iPhone 4 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod viper86 24. 4. 2013 15:51

VISA Classic Chip STUDENT od ČSOB. V Google Play na Android fungovala na platby bez problémů. Bylo by při nejhorším řešením výměna za MasterCard s bezkontaktními platbami u stejné banky? Uvažoval jsem o tom už dřív, teď bych k tomu měl další důvod. Nebo je problém v tom, že jsem si Apple ID udělal původně bez karty?
viper86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WolfN 8. 5. 2013 23:06

Jak vám na 4ce, šlape Facebookaplikace z apstore?
Mě přijde že je to z každým updatem, línější a línější a při aktualizaci příspěvků stále občas spadne...poslední update se vyloženě nepovedl a je to pomalé jak hlemýžd...je způsob jak nahrát starší verzi????
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
WolfN
Junior

Odeslat příspěvekod pavouk28 9. 5. 2013 19:05

Zvažuji pořídit Iphone 4 8GB (vodafone) místo Nexus S, používat ho chci jen na volani sms a navigaci, obcas nejaka hudba a youtube. ma iphone krome mensiho displeje nejaka dalsi negativa?
pavouk28
Junior

Odeslat příspěvekod ooooooooooo 9. 5. 2013 20:03

Je to jiny system a jina filozofie.Pokud ti nevadí že ten system jde uplně jinou cestou a filozofie je uplně jina tak negativa neexistují.Pokud ano tak by na to nestačilo toto forum.Na druhe straně totež jde řict zrcadlově obraceně.
ooooooooooo
Junior

Odeslat příspěvekod pavouk28 10. 5. 2013 05:24

system znam, mam ještě stary dobry iphone 2g ;-)
pavouk28
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 10. 5. 2013 15:28

Myslim, ze ani s jednim telefone neudelas chybu, jeslti ted pouzivas iphone, tak bych u nej zustal a nebudes muset resit migraci dat a podobne. Jen 8gb nemusi bejt dost. Navigace dokaze zabrat dost mista, stejne jako hudba, takze se budes muset dost casto resit, co s mistem ;-)
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod mirbrzobohaty 12. 5. 2013 20:07

Ahoj zvažuji koupi čtyřky. Chtěl bych jen doporučení na obchod. Nechce se mi to moc kupovat na různých eshopech, tak spíš na apllestoru, má to nějakou speciální výhodu když to koupím přímo od applu a dám o tisícovku navíc..?
mirbrzobohaty
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 9. 2013 21:40

Tak co máte už někdo ve svém jabku iOS 7 ? By mě zajímalo jestli to má cenu.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod zany1972 19. 9. 2013 10:39

Prosím jsem začátečnice s iphonem 4 stáhla jse si Oplayer lite a dala jsem si tam filmy a ted je chci vymazat ale nemužu přijít jak předem děkuji
zany1972
Junior

Odeslat příspěvekod 1mohy 19. 9. 2013 11:36

Python.p píše:Tak co máte už někdo ve svém jabku iOS 7 ? By mě zajímalo jestli to má cenu.

kolega ho ma 4S, a co sem si hral ta svižnost v poho....Ale jemu se nelibi system jako takovej coz je subjektivní.
1mohy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 19. 9. 2013 13:28

4s má 2x víc RAM, ale díky ;)
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod Scuber 19. 9. 2013 13:48

Mám na iPhone 4 iOS7, a co se týče rychlosti, tak je momentálně rychlejší než s iOS6.1.3 :-)

Takže za mě update bez problémů, doporučuju. Baterka taktéž výdrž minimálně stejná jako s iOS6
Scuber
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meme1255 19. 9. 2013 16:05

Tak teď tedy nevím, 1/2 lidí tvrdí, že iOS 7 je na 4 katastrofa, druhá, že je to lepší než iOS 6.1.3 .. A teď mi teda řekněte, jestli updatovat na 7.0 nebo zůstat zatím na 6.1.3? :/ :)
meme1255
Junior

Odeslat příspěvekod magnacarta 19. 9. 2013 17:01

ja updatoval vcera a je to super, jen uz z pohledu ze posledni 6 ma 900MB a 7 ma 600 a je o hodne rychlejsi na IP4 !!!!! doporucuji
magnacarta
Junior

Odeslat příspěvekod Tony Stark 19. 9. 2013 17:31

Python.p píše:4s má 2x víc RAM, ale díky ;)

Ne, nemá. 4S ma 512 MB RAM, stejne jako IP4. Az IP5 ma 1 GB.
Tony Stark
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka