Kniter píše:U nokie si poradim zo vsetkymi funkciami aj bez pc. A jednoducho. Zasuniem simkartu, zada nosic dat internet a surfujem.
Mms, vypnut t9, subory cez BT od kamarata(bez toho by som nechcel ziadny telefon), Nahradnu baterku. MP3, nahrat video, masstorage (a mozno aj ine) mam bez dalsich babraciek a pripajania k pc. Mozno aj anglicky a rozmyslat na co kliknut v tom pc. Ani SE nechcem, lebo viem bez navodu rychlo spamati ovladat vacsinu nokii. (6230i a n95 maju podobnu logiku ovladania) To je ako pravaka ucit pisat lavou rukou.
Iphone preto nechcem.
N95 mam v pc vynimocne, len cez vikend. A len ked chcem nafotene fotky a stiahnute subory nakopirovat do pc. (da sa to na hociakom windowse aj u kamarata ako flash disk do dvd rekordera na HDD bez nejakeho dalsieho programu.)
Ako je to s takym clovekom ktory nevlastni pocitac a chcel by iphone?
Poznam takeho, Nema pc ani nebude mat. Ale naucil by sa pracovat s iphonom. Len ci by sa to dalo tie vsetky funkcie bez pc. Nepojde predsa kolega z roboty 100km ku mne domov a instalovat u mna program a kopirovat svoje udaje z mobilu. A minat moje data na net.
Knitere, ja iphone nemam ani jeho nakup neplanuju. Ale uvadet jako nevyhodu, ze nema vymenitelnou baterku (a myslim ze to bylo i nekde v recenzi) mi prijde padly nahlavu....zvlast v dnesni dobe, kdy nabijecky jsou miniaturni, do auta, z usb.........no ruku na srdce, kolik z Vas ma k founu vic jak jednu baterku a pravidelne ji meni?
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
mam vyzkouseno, ze i pri opravdu drsnym provozu vydrzi baterka v kondici klidne 2 roky a kdo z vas ma ten samej telefon dyl nez dva roky?

jediny co by mi na iphonu vadilo, je chybejici hardwarova tlacitko s cervenym sluchatkem pro rychly ukonceni hovoru toho co se prave zaclo dit a ja to nechci....