VISA Classic Chip STUDENT od ČSOB. V Google Play na Android fungovala na platby bez problémů. Bylo by při nejhorším řešením výměna za MasterCard s bezkontaktními platbami u stejné banky? Uvažoval jsem o tom už dřív, teď bych k tomu měl další důvod. Nebo je problém v tom, že jsem si Apple ID udělal původně bez karty?
Jak vám na 4ce, šlape Facebookaplikace z apstore? Mě přijde že je to z každým updatem, línější a línější a při aktualizaci příspěvků stále občas spadne...poslední update se vyloženě nepovedl a je to pomalé jak hlemýžd...je způsob jak nahrát starší verzi????
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
Zvažuji pořídit Iphone 4 8GB (vodafone) místo Nexus S, používat ho chci jen na volani sms a navigaci, obcas nejaka hudba a youtube. ma iphone krome mensiho displeje nejaka dalsi negativa?
Je to jiny system a jina filozofie.Pokud ti nevadí že ten system jde uplně jinou cestou a filozofie je uplně jina tak negativa neexistují.Pokud ano tak by na to nestačilo toto forum.Na druhe straně totež jde řict zrcadlově obraceně.
Myslim, ze ani s jednim telefone neudelas chybu, jeslti ted pouzivas iphone, tak bych u nej zustal a nebudes muset resit migraci dat a podobne. Jen 8gb nemusi bejt dost. Navigace dokaze zabrat dost mista, stejne jako hudba, takze se budes muset dost casto resit, co s mistem
Ahoj zvažuji koupi čtyřky. Chtěl bych jen doporučení na obchod. Nechce se mi to moc kupovat na různých eshopech, tak spíš na apllestoru, má to nějakou speciální výhodu když to koupím přímo od applu a dám o tisícovku navíc..?
Tak teď tedy nevím, 1/2 lidí tvrdí, že iOS 7 je na 4 katastrofa, druhá, že je to lepší než iOS 6.1.3 .. A teď mi teda řekněte, jestli updatovat na 7.0 nebo zůstat zatím na 6.1.3?