iPhone 3GS - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod u2kuba 8. 6. 2009 22:14

.kenny. píše:Jsem opravdu zvědavý na to, jak u nás bude vypadat cena starého 3G... Netroufám si odhadovat...

Asi by se u nas nikdo moc nedivil, kdyby cena zustala stejna ;-)
Nokia 3210 > Siemens S35i > Siemens ME45 > Siemens CX65 > Sony Ericsson K700i > Nokia 6230i > Nokia 6120 classic > Samsung U800 Soul b > Nokia 6120 classic > iPhone 2G 16GB > iPhone 4 16GB
u2kuba
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 8. 6. 2009 23:01

Se divím, že nemá lepší rozlišení displeje :-(
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod .soul 8. 6. 2009 23:22

Řekl bych, že to je kvůli kompatibilitě toho množství aplikací na apple storu. Jinak jsem ještě četl, že bude podporovat copy&paste
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 9. 6. 2009 00:21

pozrite si prezentacne video na oficialnych strankach...
v poslednych tyzdnoch uvazujem nad kupou noveho telefonu, uz som bol rozhodnuty pre iny telefon, hlavne preto ze iphone by mi nepriniesol moc novych veci oproti aktualnej kombinacii klasicky telefon + ipod touch (dokonca by to bolo horsie kedze iphone je iba 16gb)...

ale teraz sa to vsetko meni :D
konecne 32gb verzia a este k tomu plno inych srandiciek :D

uplne ma zarazilo ze som schopny pozerat na video kde mi prezentuju funkcie ktore ma dnes kazdy druhy telefon a mne aj napriek tomu tecu sliny :D
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod PC 9. 6. 2009 01:24

Heh, myslel jsem že iFoun bude mít lepší rozlišení displeje 800X480 jako konkurenční platformy (Xperia, Touch HD, Diamond 2 atd...) a nic...

Ceny zajímavé ale zřejmě pouze jako dotované...

Tož nic...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 9. 6. 2009 15:46

njn displej ostava rovnaky, rozlisenie tiez, nemyslim ze je to na skodu, ked sa pozriem na svoj ipod touch nemyslim ze vacsie rozlisenie by prinieslo akekolvek plus...

a ta cena... ked ostatne firmy zacnu predavat svoje vlajkove pristroje za 6000sk nedotovane, potom mozno zacne aj apple :D

btw po prezreti wwdc keynote prezentacie fakt neviem co viac by som mal od telefonu ocakat :)
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 9. 6. 2009 19:43

Ačkoliv jsem celkově anti-applovec, nad výměnou HTC touch HD za nový iphone vážně uvažuji. Ze začátku mě touch nadmíru bavil, všechno si vylazovat, spousty programů (ačkoliv na HD jich valná většina nejde kvůli absenci tlačítek) a tak vůbec si s tim hrát je něco pro mě. Jenže teď, když mám vyladěno a všechno vyvedeno do mých představ, mě už WM nebaví a začínám si všímat jeho chyb (sem tam pomalé reakce, časté volání z kapsy, nutnost 1-2x měsíčně restartovat, někdy mi z neznámých důvodů přestane reagovat horní lišta ad.), tak teď mi do hlavy vstoupla myšlenka nového iphonu, v září se budu upisovat u ďábla (o2), tak uvidim s jakýma cenama se ukážou.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod JointeZz 11. 6. 2009 15:28

Vypadá to dost dobře. Hlavní, co mě ale zajímá, je přibližná cena. V KM je 16GB verze za předpokládanou cenu 14 000. To je vcelku dobrý, ne?
Stojí dědeček na trhu a vyvolává: "Kupte si pánové houby pro manželky!" Jde kolem mykolog a zděsí se: "Proboha, vždyť jsou všechny jedovaté." "No a? Vždyť říkám pro manželky!"
JointeZz
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 14. 6. 2009 12:48

"Rozdíl mezi grafikou, kterou zvládne iPhone 3GS oproti svému předchůdci bude srovnatelný s rozdílem úrovně grafiky mezi Half Life a Half Life 2." Toto odvážné tvrzení se objevilo na stránkách webu übergizmo. Nejde ani tak o to, že grafická karta Power-VR SGX zvládá rychleji triangle setup a fillrate, jde o programovatelnou architekturu karty, která vývojářům umožní techniky, používané na hrách pro PS3 a Xbox 360.

To samozřejmě neznamená, že hry budou ve stejné kvalitě jako na zmíněných konzolích, ale oproti původnímu iPhone je to doslova raketový start. Co je základní, při programování bude možné používat bump a normal mapping. Dále jde například o to, že k dispozici budou shadow mapy a stencil buffer shadows. Co dále? Multitexturing a lightmapy. Lightmapy umožňují komplexní lighting pro statické objekty, jsou dosud populární a nyní budou k dispozici vývojářům na iPhone 3GS. Hezké sliby. Jsme velice zvědavi na praxi.
zdroj : bonusweb
To vypadá setsakramentsky dobře :love:
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod vovox1 14. 6. 2009 14:27

Tak co jsem četl, tak původní iPhone 3G se s jeho příchodem nezlevní, bude se doprodávat za stávající ceny.
Jinak v USA bez závazků stojí dle Applu
Kód: Vybrat vše
http://www.apple.com/iphone/buy/

- iPhone 3G 8GB: $499
- iPhone 3GS 16GB: $599
- iPhone 3GS 32GB: $699

Jinak předběžnou cenu u nás jsem zahlédl na nějakých stránkách,
ale teď nemohu najít odkaz:
- iPhone 3GS 16GB: 14.000kč
- iPhone 3GS 32GB: 16.000kč

To by znamenalo přirážku k ceně v USA "jen" 2.000kč.
Ale ta cena byla u prodejce, tzn. u operátora může a nejspíš bude dražší.
vovox1
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 6. 2009 21:28

Tak v Itálii ho začíná prodávat Vodafone

16 Gb - 619 Euro
32 Gb - 719 Euro

Docela mazec :))
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 16. 6. 2009 21:35

No, tak 719 Euro, to je fakt slušný. Sorry, ale to za to snad nemůže dát nikdo.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 6. 2009 21:36

Hrozná cena. Ať si to strčí někam.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod BigFoot007 16. 6. 2009 22:10

pekne hodena rukavica novej n97,
97vsIGS
32 gb + slot na microSDHC vs 32gb,
Qwerty+dotyk vs len dotyk
5MPx vs 3MPx
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 6. 2009 23:12

To je 1000000000x lepší volbou OmniaHD a ještě ušetřím pár tisícovek k dobru :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Předchozí stránkaDalší stránka