iPhone 3GS - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ZIZU.w 31. 10. 2010 11:01

jj myslel sem doručenky .. tak děkuji
Mobil: Samsung Galaxy S4 Black Mist
NB: HP Probook 4530s
ZIZU.w
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 1. 11. 2010 01:00

Jde to ale vyřešit přes JB samozřejmě..
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slipknot27 14. 1. 2011 20:25

Zdravym, da sa na iphone 3gs namontovat display z iphone 4 ? Ak ano robia to uz v servisoch? A co cena?
slipknot27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 14. 1. 2011 22:23

Nelze.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BreC 30. 1. 2011 19:01

Zdarec, na mém iPhone se mi z ničeho nic dělá prasklina od konektoru na nabíjení. Myslíte, že je to na reklamaci ? Nebo mám prostě smůlu ?
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 30. 1. 2011 19:20

Prasklina je prasklina a tedy důvod k reklamaci, bohužel :(
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 30. 1. 2011 19:30

Jaká je tedy šance, že mi jej vyreklamují ? Už sem tu někde četl, že to někomu uznali. Hrozně mě to štve. Prostě z běžného pokládání na stůl mi to praskne.
Kdyby s tím měl někdo zkušenosti, tak prosím napište.
Děkuji.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 30. 1. 2011 19:55

Já reklamoval mikrotrhlinky hned 2x, tak proč by nějakou větší trhlinku neuznali? Nesmíš ale při reklamaci být za blbce a musíš trvat na tom, aby to bylo rychle, že máš hodně věcí v iPhonu atd. A taky trvej na zapůjčení iPhonu po dobu reklamace, u iPhonu ti ho musejí nabídnout ;)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 30. 1. 2011 20:25

Jo díky. Ona to není nějak velká trhlina, ale prostě tam je a jde vidět. Vadí mi to. Snad to uznají.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Survival 30. 1. 2011 21:22

taky se mi to u 3GS White objevilo a bez problémů jsem to u Vodafonu vyreklamoval
Survival
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 30. 1. 2011 21:38

Také ho mám od Vodafonu. Snad to vyjde.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 30. 1. 2011 22:24

Ne snad, určitě. Je to vada materiálu? Je.
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 30. 1. 2011 22:57

Jo, tak dík za rady.

-- 5. 2. 2011 18:28 --

Tak dnes jsem byl telefon reklamovat na pobočce Vodafonu ve Vaňkovce. Řekl jsem paní na přepážce jaký mám problém a ona se mi, jak to říct, skoro vysmála. Řekla mi, že prasklinku na krytu mi na 99% neuznají. Že to mohlo být způsobeno pádem telefonu nebo nesprávným zacházením. Když se mi ji skoro po pěti minutách podařilo vysvětlit, že pádem to způsobeno určitě nebylo a nesprávným zacházením také ne, tak mi řekla, že tam telefon teda pošle, ale ať nečekám zázraky.
Takže počítám s tím, že telefon nevyraklamují a už to nehodlám řešit.

-- 5. 2. 2011 23:02 --

Survival píše:taky se mi to u 3GS White objevilo a bez problémů jsem to u Vodafonu vyreklamoval

Mně se stal opak
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 2. 2011 17:12

Mikrotrhlinky i trhlinky větší jsou oprávněný důvod k reklamaci, protože je to vada materiálu. Nemáš jí nic vysvětlovat a klidně si nech poslat šéfa pobočky (pak jde najednou všechno). Taky máš trvat na poskytnutí náhradního iPhonu po dobu opravy, což jsou dokonce podmínky Applu a měli by ti jej poskytnout zdarma, v nejhorším na vratnou zálohu. Ale chápu, že pokud jsi mladší ročník, tak nemáš takovou "váhu" jako dospělý zákazník a snaží se tě odpálkovat. Takže je dobré mít s sebou někoho staršího (ale ne moc, dědečka by setřela stejně), protože i když budeš mluvit ty, on ti pomůže a vynutí si autoritu už jen svým vzhledem (pokud není jak opice). To jsou takové finty, které jsou bohužel nutné, když prodavač/prodavačka neví nic o prodávání (a s gymplem jej/ji nikde jinde nevzali) a tak si léčí své mindráky na zákaznících :) Nemá to dělat a mají vyjít vstříc, ale jsme v ČR.
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 7. 2. 2011 17:27

Přesně to sem si říkal taky. Uviděla, že jsem mladý blbec, tak se mě snažila odpálkovat.
BreC
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka