iPhone 3GS - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenpracovne 26. 11. 2009 20:47

jaký je konkrétní výkon procesoru ? Jak je to s taktováním? nikde jsem nenašel nějak 100% informace.

Mám možnost ho mít úplně nový od t-mobile za 18000, bez úvazku. Vyplatí se ta investice? s předchozí generací mám výborné zkušenosti.
jenpracovne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sattero 26. 11. 2009 21:05

Výkon sice poznáš, ale není to podle mě vůbec důvod ke koupi 3GS, když máš jen obyčejné 3G. Peněz je to dost a pokud ti nynější model stačí... Ale pokud jsem to pochopil špatně a žádný model iPhone nemáš, tak ano, kup. Předešlou větu, kde haním přechod z 3G na 3GS, neber tudíž jako to, že 3GS a vůbec iPhone je špatný. Naopak, je to skvělý přístroj a mám ho rok a něco a nebyl jsem s jiným mobilem tak spokojený jako s tímto :))

Přesto si myslím, že je cena vysoká a možná bych se mrknul i po Androidích mobilech. Ale počet aplikací, navigací atd. je mnohem větší pro iPhone a hlavně kvalitních her je strašná spousta, takže je to ideální mašinka na cesty :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod broky11 26. 11. 2009 21:18

Aj mne sa paci koncepcia iphone . Tak iny system na hry pomali neni na trhu..
WM ktory treba stale restartovat... , symbian ktory konci.... ? mozno este Android ale zatial ma ani jeden mobil neoslovil s androidom bud: maly displej alebo nanic cely mobil alebo taky skaredy ako mailstone.. nech sa nikto neurazi ale mne sa vobec nepaci... :D
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 26. 11. 2009 21:31

Mě se třeba i první mobil s Androidem líbil (G1), nové taky, ale nedostatek aplikací a vždy nějaký velký kompromis ve výbavě... Navíc sem si zvykl na jablíčko, tak se špatně mění :) WM ale už opravdu nemá smysl a bohužel ani v nové verzi 6.5 a nová verze 7 vyjde za dlouho. Symbian je hrozný od svého začátku (a taky sem ho léta používal) a navíc teď Nokia sama neví, co se Symbianem udělá... WebOS od Palmu je bohužel svázaností malého Palmu výstřelek do tmy. Tudíž jediné teď schůdné varianty jsou iPhone s OS X a Androidí mobily...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod jenpracovne 26. 11. 2009 21:36

momentalne iphone nemam, spis jedu v nokiich, momentalne 6300, ale ta uz dosluhuje,zname ..a libi se mi ta nabidka, ze je levnejsi nez original a presto bude novy:) to me hodne laka
jenpracovne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod broky11 26. 11. 2009 23:10

ja taky mam ted jen se w200i a ticho zavidim kamosovi ze ma peniaze na novy iphone 3gs... :D
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod broky11 28. 11. 2009 11:02

Este by som sa rad spital ako to vyzera s flash player-om na iphone a ci je iphone dost odolny voci padom...??
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 28. 11. 2009 15:22

Flash player si myslím, že nakonec bude. No já iPhone restartoval nedávno kvůli jedné instalaci aplikace z Rock App, ale jinak nepadá a když, tak je to vyjímečné...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 28. 11. 2009 16:33

Ja myslim, že myslel pádom na zem ^^ Doporučuju koupit nějaký obal, už jsem viděl nespočetně nechutně prasklých displayů kvůli pádu. Mimochodem u nové verze si myslím, že skok bude mnohonásobně větší než mezi 3G a 3GS. Většina lidí co si kupovala 3G má totiž smlouvu na 2 roky a tak po 1 roce, když vydali novej iPhone, tak do toho narvali jenom trochu lepší vnitřnosti pro ty, co ještě iPhone neměli. V létě skončí spousta lidem smlouva z prvního iPhona, takže musí vydat něco buď mnohem lepšího nebo jiného.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod broky11 29. 11. 2009 17:12

jj myslel som povodne odolnost voci padom na zem... :D
Dakujem za rady... :D
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 29. 11. 2009 20:06

Odolnost je slušná, ale doporučuji koupit obal (jakýkoli, ale za dobré peníze seženeš moc pěkné kovové)...
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod broky11 30. 11. 2009 14:59

este prepacte ze otravujem ale poradili by ste mi dajaky dobry eshop na SR kde maju iphone 3gs za slusnu cenu a obchod ma slusnu povest?
Dakujem .
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod radzimko 7. 12. 2009 00:22

V ziadnom shope ho oficialne nekupis. Oficialny predaj iPhone na Slovensku je len u operatorov
radzimko
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 16. 12. 2009 22:20

nemate niekto info o dostupnosti 32 GB verzie u Orange? a este jedna otazka, je telefon blokovany?
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 11. 2. 2010 22:52

Přestalo mi fungovat tlačítko zesilování, je to na záruku ?
.soul
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka