iPhone 3GS - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LucassX 4. 9. 2009 13:56

může mi někdo vysvětlit, jak fungují ty push notifikace? třeba u IM klienta, když podporuje push, znamená to, že když aplikaci vypnu, stále mi může přijít zpráva? je aplikace stále připojená, nebo se připojí jen pro účel doručení zprávy? mám v tom hokej, prosím polopaticky
LucassX
Junior

Odeslat příspěvekod MrViki 4. 9. 2009 13:57

Nemáte někdo info o dostupnosti u našich operátorů? Měla by někdy v září přijít nová zásilka, ale nikdo neví kdy.
MrViki
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 5. 9. 2009 18:22

Info bohužel nemám, zkus se zeptat na prodejně nebo na info centrum, tam ti určitě poradí, ale myslím si, že určitě budou ještě dostupný...
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 18. 9. 2009 22:38

Zdravím, po upgradu na 3.1. a také na nové iTunes mi při synchronizaci začal program hlásit chybu:

The iPhone <název telefonu> cannod be synced. An unknown error occurred (-53).

Nevíte někdo co s tím mám dělat? Děkuji za odpověď!
Apple iPhone 3G S 16GB Black
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 19. 9. 2009 10:26

Zkus komplet odinstalovat iTunes. Pokud to bude stejny, pak zkus iPhone. Jinak iTunes máš na Macu nebo na woknech? Zkus synchronizovat postupně, tedy nejprve mp3, pak videa atd. Nebo se ti tento error ukáže u každe synchronizace?
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 19. 9. 2009 23:10

Mám to na winech 7.. Jinak nějaká rada jak zalohovat třeba hudební knihovnu, abych to pak zas nemusel natahovat znova? Mám pocit, že mi to dělá u videa, až budu mít čas, tak to pořádně vyzkouším.
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 22. 9. 2009 17:47

Ok, no jednoduse si vytvor hudebni knihovnu v iTunes, jako kdyz ji mas v počítači. Jinak zalohovat by se to melo automaticky (před synchronizaci) vždycky veme nějakou dobu "Backing Up". Jinak mas videa ve spravnem formatu? Kdyztak zkus reset...
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod Zralok 26. 9. 2009 19:47

Stáhl jsem si aktualizaci iTunes 9.0.1 a už to jede bez problému! Jinak jsem četl, že by u 3G S neměl být problém s videem, které má veští rozlišení. Zkoušel jsem do telefonu stáhnout HD *.MOV, ale do telefonu se mi nedostalo :(. Máte někdo zkušenosti nebo to byl zase nějaký kec? Dík
Zralok
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 7. 10. 2009 18:27

Mám (asi) primitivní otázku. Když si přivezu z Ameriky odblokovaný iPhone, bude mi tu vše fungovat?
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 18. 10. 2009 13:57

Minimálně do aktualizace firmware ano.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Survival 18. 10. 2009 14:12

Myslím, že i po.
Vůbec primitivní není ;-).
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod LucassX 22. 10. 2009 18:56

pokud by byl odblokovaný oficiálně, ocž tedy v americe nedělají, tak zůstane odblokovaný i po upgradu (české iphony, australské aj.) Pokud byl odblokován tradičně s jailbreakem (softwarové "cracknutí" iphonu), tak by se po upgradu zase zamkl, je nutné počkat, až bude jailbreak i pro novou verzi systému
LucassX
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 28. 10. 2009 20:02

Díky, nakonec jsem ho ale radši koupil v Čechách.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 30. 10. 2009 11:22

nejspíš si udelal dobře, protože případná reklamace by se v cechach urcite resila lehceji...
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 19. 11. 2009 13:51

Ahoj, mam dotaz. Zvazuji koupi 3G nebo 3GS verze...hlavne se mi libi siroka podpora peknych her. Moje otazka, jestli u drazsi verze pri narocnejsich hrach poznam vykonejsi procesor a udajne graficky cip u 3GS verze? Dekuji
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka