Nemám Iphone - plakat nebo ne ?

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod honziss 29. 8. 2008 13:43

Kniter píše:U nokie si poradim zo vsetkymi funkciami aj bez pc. A jednoducho. Zasuniem simkartu, zada nosic dat internet a surfujem.
Mms, vypnut t9, subory cez BT od kamarata(bez toho by som nechcel ziadny telefon), Nahradnu baterku. MP3, nahrat video, masstorage (a mozno aj ine) mam bez dalsich babraciek a pripajania k pc. Mozno aj anglicky a rozmyslat na co kliknut v tom pc. Ani SE nechcem, lebo viem bez navodu rychlo spamati ovladat vacsinu nokii. (6230i a n95 maju podobnu logiku ovladania) To je ako pravaka ucit pisat lavou rukou.
Iphone preto nechcem.
N95 mam v pc vynimocne, len cez vikend. A len ked chcem nafotene fotky a stiahnute subory nakopirovat do pc. (da sa to na hociakom windowse aj u kamarata ako flash disk do dvd rekordera na HDD bez nejakeho dalsieho programu.)

Ako je to s takym clovekom ktory nevlastni pocitac a chcel by iphone?
Poznam takeho, Nema pc ani nebude mat. Ale naucil by sa pracovat s iphonom. Len ci by sa to dalo tie vsetky funkcie bez pc. Nepojde predsa kolega z roboty 100km ku mne domov a instalovat u mna program a kopirovat svoje udaje z mobilu. A minat moje data na net.

Knitere, ja iphone nemam ani jeho nakup neplanuju. Ale uvadet jako nevyhodu, ze nema vymenitelnou baterku (a myslim ze to bylo i nekde v recenzi) mi prijde padly nahlavu....zvlast v dnesni dobe, kdy nabijecky jsou miniaturni, do auta, z usb.........no ruku na srdce, kolik z Vas ma k founu vic jak jednu baterku a pravidelne ji meni? ;-]

mam vyzkouseno, ze i pri opravdu drsnym provozu vydrzi baterka v kondici klidne 2 roky a kdo z vas ma ten samej telefon dyl nez dva roky? :-D

jediny co by mi na iphonu vadilo, je chybejici hardwarova tlacitko s cervenym sluchatkem pro rychly ukonceni hovoru toho co se prave zaclo dit a ja to nechci.... :D
F20 / 116d / 8° Steptronic
honziss
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 29. 8. 2008 16:16

stano.mania píše:Reklama na iPhone je vraj klamlivá
http://mobil.sme.sk/c/4051441/reklama-n ... mliva.html

keby takto fungovali regulacne urady aj u nas, tak by polovica reklam bola stiahnuta z vysielania...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 29. 8. 2008 17:46

oco1 píše:kniter: myslíš, že tady lidi zajímají ty tvoje kecy iPhone neumí to a neumí tamto atd. ? myslím, že ani moc ne...
měl by sis uvědomit, že každý člověk je jiný, všichni nemáme požadavky jako ty... WM zařízení je bez active sync taky skoro naprd, tak co chceš? na iTunes jsem si zvykl za jeden den, myslím, že mnoha lidem to nebude dělat problém, tak samo jako třeba s Nokia PC Suite

Ja si ho nekupujem, preto by som tu nepisal. Chcel som pomoct kamosovi co ho chce, ale nema pocitac.

honziss píše:Knitere, ja iphone nemam ani jeho nakup neplanuju. Ale uvadet jako nevyhodu, ze nema vymenitelnou baterku (a myslim ze to bylo i nekde v recenzi) mi prijde padly nahlavu....zvlast v dnesni dobe, kdy nabijecky jsou miniaturni, do auta, z usb.........no ruku na srdce, kolik z Vas ma k founu vic jak jednu baterku a pravidelne ji meni?

Ja mam Uz na 6230i aj 6288 som mal 2 baterky. Chcem si ju teraz kupit aj na n95. Nosil som ju v puzdre vedla od fotaku vedla mobilu a ked mi v strede dna pri surfovani vypise "bat. takmer vybita" mozem dalej surfovat, lebo nabijajuci mobil by mi v robote niekto vzal, ked pracujem na roznych miestach. Tak isto na chate kde nemame elektrinu (potrebujem hodiny, surne zavolat a stale surfovat)
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránka