iPhone 3GS - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cheetah007 7. 2. 2011 21:38

S tou slečnou bych si docela popovídal jsem zvědav kdo by vydržel dýl,jestli ona smějící se mi do obličeje nebo já...
Klidně si přivolej vedoucího prodejny rozumně mu to vysvětli a když bude normální trošku si ji později podá,takhle se prodavači chovat nemají a opro operátora je to ostuda jaký nanynky tam jsou schopný přijmout.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod BreC 7. 2. 2011 22:37

Na konci mi řekla. Tak a te'd bych se vás chtěla ještě zeptat na velmi důležitou věc. Čím vám můžu ještě pomoci ?
Prostě naučené fráze jako stroj. Jak sem vylezl z prodejny, tak sem měl stochutí té babě naliskat.
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 7. 2. 2011 22:55

No sou to cvičený vopice doslova......asi bych ji odpověděl něco krajně neslušnýho ale když mám někdy tu čest s personálem prodejen operátorů mluvit je to fakt děs.....co tam dělá za vemena jsem snad neviděl.Většinou se snaží chovat mile ale kdysi jsem taky reklamoval tuším SE a jak ta slečna /paní byla nepříjemná....měl jsem co dělat abych se udržel a neposlal ji do řiti....ta si o to fakt tou arogancí přímo říkala >:-( >:-(
Cheetah007

Odeslat příspěvekod BreC 14. 2. 2011 22:23

Došla mi SMS od Vodafonu, že ho mají opravený na pobočce ve Vaňkovce. No uvidíme.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod tomina666 18. 2. 2011 23:07

BreC, tak co?:-))
tomina666
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 19. 2. 2011 19:08

Dnes jsem si pro něj byl, dali mi uplně nový.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 19. 2. 2011 21:26

How I said.
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod tomina666 20. 2. 2011 01:07

parada.. ja prave prechazim z androidu( stvou mne chyby verze OS a aktualizace jsou u androidu na prd) na iPhone..narazil jsem na aukru na jeden prodej - novy 3GS 32GB White od VF,nerozbaleny, ZL napsany od 11.2.2011 ale zaruka pouze rok(firma)..cena 10tis. co si o tom myslite?? Proc je ta zaruka rok a jak to, ze koupili novy 3GS, kdyz se uz neprodava...?!!
tomina666
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 20. 2. 2011 09:57

Pokud ho má dovežený ze zahraničí, tak Apple má pro své produkty mezinárodní záruku po dobu jednoho roku.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 20. 2. 2011 10:02

a nebo je koupeny treba na nejakou firmu...tam je taky zaruka rok :)

ale reklamace se me u tohoto zarizeni libi...dam to tam s necim a dostanu novej kousek
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod tomina666 20. 2. 2011 10:05

jj, je z Vodafonu...mne spis zarazi to datum?? ze se dal koupit novy,zabaleny letos v unoru.
tomina666
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 20. 2. 2011 10:10

Možná poslední skladové zásoby jako dárky pro firemní klienty, to se tak dělá :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod tomina666 20. 2. 2011 10:40

hmm,hmm...:-) ja prave premyslim, zda ho vzit. Bud tento novy 32gb (sice bily) s rocni zarukou, ale chce za nej 10tis. nebo nebo pul roku starou 16gb (tez bily), v dobrem stavu(nikdy nebyl v servisu) za 8...nebo 32gb cernou verzi, vypada jako novy, stari 9mesicu..cenu si vyaukruju - dam max 8500- 9000,-
tomina666
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 20. 2. 2011 11:06

Taky se me jednou daavno stalo s cernou nokii N70 taky uplne novej s VF zarucakem....za pul roku jsem mel hovor od chlupatych, ze telefon byl kradenej :D takze taky zabava :)

Ale jinak Sattero muze mit recht a jsou to posledni zasoby :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod eRiper 20. 2. 2011 19:05

Sattero píše:How I said.

Like I said ;-)
eRiper
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka