Tak ja jsem si iP koupil proto, ze jsem nemel telefon (3410 nebo tak neco) a chtel jsem si koupit iPod Touch 2g.. tak sem si rekl proc nezkusit rovnou iP sice si priplatim ale budu z toho moct i telefonovat.. a musim rict, ze me zatim nak nezklamal, ano nektere veci nema ale to co se tu pise tak mi nechybi.. kolikrat sem poslal mms v zivote? Kdyz moc tak 10× a jak se tu taky pise, tak prinejhorsim si stahnu app z iTunes nebo rovnou z mobilu (ale to zde nebudu rozebírat). Na volani a sms mi staci a po par dnes se mi pise sms rychle a celkem pohodlne, ano semtam preklep ale to se stane i u normalniho telefonu a nekolikrat a tady navic nemusim mackat tlaciko nekolikrat.
Co se tyce BT tak nepotebuju si s nekym posilat ruzne veci delal jsem to minimalne.. k BT HF nikdy sem nevyuzil a pokud nebudu mit povolani jako ridic, tak tezko vyuziju mam radeji klasicky sluchatka jak se zde taky pise.
K hudbe, neni co vytknout proste iPod.. od doby co jsem mel prvni iPod nic jineho na hudbu nechci..
Na prehravani videi dokonaly, ano nutne konvertovat na potrebny format ale u ktereho telefonu se to nemusi... ?! WM hm dobre tak si kupte WM.
Prohlizeni fotek nema chybu a nahrat si tam mnoztvi fotek bez problemu.. jednim duvodem proc jsem chtel iPod touch/iP byl tim abych si nahral fotky a mel to jako prohlizec fotek..
K fotaku, ano kupoval jsem si fotomobily ale kolikrat sem stim neco poradnyho vyfotil.. vzdy akorat nakou prkotinu a k nataceni to stejny.. takze kdybych chtel nakou nahravku mam v iP nahratou app na nataceni ale kolikrat ju vyuziju je to spiz tak z recese..
Musim rict, ze co iP ma je dotazeny a co nema snad casem bude ale ze by mi vylozene neco chybelo se rict neda.