iPhone 3G - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .soul 20. 6. 2009 09:55

Já když měl ještě iPod, tak jsem používal MediaMonkey - skvělý, rychlý program se spooustou funkcí, dokonce jsem ho měl jako primární program pro přehrávání hudby. Co se mi na něm líbilo nejvíc oproti iTunes byla možnost přetáhnout hudbu přímo z playlistu třeba na plochu nebo rovnou do chatovacího okna. Všem doporučuji, ale předem varuji, že si neporadí s videem.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod Mrick 20. 6. 2009 10:18

Sakra a ja jsem doted zil s vedomim, ze se za veskera media musi platit. I to byl jeden z duvodu, proc jsem si nakonec poridil 5800. :/ A nejhorsi je, ze jsem k tyhle dezinformaci prisle nekde na Mobilmanii.
Mrick
Junior

Odeslat příspěvekod jozef85 20. 6. 2009 10:42

Zralok píše:pak další nevýhoda je ta, že při smazání a následné instalaci programu do pc(např. při přeinstalování systému) se vám pak smaže při vkládání nové skladby či videa veškerý playlist v telefonu

Nemam sice iphon ale ipod. Asi mas namysli ze ked nahodis novy windoze a itunes tak pri synchronizacii vymaze v iphone hudbu. Ja davam dost casto novy system. A neviem ci to tak funguje aj u iphone. Ak chces zalohovat hudbu na iphone tak daj zobrazit skryte subory a priecinky. A hudbu mam v priecinku E:\iPod_Control\Music\. Nevim ci to tak funguje aj u iphone, ale skusit mozes. Tak isto to funguje aj na Mac-u.
jozef85
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 20. 6. 2009 11:56

JB na 3.0 bude během páru týdnů. možná i dnů, pokud se to povede Dev teamu... Už je skoro připraven nástupce yellowsnow pro odblokování iPhonu, takže počítám že koncem příštího týdne nebo začátkem toho dalšího by mohl být i JB...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 20. 6. 2009 14:03

Aha, no jasně! Ve složce hudba v dokumentech jsem našel složku iTunes kde jsou různé knihovny. Právě, žet aky občas přeinstalovávám systém a tak mě to vždycky dokáže naštvat, že se mi v telefonu vše smaže.. Díky!!
Apple iPhone 3G S 16GB Black
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 20. 6. 2009 17:30

Na místě všech bych počkal na QuickPWN... To je ověřená a plně funkční metoda. Nevím jak je to zrovna s tou co sem nahodil jiproko...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod rotakttt 21. 6. 2009 11:56

Nějaký program ve stylu total commander, jako správce souborů nebo průzkumník, který dokáže procházet a pracovat se všemi soubory v telefonu?
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod Emperor.B 21. 6. 2009 12:16

rotakttt: WinSCP
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Odeslat příspěvekod rotakttt 21. 6. 2009 13:44

Emperor.B píše:rotakttt: WinSCP

Ale to je pro windows ne? Myslel jsem aplikaci do telefonu.
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 21. 6. 2009 17:39

Správce souborů:

http://istorageapp.com/cs
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rotakttt 22. 6. 2009 00:26

Tonda512 píše:Správce souborů:

http://istorageapp.com/cs

Chci něco jako je T-Pot plugin do Total commanderu... Nějaká podobná správa souboru přes tento program nejde, nebo nevím jak?
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 22. 6. 2009 05:06

A co umí ten T-Pot plugin? Dyť je to plugin do total commanderu, kterej umí procházet soubory v iPhonu ne?
Vyjádři se trochu konkrétně co potřebuješ, já reagoval na na dotaz správce souborů nebo průzkumník...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rotakttt 22. 6. 2009 11:02

Prostě něco jako je procházení souborů v aplikaci iBluetooth. Tzn. že můžu procházet úplně všechny složky a soubory telefonu, a ne jenom dokumenty a obrázky, a chci aby je ta aplikace dokázala otevřít, přejmenovat, poslat atd...
rotakttt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka