záleží na kůži), ale vždy máte něco po ruce čím ho otřete (košile, ubrus etc.). Jinak nerozmýšlejte se a běžte do 3GS! Bude vám dělat takovou radost. Každou chvíli si můžete stáhnout něco nového přes appstore, wifi, 3G. Vřele doporučuji!!!!
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 19. 6. 2009 20:59

Musím souhlasit s žralokem a doporučit iPhone. Co se týče iTunes, ten je pomalý hlavně v 32bit verzi pro Windows. Pokud máte 64bit OS, tak si nainstalujte 64bit iTunes. Je to opravdu výrazně rychlejší. Alternativní programy jsou, ale ty jsou vždy takové polovičaté. No ale dají se použít... (Na názvy se nevzpomínám, ale Bing/Google něco určo najde)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Survival 19. 6. 2009 21:07

Taky bych iPhone určitě doporučil. iTunes se mně na začátku taky moc nelíbil, ale teď mě naprosto vyhovuje.
Píšu kvůli tomu, abych se zeptal, jestli mě iTunes vezme mezinárodní embosovanou kartu od ČS, nebo jakou kreditku byste zvolily čistě na nakupování v zahraničí (aplikace na AppStore, objednávání různého zboží...)?
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 19. 6. 2009 21:37

Emboska stačí, případně e-card... Další varianta je PayPal :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Survival 20. 6. 2009 08:49

Díky. Nevíte už někdo něco o JB na FW 3.0? Co se dívám na fórum webu iPhone.cz, tak tam spíš jsou jen takové dohady.
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod Mrick 20. 6. 2009 08:58

Zralok, Sattero: Presouvanim hudby a videi do iP jinak nez pres iT jsem myslel, jestli je mozne je tam dostat aniz bych za ne platil. ;)
Mrick
Junior

Odeslat příspěvekod Survival 20. 6. 2009 09:33

Přes iTunes za ně nemusíš platit. Můžeš si tam nahrát i ilegálně stáhnuté ;-).
Survival
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka